Най-добрите университети за Право Програми в Гърция 2023

Брой институции: 40
  • Athens

  147-годишното наследство на колежа от академични постижения и местоположението му в Атина предоставят на студентите впечатляващата и уникална полза от ученето в жива лаборатория, която свързва древните и съвременните реалности на Гърция с акредитация NECHE. Той дава степени на завършилите степен с пълномощията на други институции на NECHE, включително Amherst, Brown, Boston College, MIT и Harvard. The American College of Greece също е одобрен от Отворения университет (OU) като подходяща организация за предлагане на програми за висше образование, водещи до утвърдени награди на Отворения университет, предоставяйки на студентите от степента най-доброто учебно изживяване, като същевременно предоставя на завършилите най-силните дипломи за дипломиране.

  • Thessaloniki

  Училището по журналистика и масови комуникации през последните години многократно се включва сред 50-те най-добри медийни/комуникационни училища в Европа и е член на Европейската асоциация за преподаватели по журналистика (EJTA). Намира се на улица Egnatia 46, извън университетския кампус, училището заема шестетажна неокласическа сграда в центъра на града. Настоящата студентска популация на училището включва почти 700 студенти, 64 докторанти и 57 докторанти. Освен това всяка година училището приема средно 15 студенти по програма Еразъм, като в същото време обучава десетки професионалисти в средата на кариерата чрез широка гама от специално разработени програми за учене през целия живот.

  • Evora
  • Rome
  • Thessaloniki

  Целта на тази програма е да предостави на студентите специализирани умения по археология и аналитична характеристика на материали от праисторията (мегалит) до класически времена (гръцки и римски). Изучаването и опазването на материали от културното наследство е изследователска област със силна мултидисциплинарна конотация и изисква умения, които обхващат областите на хуманитарни и научни изследвания. ARCHMAT предоставя обща, интегрирана платформа за отлични студенти, идващи от наука или хуманитарни науки, за да разберат съвременните научни методи, използвани за изследване на археологически материали и има за цел да формира високоспециализирани професионални експерти в нововъзникващата област на археометрията, т.е. приложените физико-химични науки за изследване на материали от археологическото и културното наследство.

  • Athens

  Уебстър Атина носи най-доброто от американското образование в Гърция. Ние сме единственият изцяло притежаван и контролиран (академично и финансово) акредитиран кампус на американски университет в Гърция. Вземете образованието си в чужбина и участвайте в нашите предизвикателни и търсени програми, създадени да осигурят гъвкавостта и удобството, необходими за успех в днешния свят.

  • Berlin
  • Hamburg
  • Paris
  • + 1 Още

  BSBI е посветен на обучението на студентите да оформят ефективно бъдещето и да станат лидери на утрешния ден в непрекъснато променящия се бизнес свят. С предприятието и успеха в основата си, BSBI предлага подходящи за индустрията програми, които се фокусират върху развитието на практическите бизнес умения, необходими за осигуряване на вашия професионален успех. Международно бизнес училище, което осигурява академични постижения, разположено в сърцето на Берлин, Германия.

  • New York
  • Athens
  • Bucharest
  • + 10 Още

  Unicaf е глобална образователна организация със седалище в Европа, предлагаща стипендии на кандидати, отговарящи на изискванията за продължаване на академични изследвания със своите партньорски университети, понастоящем Университета на Съфолк (Обединеното кралство), Университета на Ливърпул Джон Мур (Обединеното кралство), Университета на Южен Уелс (Обединеното кралство) , Калифорнийския университет, Ривърсайд Разширение (САЩ) и Университет Уникаф в много университет (Африка).

  • Athens

  Нюйоркският колеж е бързо развиваща се мултинационална образователна организация в Европа с 32 години академично присъствие. Основан в Атина през 1989 г. в сътрудничество с Държавния университет в Ню Йорк, най -големият университет в САЩ днес има динамично присъствие в 2 държави с 3 университетски образователни институции в Атина, Солун и Прага.

  • Tripoli

  University of Peloponnese е модерен, мултидисциплинарен, регионален и мулти-университетски университет, създаден през 2000 г., приема първите си студенти през 2002 г. Разработен в петте столици на префектурите на Пелопонесския регион (Триполис, Коринт, Нафплион, Спарта, Kalamata) и Patra, включва 9 училища и 22 отдела. Той предлага обучение във всички цикли на обучение: студент, докторант и докторант, както и обучение през целия живот, с повече от 20 000 студенти (1-ви, 2-ри и 3-ти цикъл на обучение).

  • Thessaloniki

  Като институция за висше образование, Perrotis College предлага програми за обучение, които са едновременно научно обосновани и практически ориентирани и отговарят на обществените социални, икономически и екологични проблеми. Perrotis College , като подразделение на American Farm School, насърчава еднакви възможности за всички студенти и служители, както и за всички кандидати за прием или позиции на служители, независимо от раса, религия, пол или етническа принадлежност.

  • Athens

  Мисията на ATINER е да действа като форум, на който учени и изследователи от цял свят могат да се срещнат, за да обменят идеи за своите изследвания и да обсъдят бъдещото развитие в своите дисциплини. Омир (преди 3000 години) е първият, който свиква подобни срещи на симпозиуми - дума, която днес се използва от много езици за описание на академични срещи. В класическа Атина от V век пр. Н. Е. Подобни академични срещи достигнаха своя колофон на славата, особено тези с участието на Сократ. Епичното ерго на Платоновия симпозиум може да се разглежда като архив (сборник с книги) на само една от много подобни академични срещи.

  • Athens

  Частният колеж Institution d'Etudes Francophones (IdEF) стартира своята дейност през 1995 г. в сътрудничество с Френския публичен университет Сорбона Париж Норд, с цел осигуряване на академичните бакалавърски и следдипломни програми на Париж 13 в Гърция. Студентите на IdEF обикновено са записани студенти в университета Сорбона Париж Норд, имат същия студентски статус и получават същото образование като студентите, които учат в Париж.

  • Athens

  Ние се ангажираме да предоставим на нашите ученици необходимите знания, умения и опит за обучение, които ще им помогнат да постигнат своя най-голям потенциал, за да се адаптират и адаптират към разнообразното и постоянно променящо се общество и пазар на труда. Ние сме посветени на създаването на предизвикателна учебна среда, която насърчава култивирането на предприемачески начин на мислене сред нашите ученици, като по този начин разширява кръгозора им и подобрява перспективите им за кариера. В IST фокусът е върху студентите!

  • Zografou

  Основана през 1837 г., почти заедно със съвременната гръцка държава, NTUA е най-старият Технически университет в Гърция. Първоначално създадена с кралски указ "за архитектурно образование", тя е техническо училище, работещо в неделя и празници, което предлага инструкции за тези, които желаят да овладеят архитектурата. Макар и на отдалечено място, скоро привлече много ученици. Популярността му води до удължаване на курсовете и до пролетта на 1840 г. до функционирането на редовно дневно училище заедно с неделния колега. След това е преместен в собствената си сграда на улица Пирея. Съвместните усилия на студенти и инструктори допринесоха за непрекъснат растеж и за преразглеждане на стандартите.

  • Chalandri

  Strathclyde Business School предлага следдипломни програми в международни центрове от 1988 г. Гърция е дом на един от осемте международни центъра на Strathclyde и ние предлагаме нашата MBA програма тук от 1996 г. насам.

  • Corfu

  Ionian University е основан през 1984 г., същата година като Университета в Тесалия и Беломорския университет. Университетът се състои от пет факултета и дванадесет катедри. Седалището му е в Корфу, а университетските звена в Лефкада, Кефалония и Закинтос.