LAWSTUDIES

Online LLM Oslo - LLM програми Атланта LLM, Oslo

Един магистър по право е първата стъпка към академичните среди в много страни. Тя представя много възможност да специализират в дадена област или да извърши задълбочено проучване. Тя също може да се окаже от полза за получаване на докторска степен нивото в закона.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Georgia State University е един от най-реномираните университети в Атланта. Също така имате Emory University, Clark Atlanta University и University System на Грузия.

Online LLM Oslo - Вземи си LLM Атланта. Съберете цялата LLM програма и информация училището. Спестете време и се свържете с училището директно тук!

Резултати Filter

Магистър по приемане (LLM)

Emory Law
LLM
<
Редовно
<
Задочно
<
9&nbsp;-&nbsp;48 месеца
Английски
Кампус

Юридическият факултет на Университета "Емори" предлага практичен, дисциплиниран подход към изучаването на правото, който ангажира учениците в ролите, които законът играе в наш ...

Научете повече