Pravnikursove.com

LLM Програми, Търсене на най-добри LLM програми тук! - LLM

Степен „магистър на право“, която се съкращава както LLM, се предназначава за тези, които вече имат някаква степен по право.  Обикновено притежаването на степен LLM не е задължително за упражняване на право, обаче тя осигурява на професионалистите по-високи и широки шансове за реализация. Освен това, притежаването на степен LLM осигурява на завършилите широка база знания и дава възможност на студентите да изградят мрежа професионални контакти.

Редовните програмите LLM обикновено продължават една-две години, и включват посещаване на занятия, подготовка на изследване и написване на магистърска теза. Програмите имат голямо разнообразие на варианти и специалности в различни части на света, така че студентите може да се фокусират върху изучаване на данъчно право, търговско право, международно право, финансово право, международно съдебно право, права на човека, права на интелектуална собственост, европейско право и много други. 

Ако следването в програмите LLM ви е интересно, разгледайте програмите долу и филтрирайте резултатите с допълнителни опции и бутони горе. Намерете програма LLM, която ще ви помогне да направите летящ старт на кариерата ви в най-добрите учебни заведения по света, които са изброени по-долу!

Резултати Filter

LLM Правна практика (Търговско право)

U Law Hong Kong
Кампус Редовно обучение 12 месеца Март 2020 Хонг Конг

Този самостоятелен магистърски курс ще ви даде ценна информация за функционирането на английската правна система, с акцент върху избраната от вас специализирана област на търговското право (Рег. № 252956). Тази квалификация ще ви предостави практически умения, които ще ви помогнат да придобиете трудова заетост в рамките на вашия специализиран сектор в юридически или търговски капацитет.

I-LLM LPC - Пълен работен ден

The University of Law Postgraduate Programmes
Онлайн обучение Редовно обучение 11 месеца Януари 2020 Великобритания Великобритания онлайн

Курсът i-LLM LPC Пълен работен ден поддържа онези, които имат юридическа степен или GDL и желаят да се обучават като адвокат чрез нашата поддържана опция за онлайн обучение.

LLM International Corporate Governance - Непълно работно време

University of Law Online
Онлайн обучение Задочно обучение 24 месеца Януари 2020 Великобритания Великобритания онлайн

Нашите LLMs от нашата нова магистърска програма по право са предназначени за завършилите право, които искат да проучат практическото приложение на конкретна, специализирана област на правото. Проучвайте лице в лице или онлайн.

Магистър по право в китайското право

KoGuan School of Law, Shanghai Jiao Tong University
Кампус Редовно обучение 2 години Септември 2020 Китай Шанхай

LL.M. (Магистър по право) Програмата по китайско право е завършила юридическа програма, предлагана от юридическата школа KoGuan от Шанхайския университет Jiao Tong, един от най-старите и престижни университети в Китай. Програмата е съсредоточена върху китайското гражданско и търговско право и предлага на чуждестранните студенти и юридически специалисти отлична възможност да изучават китайско право и юридически процес и да участват в изследвания на китайското и сравнителното право.

Магистърска степен по международни финанси

King's College London Online
Онлайн обучение Задочно обучение 2 - 6 години Октомври 2019 Великобритания Лондон

Международната финансова

LLM в международното бизнес право

Ghent University Law School
Кампус Редовно обучение 10 месеца Септември 2020 Белгия Гент

LLM по международно бизнес право е водеща програма за студенти, които искат да се специализират в

Магистър по право степен

William & Mary Law School
Кампус Редовно обучение 2 - 3 семестри Януари 2020 Съединени Американски Щати Уилямсбърг

Нашата новаторска LL.M. Програмата е предназначена за чуждестранни студенти и адвокати, които искат да се конкурират във все по-глобализиран правен свят. От 1989 г. насам приветстваме студенти от цял свят.

Магистър по право (LLM)

University of Hawai‘i at Mānoa, William S. Richardson School of Law
Кампус Редовно обучение 1 година Септември 2020 Съединени Американски Щати Хонолулу

Програмата LLM (Master of Laws) в Университета на Хавай е едногодишен курс на обучение на американската правна система.

онлайн Магистър международно търговско право - университет Салфорд (UK)

Robert Kennedy College
Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение Задочно обучение 1 - 3 години Отворено кандидатстване Швеция Цюрих Швейцария онлайн Великобритания Salford Великобритания онлайн + още 5

Този курс предоставя право завършва с възможност за разширено обучение в ключови области на международното търговско право, включително: международна продажба на стоки, Международен Право на интелектуална собственост, International корпоративно право и управление, и Advanced договорно право и преговори.

LLM за завършилите чуждо право

SMU Dedman School of Law
Кампус Редовно обучение 1 година Август 2020 Съединени Американски Щати Далас

Основна цел на LL.M. за програма "Чуждестранни юридически факултети" е да предостави на студентите по право разбиране за правната система на Съединените щати, да даде референтна рамка за справяне с транснационалните бизнес и законни интереси, да предложи оценка на ролята на правото в националното и вътрешното развитие и оборудване с уменията за анализ и решаване на проблеми, необходими за посрещане на сложните изисквания на света.

Магистърска програма по банково и финансово право

Boston University School of Law
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 2 - 8 семестри Запитване на информация Съединени Американски Щати Бостон + още 1

Магистърската програма по банково и финансово право е най-старата LLM програма от този вид в САЩ.

Магистър по приемане (LLM)

Emory Law
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 9 - 48 месеца Януари 2020 Съединени Американски Щати Атланта + още 1

Юридическият факултет на Университета "Емори" предлага практичен, дисциплиниран подход към изучаването на правото, който ангажира учениците в ролите, които законът играе в нашата общност, общество и свят. Нашият фокусиран върху студентите фокус, иновативни програми и ангажираност към стипендиите подготвят завършилите за незабавно и трайно въздействие.

Магистър по право (LL.M.)

University of California, Irvine - School of Law
Кампус Редовно обучение 1 година Септември 2020 Съединени Американски Щати Ървайн

Катедрата по право (LL.M.) в Калифорнийския университет, Училище по право на Ървин предлага първокласно юридическо образование на адвокати, съдии, държавни служители и други, които желаят да се обучават за правната система и практиката на закона в САЩ.

Магистър по право Закон за интелектуалната собственост и конкуренцията

Munich Intellectual Property Law Center MIPLC
Кампус Редовно обучение 1 година Октомври 2020 Германия Мюнхен

MIPLC осигурява истински международен и интердисциплинарен опит, благодарение на своите четири партньора, международния факултет и студенти от цял ​​свят.

Магистър по право Програма за специалност

Mitchell Hamline School of Law
Кампус Редовно обучение 2 семестри Септември 2020 Съединени Американски Щати Свети Павел

LL.M. на Mitchell Hamline въвежда завършилите чуждестранно право в правната система на САЩ. Програмата обединява световна общност от юристи, които получават специализирано обучение и образование, необходими за практикуване на право и състезание на международно ниво. Магистър по право студентите посещават уроци с студенти на Mitchell Hamline JD, избират курсове и семинари, които отразяват техните индивидуални интереси на практика.