LAWSTUDIES

LLM Мичиган - Научете повече за LLM програми в Мичиган - LLM в Мичиган

The магистър по право степен по-известен като магистър по право, е усъвършенстван завършил юридическо образование. Кандидатите често вече проведе първа степен по право и са заинтересовани в укрепването на техните проучвания на закона. Съставянето на магистър по право притежава редица различни предимства.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

LLM Мичиган. Запишете се за LLM програма в Мичиган. Научете информация за LLM програми, спестете време, контактирайте университетите в Мичиган тук!

Резултати Filter

Магистър по право на интелектуална собственост, информация и комуникации

Michigan State University International Studies and Programs
LLM
Септ. 2021
Английски

Защитете иновациите. Технологичните иновации задвижват днешната икономика и променят живота ни. Адвокатите правят този напредък възможен, като защитават изобретателите и създа ...

Научете повече

Магистърски програми в американската правна система

Michigan State University International Studies and Programs
LLM
Септ. 2021
Английски

MSU Law е втори дом за студенти от цял свят и тези студенти се събират като семейство, докато са далеч от близките си. Празнувайки заедно национални и религиозни празници и се ...

Научете повече