Filter
MBA
Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

MBA програми. Търсене на най-добрите програми MBA - MBA

Програма MBA по право е магистратура по бизнес администрация с допълнителна специализация в област на право. Магистратурите MBA по право са добър вариант за тези, които се интересуват от корпоративно право, предприемачество, мениджмънт, консултиране и бизнес.

Какви са предимствата на степента MBA по право?

Ако притежавате степен MBA по право, това може да има много предимства. От голямо значение е този факт, че тези, които притежават степента MBA по право, имат два пъти повече варианти за кариера благодарение на двойната специализация на програмата.  Обикновено обучението в програмите MBA по право продължава не повече от три години. Повечето учебни заведения предлагат задочни, вечерни и онлайн програми MBA по право, което осигурява на студентите възможност да съчетават работа и образование.

Какво включват програмите MBA по бизнес и право?

Програми MBA по право може да включват изучаване на такива дисциплини като: Счетоводство и финанси, Маркетинг, Стратегическо развитие, Човешки ресурси, Информационни системи, Устойчиво развитие и управляване на организации, и същевременно на включват курсове по бизнес право, сравнително търговско право, банково право и други.

Какви са изискванията за записване в програмите MBA по право?

Кандидат-студентите за програми MBA по право трябва да имат вече образование по право и да имат отличен успех. Освен това някои университети изискват студентите да имат не по-малко от две години опит работа в избраната област на специализация за MBA по право.

Колко струват програмите MBA по бизнес и право?

Таксите за обучение в програмите MBA по право се различават и зависят от областта на право, формата на обучението, университета и страната. Освен това кандидат-студентите трябва да вземат предвид хранителните разходи, разходи за настаняване и студентски вноски. Някои юридически факултети осигуряват на някои студенти финансова и материална поддръжка във форма на стипендии и грантове. Много е важно да се свържете с университета за да научите повече информация за избраната от вас програма MBA по право.

Какви са предимствата на онлайн програмите MBA по право?

Студентите, които нямат възможност да пътуват за университет или планират да продължат да работят по време на обучението за MBA по право, може да се запишат за онлайн програма MBA по право. Най-добрите университети по света предлагат онлайн програми MBAs по право, които осигуряват качествено образование, на не по-низко ниво отколкото редовните програми.

Как да се запишете за програми MBA по бизнес и право?

Ако имате интерес към областта на право, но същевременно искате да се занимавате с бизнес, програмите MBA по право отговарят на изискванията ви изцяло. Разгледайте програмите по-долу и намерете тази, която най-много ви харесва. Попълнете специална форма на страницата с програмата и се свържете с университета директно.

Научете повече Свиване

Резултати

Birmingham Graduate School (MBA @ BGS from £2500!)

Нашата MBA в Закона Business дава на студентите на база от знания и разбиране на бизнеса и с възможността да се специализират в субекти на правото по време на втория манд ... [+]

MBA @ BGS от £ 2500

MBA в бизнес право

&nbsp

Нашата MBA в Закона Business дава на студентите на база от знания и разбиране на бизнеса и с възможността да се специализират в субекти на правото по време на втория мандат. Вторият мандат ще даде възможност на учениците да получат разбиране на юридическата практика и теория в рамките на бизнес сектора и способността да се формулират писмени и устни становища по актуални издаден бизнес и право. ... [-]

Великобритания Birmingham
Август 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
1 year
Кампус
Научете повече на английски