LAWSTUDIES

LLM Питсбърг - Научете повече за LLM програми в Питсбърг - LLM в Питсбърг

Юристи и адвокати рутинно прилага магистър по право да придобият опит в специализирана област на правото, като данъци или международното право, или да се премине от една област на добри практики в друг.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Питсбърг се намира в Пенсилвания, САЩ. Този град има високо положение в индустрии и иновации в алуминий, стъкло, корабостроене, нефт, спортни, храни, автомобили и електроника. Поради много възможности на местните и чуждестранни студенти и докторанти получите добра работа с в града.

LLM Питсбърг. Запишете се за LLM програма в Питсбърг. Научете информация за LLM програми, спестете време, контактирайте университетите в Питсбърг тук!

Резултати Filter

Магистър на законите (llm) за чуждестранни обучени адвокати

University of Pittsburgh - School of Law (PittLaw)
LLM
Септ. 2020
<
Редовно
<
Задочно
Английски
Кампус

Университетът в Питсбърг, намиращ се в оживения квартал на Оутланд в Питсбърг, завършва магистърска степен по право (LLM), завършващ с чуждестранно право, с критично обучение ...

Научете повече