Pravnikursove.com

Юриспруденция и право Saint Paul - Програми Юриспруденция и право Saint Paul Юриспруденция и право, Saint Paul

Един магистър по право е първата стъпка към академичните среди в много страни. Тя представя много възможност да специализират в дадена област или да извърши задълбочено проучване. Тя също може да се окаже от полза за получаване на докторска степен нивото в закона.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Един от двата побратимени градове в Източна Minnesota, Сейнт Пол, е известен със своето място като медицински и академичен център на държавата. Св. Павел е дом на 14 отделни колежи и университети, много от които са едни от най-престижните университети в Средния Запад.

Юриспруденция и право Saint Paul - Запишете се за LLM Saint Paul. Научете информация за LLM програми. Контактирайте университетите директно тук!

1 резултата за Юриспруденция и право, Saint Paul Filter

LL.M. Degree Program

Mitchell Hamline School of Law
Кампус Редовно обучение 2 semesters Август 2019 Съединени Американски Щати Saint Paul