LAWSTUDIES

LLM Маями Гардънс - Научете повече за LLM програми в Маями Гардънс - LLM в Маями Гардънс

Един магистър по право е първата стъпка към академичните среди в много страни. Тя представя много възможност да специализират в дадена област или да извърши задълбочено проучване. Тя също може да се окаже от полза за получаване на докторска степен нивото в закона.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Miami Gardens се намира във вилната зона на град Маями. Медицинските и грижи центрове в града се използват от студентите по медицина за за обучение на работното място. През годините на възпитаници на университети и колежи на Miami Gardens е произвела добре известни бизнесмени и професионалисти.

LLM Маями Гардънс. Запишете се за LLM програма в Маями Гардънс. Научете информация за LLM програми, спестете време, контактирайте университетите в Маями Гардънс тук!

Резултати Filter

магистър на законите в междукултурните човешки права (lm.m.)

St. Thomas University School of Law
LLM
Септ. 2021
<
Редовно
<
Задочно
<
2 семестри
Английски
Кампус

Добре дошли в LL.M. Програма за междукултурни човешки права в Юридическия факултет на Свети Тома! Тази новаторска LL.M. Програмата е предназначена да предложи задълбочени указ ...

Научете повече