Filter
Магистратура по право
Съединени Американски Щати Minnesota Saint Paul Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Правни науки Saint Paul - Програми Правни науки Saint Paul Правни науки, Saint Paul

Един магистър по право е първата стъпка към академичните среди в много страни. Тя представя много възможност да специализират в дадена област или да извърши задълбочено проучване. Тя също може да се окаже от полза за получаване на докторска степен нивото в закона.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Един от двата побратимени градове в Източна Minnesota, Сейнт Пол, е известен със своето място като медицински и академичен център на държавата. Св. Павел е дом на 14 отделни колежи и университети, много от които са едни от най-престижните университети в Средния Запад.

Правни науки Saint Paul - Запишете се за LLM Saint Paul. Научете информация за LLM програми. Контактирайте университетите директно тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Правни науки, Saint Paul

Степени
Място
Съединени Американски Щати
Minnesota
Saint Paul
Тип на обучение
Темпо на обучение
Mitchell Hamline School of Law

... [+]

Стипендиите се присъждат на базата на различни фактори, включително предишния академични постижения, професионален опит, сервиз и лидерски опит, личен опит, и интерес в специфични области на правото.

[-]
Съединени Американски Щати Saint Paul
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
2 семестри
Кампус
Научете повече на английски