Pravnikursove.com

Правни науки Illinois - Програми Правни науки Illinois Правни науки, Illinois

Степента LLM, или магистър по право, е научна степен, която е популярна между студентите с бакалавърска степен по право, които искат да придобият по-задълбочена подготовка в някоя определена област на правото. Програмите LLM са ориентирани към теоретични изследвания и обикновено продължават една година.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Правни науки Illinois - Запишете се за LLM Illinois. Научете информация за LLM програми. Контактирайте университетите директно тук!

2 резултата за Правни науки, Illinois Filter

съвместни степени (JD / LLM)

The John Marshall Law School, Chicago, Illinois
Кампус Редовно обучение Задочно обучение Септември 2019 Съединени Американски Щати Chicago

Независимо дали искате да се присъедините към дадена фирма или ненужното на собствения си като едноличен лекар, нашата съвместна JD LLM степен / и изберете кооперативни специалности предлагат специализираното обучение и засилване на продаваемост работодателите търсят в най-търсените райони днешните практики.

Магистър по право в нас правни изследвания

The John Marshall Law School, Chicago, Illinois
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 2 - 5 семестри Септември 2019 Съединени Американски Щати Chicago + още 1

Предназначена е за добре квалифицирани юристи, завършили право и от други страни, LLM John Marshall в САЩ правни изследвания предвижда студентите чуждестранни адвокатски с персонализиран курс на обучение, за да се срещнат най-добре техните индивидуални цели в кариерата и професионални нужди