LAWSTUDIES

LLM Индианаполис - Научете повече за LLM програми в Индианаполис - LLM в Индианаполис

Степента LLM, или магистър по право, е научна степен, която е популярна между студентите с бакалавърска степен по право, които искат да придобият по-задълбочена подготовка в някоя определена област на правото. Програмите LLM са ориентирани към теоретични изследвания и обикновено продължават една година.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

В град Индианаполис, Индиана се похвали с процъфтяваща икономика, която е домакин на голямо разнообразие от фирми и предприятия, които включват 200 магазина и 35 хотела. Градът е домакин на голям брой университети и институции, разпръснати из целия град с Indiana University-Purdue University Indianapolis като предната седалка в класацията.

LLM Индианаполис. Запишете се за LLM програма в Индианаполис. Научете информация за LLM програми, спестете време, контактирайте университетите в Индианаполис тук!

Резултати Filter

Магистър по право в седем специалности

Indiana University Robert H. McKinney School of Law
LLM
<
Редовно
<
Задочно
<
2&nbsp;-&nbsp;6 семестри
Английски
Кампус

Когато сте готови да предприемете следващата стъпка в своята кариера по право, магистърска степен по право (LL.M.) от Юридическата школа на Маккини може да ви помогне. LL.M. п ...

Научете повече