Boston University School of Law

Представление

Бостънския университет

Основан през 1869 г., Бостънският университет е една от водещите световни институции за висше образование и научни изследвания. Нашият глобален кампус е процъфтяващ център на научните изследвания и стипендии, който включва повече от 8000 чуждестранни студенти, представляващи 133 страни от целия свят, 10-то по големина такова население сред американските университети. БУ въплъщава разнообразието, което характеризира най-доброто в американското образование.

Boston University School of Law

Boston University School of Law е Boston University School of Law най-високо ниво, което предлага широкообхватна учебна програма, преподавана от преподаватели, признати на национално ниво като изключителни учители и изтъкнати учени. В основата на обучението по BU Law е превъзходно преподаване и подкрепяща, динамична учебна среда, в която учителите ръководят, вдъхновяват и предизвикват. Професорите по BU Law са национално признати за своите юридически умения и стипендии, за най-новите в областта на изследванията, писането и консултирането както на публичния, така и на частния сектор. Но това, което уникално ги определя, е тяхната преданост към учениците, академично, професионално и индивидуално. Това обяснява защо училището се класира последователно от Princeton Review сред най-добрите юридически факултети в страната за "Най-добри професори" .Училището също е сред първите 11% от американските юридически училища в US News and World Report и в началото Десет в областта на интелектуалната собственост, данъчното и здравното право.

BU Law 's Graduate Programs

Повече от 300 студенти от LLM в училището донасят поразителен микс от фонове и интереси към университета. Настоящата ни кохорта представлява 54 различни страни на произход. Средната възраст на студент по LLM по BU Law е на 33 години, като възрастта варира от 20 до 72 години и 24% от нашия LL.M. Студентите имат завършена степен по право преди да се запишат в нашето училище. Понастоящем тези студенти са записани в следните програми:

 • Магистърска програма по американско право
 • Магистърска програма по банково и финансово право
 • Магистърска програма по право в областта на интелектуалната собственост
 • Изпълнителен магистърска програма по международно бизнес право
 • Гражданска данъчна програма, която включва напълно онлайн опция за записване

Освен това предлагаме няколко специализирани програми за сертификати за студенти, които не търсят пълен опит в LLM:

 • Правна английска програма за сертифициране
 • Сертификат за управление и съответствие на риска в предприятията
 • Сертификат по международно бизнес право
 • Сертификат за планиране на имоти
 • Сертификат за умения за транзакции

През есента на 2019 г., ние също сме горди да обявим старта на нашия магистър по изучаване на данъчното право, магистърска степен, която отваря учебната програма на програмата за данъчно облагане на дипломираните специалисти.

Прегледайте пълния ни профил и попълнете формуляра за информация за допълнителна информация за всички наши програми!

Най-високо квалифицирани преподаватели. Целенасочена подкрепа на LLM студенти.

Разликата в BU Law започва в класната стая: нашият най-високо класиран факултет включва изтъкнати учени и изпълнени практикуващи, които са достъпни, достъпни, експерти в смесването на теория с практиката и са ангажирани да ви помагат да повишите професионалната си позиция до нови висоти.

Подкрепата ни за обучение по LLM е неизчерпаема - ние осигуряваме академична и професионална подкрепа чрез индивидуални консултации, специално разработени за постигане на професионалните цели на всеки ученик. След завършването си ще станете част от успешна глобална мрежа от възпитаници, които остават част от общността на BU Law дълго след завършването си.

И тогава има Бостън, един от големите градове в света. Това е готова лаборатория за правно обучение в редица области.

Петте най-добри програми за обучение в LLM, безброй възможности.

Изберете една от петте програми за обучение по LLM, всички уважавани и три - банково дело

Програмата LLM в американското право е една от най-престижните национални програми за глобални практикуващи, които искат да научат как мислят американските юристи, да се обърнат към правните програми и да се справят с проблемите на клиентите. Ще бъдете интегрирани в класната стая на JD и имате възможност да изберете от 200 курса, когато създавате своя индивидуализиран план за обучение.

Магистърска програма по банково дело

Програмата LLM в областта на правото на интелектуална собственост ви дава възможност да научите напредналата теория и доктрина за интелектуалната собственост от някои от най-добрите учени в света на ИС. В продължение на пет последователни години, US News

Изпълнителният LLM в програмата за международно бизнес право обединява глобална мрежа от завършени професионалисти от широк кръг правни практики, индустрии и фирми, които търсят интензивна експозиция към основните правни теми, пред които са изправени транснационалните предприятия. Гъвкавият и гъвкав изпълнителен формат на програмата е идеален за заети практикуващи, които не могат да посещават традиционна деветмесечна програма за обучение.

Програмата за данъчно облагане на дипломирани специалисти ви дава практически умения, необходими за успеха в областта на данъчното облагане, независимо дали сте получили образователно ниво чрез жилищни проучвания в Бостън, онлайн от дома или чрез комбинация от двата формата. Магистърска степен по право в областта на данъчното облагане на BU Law се оценява от работодателите от цял свят: ние сме на 8-то място в нацията за данъчни изследвания в US News

Местоположения

 • Boston University School of Law 765 Commonwealth Avenue , 02215, Boston

Въпроси