Keystone logo
Бразилия

Проучване Право в Бразилия 2024

Учете в Бразилия

Какво е завършил право в Бразилия? В Бразилия, право се преподава като Бакалавърския програма. След като приключите, студентът ще има бакалавърска степен "е в правото. Също така е установено в частни правни факултети. Всяко юридическо образование трябва да бъде акредитирана от Националната комисия на юридическото образование на OAB Федерална Counsil. Официално, юридическото образование в Бразилия е бакалавърска степен в Закони и социални науки. Доктор по право, който изисква допълнително проучване, също е опция тук. Това изисква по-нататъшно проучване, както и практическото използване на полето. Закон за висше образование в Бразилия Бразилия разполага с голям брой на юридическите факултети и, като резултат, има много адвокати, присъстващи. В действителност, в един от най-големите градове на страната 'S, Sao Paulo, там са налице някои 222,000 адвокати. Това е значително по-малко от повечето градове в САЩ или Великобритания. Въпреки това, съществува реална необходимост от квалифицирани специалисти тук, тъй като много адвокати са по-малки от уважавани.Ученикът, който желае да практикува право в Бразилия ще трябва да завършите всички своите проучвания и след това се запишат в хода на програми по право в един от много училища, от които има повече от 1000. Студентите след това ще трябва да завършат от това училище. След това, когато той или тя се дипломира, студентът ще трябва да мине по-Bar тест. Това е една разнообразна тест, който може да бъде голямо предизвикателство. Той се прилага от Адвокатската колегия на Бразилия. Като цяло, образователния процес отнема около пет години, за да завърши. За чуждестранните студенти, които желаят да се включат в програми право в Бразилия, първата стъпка е да се прилага по отношение на един от колежите, приветстващи международни студенти. Учениците ще трябва да имат средства да плати за себе си, включително пълното им образование, и ще трябва да получат студентска виза, която училището може да помогне на студентите да се постигне. Търси дългосрочно, има нужда от квалифицирани специалисти тук, но има изобилие от предизвикателство, както добре.The добре квалифициран студентът ще трябва да му или се прилага правилно, за да се получи необходимото ниво на образование.

Смяна на валута

Основни месечни разходи за живот

 • Отдаване под наем в общ апартамент

  185
 • Дял на комуналните услуги

  23
 • Абонамент за интернет

  19
 • Местен транспорт

  41

Примерни разходи за начина на живот

 • Комбо за бързо хранене

  7
 • Билет за кино

  7
 • Чаша местна бира

  2

Относно Бразилия

Бразилия е най-голямата държава в Южна Америка. Необходимо е също така предлага уникално съчетание от съвременния живот и живота в селските райони. Бразилия, която граничи с Венецуела, Гвиана, Суринам, както и редица други страни, е голяма една по различни начини. Той има седмият по големина БВП в света. Той е дом на 201 000 000 души. Той също така разполага с едни от най-интересните промени, които се провеждат както в страната расте да отговори на нуждите на младото си население. За тези студенти, които искат да учат право в Бразилия, има много обещаващи възможности, включително и необходимостта от добре квалифицирани специалисти. Бразилия предлага международни визи за пътуване на студенти, които са приети в училища в страната. Основните факти за Бразилия - Бразилия има сложна и компактна система от реки, които включват Амазонка, негрите и Parana реки.В река Амазонка е най-големият обем на водата, която се съдържа в някоя река в света и е втората по дължина река на Земята - Почти една четвърт от тропическите гори на световния 'S са открити в Бразилия, най-вече, състояща се от амазонската джунгла. Тропическите гори на Амазонка е и дом на повече видове маймуни, отколкото всяко друго място на Земята - Soccer (Futebol) е най-популярният спорт Бразилия 'S. Студентите ще открият, че всеки среден до голям град, който посещават, докато учи в Бразилия има една или повече футболни стадиони - Една трета от Бразилия 'S два милиона жители работят в селскостопанския отрасъл.Кафе на зърна, царевица, пшеница, захарна тръстика, ориз и соя са Бразилия "и първични култури - един от седемте чудеса на света, статуята на Христос Изкупителя, се намират в Рио де Жанейро В столицата на Бразилия е Бразилия, където основен висши учебни заведения като Университета на Бразилия, на Централното университет Brasilia (UniCEUB) и Католическия университет в Brasilia (UCB) са разположени - Антрополозите Изчислено е, че съществуват най-много 60 племена в Amazon тропическите гори, които все още трябва да се направи контакт с цивилизацията Какво е законът система в Бразилия? Бразилският правна система може да е сложно. Страната е Федеративна република, със законите на държавата, общините и федерални нива. С кодифицирана правна система, всеки компонент на правителството има свой собствен набор от закони на базата на конкретния контекст на тези закони и как те се прилагат. A съдебна система помага да се прилагат законите, на които са необходими, за да представляват лицата адвокати.Федералната Конституция е основният ръководен елемент на правната система.

Изисквания за виза

Всички студентски визи в Бразилия се наричат временна виза IV или VITEM-IV.

Какъв тип Visa се нуждаете?

Име на виза

Студентска виза (VITEM-IV)

Цена и валута

Цените на студентските визи за Бразилия варират в зависимост от националността на кандидата. Следната цена може да подлежи на промяна:

 • За граждани на Обединените арабски емирства: 95 USD
 • За граждани на Франция: 140 USD
 • За граждани на Обединеното кралство, чиято виза е валидна до 180 дни: 40 USD
 • За граждани на Обединеното кралство, чиято валидност на визата надвишава 180 дни: 195 USD
 • За граждани на Съединените щати: 160 USD
 • За граждани на всяка друга държава: 40 USD

Кой може да кандидатства за виза?

Всички чужденци, които искат да учат в Бразилия - без имиграционни цели или намерение да извършват платени дейности, които не са стажове - трябва да кандидатстват за студентска виза. Основното изискване за получаване на студентска виза е да сте записан в бразилски университет, който е регистриран в Министерството на образованието в Бразилия.

Къде можете да направите заявлението?

В най-близкото генерално консулство или бразилско посолство

Можете да кандидатствате за студентска виза за Бразилия в най-близкото генерално консулство или бразилско посолство.

Уебсайт:

Как да направите заявлението?

Трябва да се консултирате с уебсайта на вашето генерално консулство, за да получите заявление за студентска виза, списък с изисквания и да проверите процеса на кандидатстване и графика. Определено уговорете час във вашето консулство или посолство възможно най-скоро.

За да кандидатствате за VITEM-IV, е необходимо да подготвите следната документация:

 • Паспорт на кандидата, който не може да изтече в рамките на 6 месеца и трябва да има поне две празни страници
 • Един формуляр за кандидатстване за виза на кандидат, генериран онлайн
 • Две снимки с размери 3 х 4 см
 • Доказателство за пребиваване в рамките на юрисдикцията на консулския отдел на посолството през последните 12 месеца
 • Удостоверение за несъдимост, издадено от местното полицейско управление на кандидата за кандидати на възраст над 18 години, издадено по-малко от 90 дни преди кандидатстването
 • Доказателство за стипендия, ако не, доказателство за финансова възможност за плащане за цялата продължителност на курса
 • Доказателство за записване в институцията, удостоверяващо, че кандидатът ще посещава курс на обучение, като ясно посочва броя на учебните часове на седмица
 • Нотариално заверен акт за раждане или декларация
 • Удостоверение, издадено от предишната образователна институция, посочващо нивото на образование на кандидата
 • Ако кандидатът е на възраст под 18 години и не пътува със своите родители или настойници, нотариално заверено копие от удостоверение за раждане, заверено преведено на португалски или английски език, и разрешение за издаване на бразилска виза за непълнолетни, подписано от двамата родители или законни настойници при нотариус
 • Здравна застраховка, валидна в Бразилия, предлагаща покритие за лечение и хоспитализация, или PB4 в случай на студенти от Португалия

Кога трябва да кандидатствате?

Времето за обработка може да бъде бързо и да отнеме само няколко дни, но това зависи от държавата.

VITEM-IV са валидни до една година в даден момент, в зависимост от курса, в който е записан студентът, и могат да бъдат подновявани толкова пъти, колкото е необходимо, за да може студентът да завърши курса. Искането за удължаване на визата трябва да бъде направено във Федералното полицейско управление или в Министерството на правосъдието в рамките на 30 дни преди изтичането на настоящата виза. За да подновите визата след една година, ще трябва да покажете документация от университета, която доказва, че имате приемливо присъствие и представяне, за да продължите курса.

За стажанти студентската виза е валидна за една година и не може да бъде подновена.

След като студентската виза бъде предоставена на кандидата, студентът има три месеца да влезе в Бразилия. След като влезе в Бразилия, студентът има до 30 дни, за да се регистрира във Федералното полицейско управление на града, в който ще живее.

Време за обработка

Възможности за работа

Тези, които идват в Бразилия с VITEM-IV, нямат право да участват в платени дейности, които не са стажове. Въпреки това чуждестранните студенти, които желаят да стажуват в Бразилия, имат право да извършват платени дейности. За стажове до четири месеца не е необходима официална връзка с бразилска образователна институция. За стажове, продължаващи повече от четири месеца, официалната връзка с бразилска образователна институция е задължителна.

Часове на седмица

0

Защо имате нужда от този вид виза?