Paralegal

Общ преглед

Описание на програмата

Паралегалите повишават ефективността на юридическата фирма, като изпълняват различни предизвикателни правни задачи под лицензиран адвокатски надзор. Паралегалите често провеждат интервюта със свидетели, изготвят правни документи, извършват правни изследвания и общуват директно с клиенти. Паралегалите също са обучени да помагат на адвокатите, докато се подготвят за изслушвания, водят съдебни процеси и договарят споразумения.

International Business College предлага 16-месечна степен на сътрудник по приложни науки. Повечето от вашите класове са специфични за подготовката ви за успешна паралигална кариера. Можете да завършите бързо и да започнете да работите!

Програмата включва и 8-седмичен стаж, където можете да практикувате придобитите умения и да установявате връзки в бранша.

За да се справят отлично в юридическото поле, паралегалите трябва да имат око за детайли, да бъдат квалифицирани организатори и да работят добре в екип. По време на 16-месечната паралегална програма в International Business College можете да научите важни умения и да изучавате много области от правно съдържание, включително:

Наказателно, семейно и непозволено право

Граждански съдебни процедури

Транзакции с недвижими имоти

Правна етика

16-месечната програма за сътрудник по приложни науки е проектирана така, че да прекарвате по-голямата част от времето си в умения за обучение, пряко свързани с вашата кариера в юридическия свят. Можете също така да прекарате 8 седмици в стаж, където можете да практикувате наученото и да работите в правна среда.

Нашият юридически факултет в International Business College е работил в правната област и може да внесе своя юридически опит в класната стая. Нашите по-малки класове ви улесняват да привлечете едно към едно внимание.

По време на паралегалната програма вие също ще имате възможност да завършите стаж. Това е чудесен начин да подобрите уменията си и да подобрите бъдещите си възможности за работа.

Като студент в нашата програма Paralegal можете да научите за: Правна терминология, Правни изследователски умения, Процедури в съдебната зала, Договор, Закон за недвижимите имоти, Планиране на имоти, Семейно право, Наказателно право, Граждански съдебни спорове.

Като възпитаник на Международния бизнес колеж Паралегал, нашият отдел за кариера може да ви помогне да започнете кариерата си, като намерите подходящата работа! Нашата помощ за кариера започва преди дипломирането. Ще посещавате курсове, които ще ви подготвят за търсене на работа чрез писане на автобиография и интервюта. Съветник по настаняване ще работи с вас един към един по време на търсенето на работа и нашата ангажираност към вас не свършва дотук. Възпитаниците са добре дошли да се върнат и да използват нашите кариерни услуги по време на кариерата си.

Завършилите International Business College Paralegal могат да работят за:

Частни адвокатски кантори

Организации за правно обслужване

Банки

Големи и малки корпорации

Офиси за недвижими имоти

Ипотечни компании

Последна актуализация Ян. 2021

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

International Business College, located in Indianapolis, IN, offers students a hands-on education leading to a diploma or an applied science degree associate. Programs are offered in the fields of bus ... Научете повече

International Business College, located in Indianapolis, IN, offers students a hands-on education leading to a diploma or an applied science degree associate. Programs are offered in the fields of business, design and technology, and health care. Свиване