Pravnikursove.com

Юриспруденция и право Chicago - Програми Юриспруденция и право Chicago Юриспруденция и право, Chicago

Степента LLM, или магистър по право, е научна степен, която е популярна между студентите с бакалавърска степен по право, които искат да придобият по-задълбочена подготовка в някоя определена област на правото. Програмите LLM са ориентирани към теоретични изследвания и обикновено продължават една година.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Градът на Чикаго е третият най-висок в населението в Америка с почти 10 милиона жители. Той има някои от най-добрите национални университети да присъстват в страната.

Юриспруденция и право Chicago - Запишете се за LLM Chicago. Научете информация за LLM програми. Контактирайте университетите директно тук!

2 резултата за Юриспруденция и право, Chicago Filter

съвместни степени (JD / LLM)

The John Marshall Law School, Chicago, Illinois
Кампус Редовно обучение Задочно обучение Септември 2019 Съединени Американски Щати Chicago

Независимо дали искате да се присъедините към дадена фирма или ненужното на собствения си като едноличен лекар, нашата съвместна JD LLM степен / и изберете кооперативни специалности предлагат специализираното обучение и засилване на продаваемост работодателите търсят в най-търсените райони днешните практики.

Магистър по право в нас правни изследвания

The John Marshall Law School, Chicago, Illinois
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 2 - 5 semesters Септември 2019 Съединени Американски Щати Chicago + още 1

Предназначена е за добре квалифицирани юристи, завършили право и от други страни, LLM John Marshall в САЩ правни изследвания предвижда студентите чуждестранни адвокатски с персонализиран курс на обучение, за да се срещнат най-добре техните индивидуални цели в кариерата и професионални нужди