LAWSTUDIES

LLM Хонолулу - Научете повече за LLM програми в Хонолулу - LLM в Хонолулу

Степента LLM, или магистър по право, е научна степен, която е популярна между студентите с бакалавърска степен по право, които искат да придобият по-задълбочена подготовка в някоя определена област на правото. Програмите LLM са ориентирани към теоретични изследвания и обикновено продължават една година.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Manoa е на вътрешния квартал на Хонолулу, Хавай. Почти всеки турист на света знае за Хавай. Manoa е богато озеленено град, който почти получи дъжд всеки ден, това е причината, поради която повечето от университетски отбори включват дъгата в името или лозунг. Поради живописна красота и чист въздух в града се възприема като здравословно място за медитация.

LLM Хонолулу. Запишете се за LLM програма в Хонолулу. Научете информация за LLM програми, спестете време, контактирайте университетите в Хонолулу тук!

Резултати Filter

Магистър по право (LLM)

University of Hawai‘i at Mānoa, William S. Richardson School of Law
LLM
Септ. 2021
<
Редовно
Английски
Кампус

Програмата LLM (Master of Laws) в Университета на Хавай е едногодишен курс на обучение на американската правна система. ...

Научете повече