Pravnikursove.com

LLM New Hampshire - Научете повече за LLM програми в New Hampshire - LLM в New Hampshire

Степента LLM, или магистър по право, е научна степен, която е популярна между студентите с бакалавърска степен по право, които искат да придобият по-задълбочена подготовка в някоя определена област на правото. Програмите LLM са ориентирани към теоретични изследвания и обикновено продължават една година.

Студентите, които преследват LLM (Магистър по право) прекарват една до две години изучаване на определен район на закона. Тяхното обучение на високо ниво подготвя ги да работят с специализации като международното право или данъчното законодателство.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

LLM New Hampshire. Запишете се за LLM програма в New Hampshire. Научете информация за LLM програми, спестете време, контактирайте университетите в New Hampshire тук!

Резултати Filter

LL.M в международното наказателно право

UNH School of Law
Онлайн обучение Редовно обучение 12 - 60 месеца Август 2019 Съединени Американски Щати Concord

Искате да сте в крак с разширяващия се обхват на международното наказателно право. Практикуващите адвокати се запознават с най-новите събития, засягащи международния наказателен закон.

LL.M в търговията

UNH School of Law
Кампус Редовно обучение 12 месеца Септември 2019 Съединени Американски Щати Concord

Нови предизвикателства се създават от нарастването на електронната търговия, новите продукти и услуги и нарастващото разпространение на киберпрестъпността всеки ден. Нашата силна IP основа ни позволи да разширим обхвата си в търговска и технологична концентрация.

Магистър по интелектуална собственост

UNH School of Law
Кампус Онлайн обучение Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение Задочно обучение 1 - 5 години Септември 2019 Съединени Американски Щати Concord + още 3

Като първа 10-та програма за право на интелектуална собственост в Съединените щати за повече от 25 години (според класирането на US News

LL.M в областта на интелектуалната собственост

UNH School of Law
Кампус Онлайн обучение Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение Задочно обучение 12 - 60 месеца Септември 2019 Съединени Американски Щати Concord + още 3

Като първа 10-та програма за право на интелектуална собственост в Съединените щати за повече от 25 години (според класирането на US News