Великобритания

Най-добрите университети за Право Програми в Великобритания 2023

Брой институции: 778
  • Birmingham, Великобритания

  С около 29 000 студенти от 100 държави (HESA Student Record 2020/21 © Higher Education Statistics Agency Limited) Birmingham City University е голямо и разнообразно място за обучение. Ние поставяме учениците в основата на всичко, което правим, давайки им най-добрите възможности за бъдещ успех.

  • Falmouth, Великобритания
  • Penryn, Великобритания

  Творчески. Свързан. смел. С повече от 120 години опит, професионални съоръжения, превъзходство в преподаването, несравними връзки и жизнена творческа общност, ние не се страхуваме да правим нещата по различен начин. В университета Falmouth ние преосмисляме формата на висшето образование и предоставяме въздействащи изследвания и иновации.

  • Newcastle upon Tyne, Великобритания

  Глобален Топ 125 университет (QS World University Rankings 2023), Нюкасъл е дом на 29 000 студенти от 140 държави. Като член-основател на Russell Group, ние сме един от само 19 университета в света – и само три в Обединеното кралство – които са постигнали рейтинг пет плюс QS звезди за цялостни отлични постижения (2022 г.). Можем да проследим нашия произход до Училището по медицина и хирургия, създадено през 1834 г. Днес ние комбинираме водещи световни изследвания с академичен опит от световна класа.

  • Winchester, Великобритания

  Университетът на Уинчестър дава възможност на студентите да разгърнат пълния си потенциал и да променят света. Разположен в Уинчестър, красив, типичен английски град с богато наследство и жизнена съвременна култура, приятелските и компактни кампуси на университета дават на студентите предимството на живота в града и кампуса. Ние сме добре разположени с отлични транспортни връзки, които ви позволяват да стигнете до Лондон или крайбрежието за час, а летище Саутхемптън е само на 10 минути с влак.

  • Bristol, Великобритания
  • Stapleton, Великобритания

  В UWE Bristol ви даваме възможност да направите избор. Да изберете университет, който предизвиква себе си толкова, колкото и вас. Да избереш страст, която ти дава цел. Да изберете общност, която води пътя, насърчавайки ви да поставяте под въпрос всичко и да станете най-добрият, който можете да бъдете.

  • Shadwell, Великобритания

  LIS е нова институция в Лондон. Техните програми са дълбоко интердисциплинарни и структурирани около сложни проблеми от реалния свят. Защо? Защото светът е наситен със сложни проблеми, които изискват интердисциплинарен подход; техните решения няма да идват от един предмет или специалност. От изменението на климата до организационната култура, днешните сложни проблеми трябва да се разглеждат от повече от една гледна точка. Това прави LIS. Те учат своите ученици да станат експерти в решаването на проблеми.

  • Madrid, Испания
  • Amsterdam, Холандия
  • + 8 Още

  IE University е водещ международен университет в Испания с кампуси в Мадрид и Сеговия. Призната като една от водещите институции за висше образование в света, IE оформя лидери, които движат иновациите и промяната в организациите, осигурявайки учебна среда, в която технологиите и разнообразието играят ключова роля за насърчаване на глобална визия, предприемаческо мислене и хуманистичен подход.

  • Kingston upon Thames, Великобритания
  • London, Великобритания

  В университета Кингстън сме страстни за подобряване на шансовете за живот на нашите студенти, като им помагаме да се възползват максимално от възможностите си за обучение и ги оборудваме с бъдещите умения и знания, необходими на взискателното работно място на 21-ви век.

  • Oxford, Великобритания

  Лейди Маргарет Хол („LMH“) е колеж към Оксфордския университет. Основателите нарекоха колежа в чест на лейди Маргарет Бофорт, майка на крал Хенри VII и известен покровител на стипендията и обучението. Първите девет студенти са приети през 1879 г. Колежът се разрасна, отвори врати за мъже и сега е общност от над 600 студенти и 45 стипендианти. LMH е един от 39-те съставни колежа на Оксфордския университет, един от най-високо класираните университети в света и най-старият университет в англоезичния свят.

  • Leeds, Великобритания

  Ние обединяваме експерти по компютърни науки, химия, инженерство, математика, физика и астрономия, за да предоставим отлично образование и изследвания на учениците в следните училища.

  • South Kensington, Великобритания

  Като част от Imperial College London, световен лидер в науката и технологиите, ние движим глобалната бизнес и социална трансформация чрез сливането на бизнес, технологии и предприемаческо мислене. Ние комбинираме иновативно мислене и проницателност с нови технологии, за да разработим решения на проблеми от реалния свят, облагодетелствайки бизнеса и подобрявайки обществото.

  • London, Великобритания

  Лондонският институт по банкиране и финанси (LIBF) е уважавано име в британското образование повече от 140 години. Ние предлагаме бакалавърски и следдипломни курсове за британски и чуждестранни студенти на задочна и редовна база. Като по-малък, специализиран университетски колеж с експертен факултет, ние сме в идеалната позиция да ви помогнем по пътя на вашата кариера – помогнали сме на хиляди студенти по целия свят да направят точно това. Нашите курсове предоставят уменията, от които се нуждаете за кариера в бизнеса, управлението, науката за данни и финансите със силен акцент върху практическите умения, взети от ситуации в реалния живот.

  • London, Великобритания

  King's College London е един от 35-те най-добри университета в света (QS World University Rankings 2022) и сред най-старите в Англия (основан през 1829 г.). Университетът има повече от 29 600 студенти, като малко под 11 000 са международни студенти от 150 страни по света.

  • London, Великобритания

  Базиран в една от най-вълнуващите столици в света, London Met е дом на гостоприемна общност от вдъхновяващи и решителни учащи, учители и иновативни мислители. Ние предлагаме широка гама от курсове, от бакалавърски и следдипломни степени до кратки курсове и професионални квалификации, много от които са достъпни за обучение на пълен или непълен работен ден, за да отговарят най-добре на вашите нужди и начин на живот.

  • Madison, Съединени Американски Щати
  • Teaneck, Съединени Американски Щати
  • + 3 Още

  Най-големият частен университет в Ню Джърси, FDU, е институция с нестопанска цел, несектантска, мултикампусна институция. Основан през 1942 г., FDU постига четиригодишен статут през 1948 г. и одобрение като университет през 1956 г. Университетът предлага над 100 бакалавърски и магистърски програми, включително докторски програми по фармация, сестринска практика, клинична психология и училищна психология; и бизнес училище, акредитирано от AACSB. Дипломните програми се предлагат в два кампуса в Ню Джърси и в две места на FDU извън САЩ: Wroxton College, в Оксфордшър в Англия, и кампуса във Ванкувър, в Британска Колумбия, Канада.