Keystone logo
Индонезия

Проучване Право в Индонезия 2024

Учете в Индонезия

Какво е закон степен в Индонезия? Степента Индонезийската закон се предлага в три нива. Първото, което е еквивалентно на бакалавърска степен по право, се нарича "Sarjana Hukum / SH " Това може да се постигне директно от гимназията. Вторият етап включва специалностите професионалната ще проучи правната. Това се нарича "Magister Hukum / MH ", или Магистър по право. Понякога това се нарича "Megister Kenotariatan / M.Kn. ", Или магистър по Нотариус. И накрая, третата част е доктор по право. Необходимо е първо ниво за всяко юридическо професия Закон за висше образование в Индонезия основна степен Първия етап закон изисква 4-7 години на обучение в Индонезия. Сумата от време на втория и третия етажи вземат, зависи до голяма степен от курса на обучение и размера на курсове за семестър, че студентите имат възможност да предприемат. За да стане адвокат или адвокат в Индонезия, учениците трябва да посещават едно към два месец адвокат специализиран курс и преминават на Bar изпита.Академичната година в Индонезия не следва, всеки определен график, но някои училища следват странно и дори семестър програма. Четен семестъра тече от септември до януари. Дори семестъра тече от февруари до юни. Тези дати корелират с религиозните празници на някои от най-големите религиозни групи в страната. Правни изследвания в Индонезия се случват в страната "и по-големите университети или юридическите факултети, които се намират на по-големите острови и основните градски райони на страната. Докато всяко училище има свои правила и регламенти, проучването е строг, и изпитване по време на програмата, за да се покаже, че ученикът е в състояние да завърши курса на обучение е обща. Разходите за диплома по право в Индонезия ще варира в зависимост от продължителността на програмата и на избрания университет. Държавните университети имат такси, които са много ниски, но частните университети имат по-високи такси. Типичният студентът ще похарчи около US $ 4,500 за един семестър на курсова работа в Индонезия.Учи право в Индонезия отваря вратата за живота си в служба на разрастващ се страна с огромно население. Една степен Индонезийски законодателство може да отвори вратата за легална работа в други по-малки страни в Океания и Азия. Студентите, които избират да учат право в Индонезия ще получат въведение към богатата култура на островите и да получат по-добро разбиране на културата на своите различни групи хора.

Смяна на валута

Основни месечни разходи за живот

 • Отдаване под наем в общ апартамент

  229
 • Дял на комуналните услуги

  20
 • Абонамент за интернет

  26
 • Местен транспорт

  9

Примерни разходи за начина на живот

 • Комбо за бързо хранене

  3
 • Билет за кино

  3
 • Чаша местна бира

  2

Относно Индонезия

Въведение в Индонезия Република Индонезия е архипелаг от над 13 400 острова в Югоизточна Азия и Океания. Над 238 милиона души живеят в Индонезия, което я прави четвъртата по население страна в света 'S. В продължение на векове, Индонезия е бил важен търговски път, и богатите природни ресурси на региона са продължили да се направи търговията в цялата съвременна история. Индонезия е известен с характерно разнообразна култура, със стотици езици и етнически групи в островите. Той също така има световен "втора най-висока степен на биологично разнообразие и изобилие от дива и джунглата райони, които го правят прекрасно място за посещение правят. Какво е законът система в Индонезия ите? Индонезия " правна система и следва системата на гражданското право основно. Разнообразието на страната носи обичайното право на много аспекти на системата, както и някои Roman Холандски закон се смесва също в системата.Гражданското кода на страната 'S голяма степен следва холандските колониални традиции, както и първото си училище по право се полага от холандците.

Изисквания за виза

 1. Social Visit Visa - най-добра за обмен на студенти, еднократно влизане.
 2. Виза за ограничен престой - само за дългосрочно обучение.

Какъв тип Visa се нуждаете?

Име на виза

Студентска виза (виза за социално посещение; виза за ограничен престой)

Цена и валута

USD 45

Цената на студентската виза е около 45 USD, но може да се промени и зависи от държавата, от която кандидатствате.

Кой може да кандидатства за виза?

Всички чуждестранни студенти, приети да учат в индонезийски университет, трябва да получат студентска виза.

Гражданите на определени държави могат да останат в Индонезия общо 30 дни без виза. Безвизовият престой обаче се отнася само за развлекателни дейности и не дава право на обучение или работа, например.

В някои индонезийски посолства (напр. Финландия, Австрия) е било възможно да се кандидатства за виза тип 211 (туристическа виза). Тази виза може да бъде превърната в спонсорирана виза за социално посещение при пристигане в Индонезия. Попитайте в местното индонезийско посолство за възможността да кандидатствате за тази виза.

Къде можете да направите заявлението?

Индонезийско посолство или консулство

Най-добре е да кандидатствате за виза в индонезийското посолство или консулство във вашата страна. Индонезийският отдел за имиграция вече позволява и онлайн кандидатстване за виза през техния уебсайт.

Уебсайт:

Как да направите заявлението?

Необходимите документи за студентска виза за Индонезия включват:

 • Валиден паспорт с поне една празна страница за виза (паспортът трябва да е валиден поне 6 месеца след напускане на Индонезия)
 • Копие от идентификационната страница на вашия паспорт
 • A попълни формуляра за кандидатстване
 • Две цветни паспортни снимки 4 х 6 см
 • Копие от вашия самолетен билет или електронен билет
 • Официалното писмо за приемане от приемащия университет
 • Квитанция или копие на квитанция за платена визова такса
 • Писмо от посолството. Писмата от посолството, изготвени от приемащия университет, потвърждават, че определен студент се нуждае от виза за социално посещение. Писмото от посолството винаги се адресира до индонезийското посолство или консулство на определена държава: по подразбиране това ще бъде родната страна на студента.

При пристигане притежателят на визата трябва да докладва влизането си в най-близкия имиграционен офис в рамките на 7 дни.

Кога трябва да кандидатствате?

Препоръчително е да кандидатствате за студентска виза поне 14 дни преди да заминете за Индонезия. Най-добре е да кандидатствате за виза веднага след получаване на официалното писмо за приемане.

Трябва да пристигнете в Индонезия в рамките на 90 дни от деня на издаване на визата.

Максималната продължителност на престоя в Индонезия с виза Social Visit е 60 дни и визата трябва да бъде удължена на местоназначението в съответствие с инструкциите, дадени от приемащия университет. Визата може да бъде удължена с един месец и цената е около 50 USD.

Визата за ограничен престой е валидна за 5 години и се нуждае от подновяване на всеки 1 година.

Време за обработка

14 Days

Възможности за работа

Чуждестранните студенти обикновено нямат право да работят по време на обучението си в Индонезия.

Часове на седмица

0

Защо имате нужда от този вид виза?

Вашата молба за виза може да бъде отхвърлена, ако не можете да представите доказателство за необходимите средства или ако предоставите неверни или непълни документи.