LAWSTUDIES

LLM Св. Луис - Научете повече за LLM програми в Св. Луис - LLM в Св. Луис

Юристи и адвокати рутинно прилага магистър по право да придобият опит в специализирана област на правото, като данъци или международното право, или да се премине от една област на добри практики в друг.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Saint Louis се намира в Мисури, САЩ. Градът е дом на някои силно акредитирани университети. ИТ възпитаници от различни висши учебни заведения обикновено започват своята професия в града.

LLM Св. Луис. Запишете се за LLM програма в Св. Луис. Научете информация за LLM програми, спестете време, контактирайте университетите в Св. Луис тук!

Резултати Filter

Онлайн магистър по право в областта на данъчното облагане

Washington University School of Law
LLM
Септ. 2020
<
Редовно
<
Задочно
Онлайн обучение

Онлайн данъчен LL.M. предоставя на учениците подробен преглед на федералното, държавното и местното данъчно законодателство и ги подготвя да помагат на клиентите да идентифици ...

Научете повече