LAWSTUDIES

LLM Свети Павел - Научете повече за LLM програми в Свети Павел - LLM в Свети Павел

The магистър по право (Магистър по право) е международно признат следдипломна диплома по право. Един магистър по право сила само обикновено не позволява да практикува право, а в повечето случаи, магистър по правоучениците трябва да съберете степен на професионална

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Един от двата побратимени градове в Източна Minnesota, Сейнт Пол, е известен със своето място като медицински и академичен център на държавата. Св. Павел е дом на 14 отделни колежи и университети, много от които са едни от най-престижните университети в Средния Запад.

LLM Свети Павел. Запишете се за LLM програма в Свети Павел. Научете информация за LLM програми, спестете време, контактирайте университетите в Свети Павел тук!

Резултати Filter

Магистър по право Програма за специалност

Mitchell Hamline School of Law
LLM
Септ. 2020
<
Редовно
<
2 семестри
Английски
Кампус

LL.M. на Mitchell Hamline въвежда завършилите чуждестранно право в правната система на САЩ. Програмата обединява световна общност от юристи, които получават специализирано обу ...

Научете повече