LAWSTUDIES

LLM Източен Лансинг - Научете повече за LLM програми в Източен Лансинг - LLM в Източен Лансинг

Юристи и адвокати рутинно прилага магистър по право да придобият опит в специализирана област на правото, като данъци или международното право, или да се премине от една област на добри практики в друг.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

East Lansing, Michigan е известен с една от най-добрите университети в САЩ, Michigan State University. Поради това, в центъра на квартал на града е предимно от студентски квартали.

LLM Източен Лансинг. Запишете се за LLM програма в Източен Лансинг. Научете информация за LLM програми, спестете време, контактирайте университетите в Източен Лансинг тук!

Резултати Filter

Глобалната програма за право на храните на MSU Law

Michigan State University College of Law
LLM
Септ. 2021
Английски

Създадена през 2011 г., Глобалната програма за право на храните на Мичиганския държавен университет (MSU) Юридическият колеж продължава традицията за предоставяне на земи на к ...

Научете повече

Завършили програми по интелектуална собственост, информация и комуникации

Michigan State University College of Law
LLM
Септ. 2021
Английски

Независимо дали сте юрист или професионалист в друга област, технологичните иновации управляват вашия бизнес. Нашата уникална правна програма за интелектуална собственост, инф ...

Научете повече