LAWSTUDIES

LLM Колумбия - Научете повече за LLM програми в Колумбия - LLM в Колумбия

LLM или магистър по право предвижда въвеждане в нови области, които представляват интерес за тях, както и възможност за по-нататъшно специализирани в текущите им области на практика и обикновено се ограничават до тези, които са постигнали чест статус при предишните правни проучвания.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Columbia, има население от малко над 130 хиляди. Той разполага с голям държавен университет, че записва повече от 28 000 студенти годишно и 10 други колежи.

LLM Колумбия. Запишете се за LLM програма в Колумбия. Научете информация за LLM програми, спестете време, контактирайте университетите в Колумбия тук!

Резултати Filter

Магистър по право в американското право

University of Missouri School of Law
LLM
Септ. 2020
<
Редовно
Английски
Кампус

The Mizzou LL.M. в американското право предоставя въведение в американската правна система и правната практика в САЩ за студенти, които са придобили първа степен по право извъ ...

Научете повече

Магистър по право в разрешаването на спорове

University of Missouri School of Law
LLM
Септ. 2020
<
Редовно
<
Задочно
Английски
Кампус
Онлайн обучение

LL.M. степента на обучение се състои от 24 кредитни часа обучение и обикновено може да бъде завършена за една година, макар че за местните студенти в LL.M. в програмата за раз ...

Научете повече