Pravnikursove.com

Юриспруденция и право Norman - Програми Юриспруденция и право Norman Юриспруденция и право, Norman

Един магистър по право е първата стъпка към академичните среди в много страни. Тя представя много възможност да специализират в дадена област или да извърши задълбочено проучване. Тя също може да се окаже от полза за получаване на докторска степен нивото в закона.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Norman, град, разположен в Оклахома, САЩ е известна с високата си образование и изследователски съоръжения. Повече от 30 000 местни и проучване превключвател студент в университети и колежи на града.

Юриспруденция и право Norman - Запишете се за LLM Norman. Научете информация за LLM програми. Контактирайте университетите директно тук!

1 резултата за Юриспруденция и право, Norman Filter

магистър по право в нас правни проучвания (за чуждестранни образовани юристи)

The University of Oklahoma - College of Law
Кампус Редовно обучение 1 year Август 2019 Съединени Американски Щати Norman

САЩ правни изследвания специализация позволява адвокатите чуждестранни образовани да получат общо образование в законодателство на САЩ и правни въпроси. Студентите са насърчавани да се изработи план за