Keystone logo
Израел

Проучване Право в Израел 2024

Учете в Израел

Адвокатската професия в Израел легално да практикува право в Израел, което трябва да бъде официален член на Камарата на адвокати. Изискванията за приемане в Камарата на адвокати, включват: - Трябва да е жител на Израел, който е най-малко 23 години - завършва юридическия факултет на университета, призната от Министерството на образованието на Израел 'S - завършва институт закон, който е бил признат от министъра на правосъдието - завършва призната закона институция извън Израел - Има завършени до една година от стажа - положени изпити, дадени от Камарата на застъпниците за съдии в Израел трябва да бъде и израелски граждани и да притежава квалификация, необходими, за да бъдат включени в Камарата на адвокати. Адвокати, които искат да се счита за магистрат или окръжен съдия позиции трябва да са практикували най-малко седем години в някои области на правото. Изкарва степен по право в Израел Израел има няколко правни факултети.Студентите, влезли в тези правни факултети трябва да имат доказателство за отличен успех и един студент, или предварително диплома по право, от акредитиран съоръжение висшето образование. В допълнение, студентите трябва да психометричните приемен изпит и получи оценка 600 на изпит, преди да бъде приет в програма закона. Degrees, спечелени от бъдещите юристи включват LLB (Бакалавър по право), за магистратура (Магистър по право) и Доктор по право. Времето, необходимо за получаване на висше юридическо образование в Израел е сравнима с американските и европейските стандарти -. Между пет и шест години за обучение Разходи В зависимост от вида на правото изучава от чуждестранни студенти, като патентно право или друга специализирана област, обучение може да бъде значително по-висока в сравнение с традиционните правни курсове. За пореден път, за обучение може да варира от един правен факултет към другия.

Смяна на валута

Основни месечни разходи за живот

 • Отдаване под наем в общ апартамент

  517
 • Дял на комуналните услуги

  68
 • Абонамент за интернет

  25
 • Местен транспорт

  56

Примерни разходи за начина на живот

 • Комбо за бързо хранене

  14
 • Билет за кино

  11
 • Чаша местна бира

  7

Относно Израел

Разположен в Западна Азия, заедно югоизточно брега море "и Средиземно море, Израел граничи с няколко страни и държави, включително Ливан, Йордания, Египет и Сирия. От политическа и етническа, Израел се отнася до самата като демократична и еврейска държава. Израел "най-гъсто населен град и е Ерусалим и Тел Авив е на страната " финансов център ите. Правителството на Израел "и е представителна демокрация, контролирана от парламентарната система и премиер. Сред Израел 'постижения и са неговата средна продължителност на високо живот, голяма икономика и изключителни стандарти на живот, смятан за най-добрия в Близкия изток основните факти за Израел -. Израел "икономика и се счита за най-издръжлив икономика наред с други развити страни и има също е класирана на първо място в инвестиции за развитие и изследователски център. - Comprehensive растеж в промишлени и селскостопански сектори Израел 'S са позволили тази държава да стане най-вече самодостатъчна по отношение на производството на храни.- Израел е световен лидер в развитието на слънчевата енергия и е и лидер в геотермалната енергия и опазване на водните ресурси. - Защото Израел рутинно изпитва недостиг на вода. те имат високо развита вода в индустрията технология, която ги прави един от световните 'S водещи експерти в областта на техниките за опазване на водите и рециклиране на водата. Израел "Правна система, наподобяваща западен стил правни системи и в някои аспекти, правна система Израел ' S е преди всичко хибрид на исторически и религиозни правни принципи развиващите под британски и Османската суверенитет. "Кнесет " устава и на "основните закони на Израел " Подкрепа за основа на законите Израел 'S, които са подкрепени с доказателства от съдебната практика и политически прецедент. Наскоро израелските съдилища са били проявява характеристиките на канадските и американски закон, а не Continental закона."Съдебна структура, а и правната система на Върховния съд, окръжните съдилища и магистрати 'Израел съдилища включват обща съдебна система Израел ' S, с Върховния съд съществуващото като най-висшият съд в страната. Израел също има "специални " съдилища, които се занимават с религиозни, труда и въпроси военното правосъдие. Тези съдилища са уредени апелативни съдилища, които могат да получават малко внимание от Върховния съд в някои сложни случаи. Израел има пет съдебни района: Nazareth, Тел Авив, Beer-Шева, Йерусалим и Хайфа, с районни съдилища и магистрати владееха над съответните им области. Всякакви действия извън тези съдебни райони, се прехвърлят на Районния съд на Ерусалим.

Изисквания за виза

Виза A/2 - Тази виза се издава на тези, които желаят да дойдат в Израел, за да учат в акредитирана институция.

Какъв тип Visa се нуждаете?

Име на виза

Студентска виза (A/2 виза)

Цена и валута

USD 50

Таксата за кандидатстване за студентска виза за Израел зависи от държавата ви на пребиваване и подлежи на промяна по всяко време. Таксата може да бъде около 40-50 USD.

Кой може да кандидатства за виза?

Задължително е всички международни студенти, участващи в програми от един семестър или повече, да си осигурят студентска виза (A-2), преди да пристигнат в Израел.

Студентска виза се предоставя на тези, които искат да учат в началните и гимназиите, академичните институции и йешивите и младежките институции на Еврейската агенция.

Къде можете да направите заявлението?

Израелско консулство или посолство на Израел

Трябва да се явите лично в местното израелско консулство или посолството на Израел преди пристигането си, за да получите студентска виза.

Уебсайт:

Как да направите заявлението?

Кандидатът за израелска студентска виза обикновено трябва да предостави следното:

 • Попълнено и подписано заявление за виза за влизане в Израел. Можете да изтеглите формуляра за кандидатстване тук: http://www.mfa.gov.il/MFA_Graphics/MFA %20Gallery/Consular% 20forms/EntryVisa.pdf
 • Паспорт (трябва да е валиден след една година от датата на планираното посещение).
 • Две паспортни снимки.
 • Оригинално писмо за приемане за обучение в призната образователна институция в Израел.
 • Декларация от банката, която показва, че имате средствата, за да поддържате престоя си в Израел, докато сте студент (Банково извлечение от последните три месеца).
 • Двупосочни самолетни билети ИЛИ плащане за следващата учебна година в щатите (в случай на обменен студент).
 • Банково извлечение за последните 3 месеца.
 • Може да се наложи да предоставите оригиналния си акт за раждане

Кога трябва да кандидатствате?

Кандидатствайте за студентска виза скоро след като получите официалното писмо за приемане от приемащия Ви образователен институт в Израел.

Визата е валидна до една година (и позволява много влизания в страната) и може да бъде удължена в службата по населението за допълнителен период.

Време за обработка

Възможности за работа

Притежателите на виза A/2 нямат право да работят в Израел.

При определени условия притежателите на виза A/2, които отговарят на условията за извършване на алия съгласно Закона за връщането, могат да работят на непълен работен ден.

Часове на седмица

0

Защо имате нужда от този вид виза?

Вашата молба за виза може да бъде отхвърлена, ако не можете да представите доказателство за необходимите средства или ако предоставите неверни или непълни документи.