Pravnikursove.com

LLM Williamsburg - Научете повече за LLM програми в Williamsburg - LLM в Williamsburg

The магистър по право степен по-известен като магистър по право, е усъвършенстван завършил юридическо образование. Кандидатите често вече проведе първа степен по право и са заинтересовани в укрепването на техните проучвания на закона. Съставянето на магистър по право притежава редица различни предимства.

Тези, които имат професионална степен по право могат да следват напреднал научна степен в Masters на закона, който е съкратен като Магистър по право. За да се вземе на курса, трябва да имате първа степен по право, както и богат опит област. Тя се предлага в различни страни от цял ​​свят.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

В град Уилямсбърг има население от около 15 000 жители и се намира в щата Вирджиния. Той е дом на втората най-старото висше институция живот в страната, основан през 1693 с три президенти придобиване на образование тук. Освен това, в града има множество други институти, предлагащи най-различни програми.

LLM Williamsburg. Запишете се за LLM програма в Williamsburg. Научете информация за LLM програми, спестете време, контактирайте университетите в Williamsburg тук!

Резултати Filter

Магистър по право степен

William & Mary Law School
Кампус Редовно обучение 2 - 3 семестри Август 2019 Съединени Американски Щати Williamsburg

Нашата новаторска LL.M. Програмата е предназначена за чуждестранни студенти и адвокати, които искат да се конкурират във все по-глобализиран правен свят. От 1989 г. насам приветстваме студенти от цял свят.