LAWSTUDIES

LLM Уилямсбърг - Научете повече за LLM програми в Уилямсбърг - LLM в Уилямсбърг

Магистър по право програми варират по дължина, стойност и количество. Редовната програма е една година на пълно работно време статия или две до три години за проучване на непълно работно време. Студентите често вземат курсове или да се специализират в определена област, като например международното право, или да създадете потребителски курс на обучение, за да отговарят на техните лични интереси или професионални нужди.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

В град Уилямсбърг има население от около 15 000 жители и се намира в щата Вирджиния. Той е дом на втората най-старото висше институция живот в страната, основан през 1693 с три президенти придобиване на образование тук. Освен това, в града има множество други институти, предлагащи най-различни програми.

LLM Уилямсбърг. Запишете се за LLM програма в Уилямсбърг. Научете информация за LLM програми, спестете време, контактирайте университетите в Уилямсбърг тук!

Резултати Filter

Магистър по право степен

William & Mary Law School
LLM
<
Редовно
<
2&nbsp;-&nbsp;3 семестри
Английски
Кампус

Нашата новаторска LL.M. Програмата е предназначена за чуждестранни студенти и адвокати, които искат да се конкурират във все по-глобализиран правен свят. От 1989 г. насам прив ...

Научете повече