Германия

Най-добрите университети за Право Програми в Германия 2023

Брой институции: 245
  • Oldenburg, Германия
  • Stavanger, Норвегия

  Европейският магистър по миграция и междукултурни отношения (EMMIR) е първият африканско-европейско-азиатски магистърски курс на Erasmus Mundus по миграционни изследвания и се управлява съвместно от трима африкански, четири европейски и двама азиатски партньори, улеснени от по-широка мрежа от асоциирани партньори . EMMIR е уникална учебна програма, фокусирана върху миграцията чрез междукултурен подход, която предоставя на студентите задълбочени теоретични и методологически умения в миграционните изследвания и ги насърчава да провеждат теренна работа предимно в африкански, азиатски и европейски контекст. Тя е проектирана като мултидисциплинарна двугодишна магистърска програма (120 ECTS), която се занимава с важни съвременни проблеми в все още нововъзникваща област на обучение.

  • Reutlingen, Германия

  В международна учебна среда ние обучаваме бъдещи лидери, които отговорно ще оформят нашата глобална икономика и общество. ESB Business School е част от публичния, държавно финансиран университет Reutlingen и определя стандарти в образованието и обучението на млади лидери в международната бизнес администрация и бизнес инженерство в продължение на четиридесет години. Близо до Щутгарт, ESB Business School се намира в проспериращ регион, който е дом на много глобални играчи, например в автомобилостроенето или машиностроенето.

  • Rotterdam, Холандия
  • Bilbao, Испания
  • + 5 Още

  Европейският университет за постиндустриални градове (UNIC) е създаден през 2020 г. с цел да предложи приобщаващо образование за ново поколение студенти. Алианс от 10 европейски университета, базирани в постиндустриални градове и финансирани от Европейската комисия, работят ръка за ръка с градските институции, за да гарантират, че градските проблеми се включват в преподаването и научните изследвания по начин, който е достъпен и приобщаващ за всички учащи. Алиансът стартира първата си съвместна магистърска степен през 2023 г. и търси студенти, които ще напреднат в постиндустриалните трансформации на своите градове и ще станат висококвалифицирани висшисти в нови научни дисциплини, които отговарят на нуждите на променящата се икономика в Европа и около нея Светът.

  • Fürth, Германия

  Ние сме част от SRH, образователна и здравна компания, която насочва хората по техния образователен път повече от 50 години. Всеки учи различно. Затова нашата задача е да предоставим персонална подкрепа на всеки човек, като му позволим да създаде условия за успешен живот.

  • Barcelona, Испания
  • Esch-sur-Alzette, Люксембург
  • + 6 Още

  Консорциум от европейски университети разработи нова и иновативна общоевропейска програма EUMaster4HPC, фокусирана върху високопроизводителни решения. EUMaster4HPC обединява основните играчи в HPC образованието в Европа, за да обучи следващото поколение висококвалифицирани и талантливи HPC експерти, които да управляват европейската цифрова трансформация. EUMaster4HPC разчита на иновативна учебна програма и парадигми на преподаване, академични постижения, HPC експерти от световна класа, достъп до суперкомпютърни центрове и силна подкрепа от индустрията.

  • Ulm, Германия

  Университетът в Улм е основан през 1967 г. и оттогава продължава да се развива динамично. Атрактивен и ориентиран към бъдещето каталог на курсове, висококачествено академично образование, международно разнообразие, интердисциплинарност и авангардни иновативни изследвания се превърнаха в търговски марки.

  • Berlin, Германия

  FUBiS е интензивна академична програма на Freie Universität Berlin, чрез която студентите могат да печелят кредити, които могат да бъдат зачетени към техните степени в техните институции. FUBiS сесиите продължават от 3 до 6 седмици и се провеждат както през лятото, така и през зимата.

  • Heide, Германия

  Университетът за приложни науки на Западния бряг е един от най-младите държавни университети в Шлезвиг-Холщайн и, в допълнение към модерното оборудване, се фокусира предимно върху ориентирано към практиката преподаване и добър надзор. Общо около 1900 студенти са записани и се отдава стойност на индивидуалната учебна среда и работата в малки групи в отделните курсове. Местоположението в Хайде/Холщайн е идеално за вашите туристически проучвания, тъй като градът е близо до туристически горещи точки като Büsum, St. Peter-Ording, Sylt и Hamburg. Накратко: Вие изучавате къде се развива туризмът и се възползвате от силната работа в мрежа с многобройните (регионални) практически партньори от туристическата индустрия. Освен това в нашия университет е базиран Германският институт за изследване на туризма. Тъй като институтът провежда ориентирани към приложението изследвания, свързан е в национална мрежа и се радва на отлична репутация на практика, може да ви е по-лесно да започнете кариерата си. Чрез непрекъснат трансфер на знания от настоящи резултати от изследвания към преподаване, ние ви предлагаме ориентирана към бъдещето степен.

  • Hamburg, Германия

  Kühne Logistics University – Wissenschaftliche Hochschule für Logistik und Unternehmensführung (KLU) – е частен университет, разположен в HafenCity в Хамбург. KLU е един от малкото частни университети в Германия, които имат право да дават свои собствени докторски степени. Основните изследователски области на независимия, сертифициран от държавата университет са устойчивост, цифрова трансформация и създаване на стойност в областта на транспорта, глобалната логистика и управлението на веригата за доставки. 2020 KLU празнува своята 10-та годишнина под мотото „10 години наградено преподаване и изследвания“.

  • Eltville, Германия

  Като филиал на университета в Регенсбург, IRE|BS Real Estate Academy се ангажира с най-високо качество и е международен лидер в университетското и задочно обучение за специалисти по недвижими имоти. В продължение на повече от три десетилетия ние постоянно сме една крачка пред изискванията за квалификация за недвижими имоти.

  • Fulda, Германия

  Университетът предлага широка гама от академично и професионално образование с особен акцент върху „здраве, хранене и храна“. Многобройни научноизследователски и развойни проекти се предприемат с частни предприятия и индустрии. Университетът Фулда си сътрудничи с ок. 100 университета по света. Броят на международните програми нараства непрекъснато: бакалавър като „Международен бизнес и мениджмънт“, „Наука и инженерство“ или „Международни здравни науки“, както и магистърски програми като „Международен мениджмънт“, „Междукултурна комуникация и европейски изследвания“ , „Международен хранителен бизнес и потребителски изследвания“ или „Глобална разработка на софтуер“ се преподават частично или изцяло на английски език.

  • Potsdam, Германия

  Университетът за приложни науки за спорт и мениджмънт Потсдам - като институция с нестопанска цел на Бранденбургската държавна спортна асоциация (LSB) - разработи фокуса върху спорта и здравето като независим специфичен профил. По време на изпълнението се преминават граници в преподаването и научните изследвания, култивират се връзки с други предмети и се изграждат мрежи с практика. В хода на повишеното значение на спорта за обществото като цяло се появи разширено разбиране за спорта, което напр. Б. включва спортното движение в превантивен и терапевтичен контекст, както и управлението на организацията на компании от индустрията за спорт и упражнения. В резултат на тези развития спортната наука също е във фаза на катаклизъм.

  • Munich, Германия

  Добре дошли в HM Hochschule München University of Applied Sciences! Всяка година повече от 2500 международни студенти и изследователи се присъединяват към нашата талантлива академична общност в един от най-красивите, исторически и високотехнологични градове в Германия. Ние предлагаме възможно най-добрата подкрепа, за да ви помогнем да се почувствате като у дома си в Германия, в Мюнхен и в нашия университет.

  • Dortmund, Германия
  • Frankfurt, Германия
  • + 5 Още

  Международното училище по мениджмънт (ISM) се нарежда сред водещите частни бизнес училища в Германия. Основан през 1990 г., ISM има седем кампуса в Дортмунд, Франкфурт на Майн, Мюнхен, Хамбург, Кьолн, Щутгарт и Берлин и е дом на над 3850 студенти. Интернационалността, силната практическа ориентация и личната учебна атмосфера са също толкова част от историята на успеха на ISM, колкото и преподаването на професионални умения и интензивното обучение на меки умения. Това включва не само вълнуващи практически проекти, казуси и стажове, но и тясното взаимодействие с лектори от света на бизнеса. Тези фактори за успех са отразени във всички бакалавърски, магистърски и MBA програми на ISM.

  • Munich, Германия

  Мюнхенското училище за медицински изследвания (MMRS) е централна институция на медицинския факултет на LMU. Той е проектиран като обща структура, обхващаща всички докторски изследвания (редовни докторски дисертации и структурирани докторски програми) в областта на хуманната медицина, денталната медицина, човешката биология и науките за живота.