Keystone logo
Република Ирландия

Проучване Право в Република Ирландия 2024

Учете в Република Ирландия

Какво е степен по право в Ирландия? Има различни програми, достъпни в Ирландия диплома по право. Като студент, студенти могат да получат бакалавърска степен по право (LLB) в бизнес, политически науки, както и в различни международни правни изследвания. Завършил ВУЗ програми включват магистър по право (LLM), както и на "Interrogational и сравнително право " степен и на "международното и европейското право Business" степен. Доктор по право също е на разположение след завършване на магистратура. Има голямо количество специализации налични в проучвания ирландското право. Закон за висше образование в Ирландия има множество правни факултети и университети в цяла Ирландия, предлагащи правни изследвания. Студентите трябва да се конкурират, да бъдат приети в тези училища, със средно само горната седем процента достъпа му. Въпреки това, чуждестранните студенти, които могат да получат разрешение, приемане на училище, и виза за страната са добре дошли в тези правни факултети.Прием са склонни да бъдат по-малко трудно за чуждестранните студенти. Студентите могат да прекарат между пет и шест години получи тяхното образование, за да седне за лицензиране изпит. Студенти с бакалавърска степен може също така да могат да завършат образованието си в училище закон, който обикновено изисква повече от три години от образованието. След дипломирането си, учениците могат да си намерят работа в цяла Ирландия. Учениците ще трябва да работят в една адвокатска кантора, преди да получат професионално лицензиране. Търсенето на квалифицирани специалисти в Ирландия е умерен до висок, с нов фокус върху по-специализирани адвокати от всякога. Международните студенти могат да намерят правна система тази страна "и да бъде възнаграждаване един за дълго, трайно кариера.

Смяна на валута

Основни месечни разходи за живот

 • Отдаване под наем в общ апартамент

  833
 • Дял на комуналните услуги

  70
 • Абонамент за интернет

  49
 • Местен транспорт

  100

Примерни разходи за начина на живот

 • Комбо за бързо хранене

  9
 • Билет за кино

  12
 • Чаша местна бира

  6

Относно Република Ирландия

Има "нищо и съвсем като Ирландия, страна, която ' част на Европа и, седнал в северозападната част на континента. Тази островна държава е дом на повече от 6,4 милиона души, около 4,6 милиона от тях живеят в Република Ирландия. От ниските планини до откритите зелени равнини, Ирландия е красива страна. Също така е важен и мощен икономически сили в Европа. Районът е с богата култура, а живия, модерен начин на живот, както и голяма част от традицията. За студенти, които обмислят да учи право в Ирландия, има многобройни ползи за това, включително и взискателен правна област, която изисква модерни и напълно образовани студенти. Международните студенти често са добре дошли, ако има налични отвори в правни училища Ирландия 'S. Каква е закон система в Ирландия? Правната система в Ирландия се основава около конституционното, обща, и закон право. Законите на страната се провеждат в Конституцията на Ирландия.Обща система закон на страната 'S се основава на парламентарната стил намерен в британската система. Системата на правото разгражда допълнително с местните закони, които са далеч по-традиционно и въз основа на културни влияния. Страна The лидер Конституцията предвижда в основата на всички ирландската правна система, макар и правно проучване в тази област е насочена към тази област.

Изисквания за виза

 • Учебна виза C - Ако желаете да учите в Ирландия за по-малко от 3 месеца
 • Виза за обучение D - Ако курсът ви продължава повече от 3 месеца

Какъв тип Visa се нуждаете?

Име на виза

Студентска виза (C учебна виза; D учебна виза)

Цена и валута

Таксите за ирландска студентска виза варират в зависимост от страната ви на произход. Стандартните такси за обработка на заявленията за виза са €60 (US$80) за еднократна виза и €100 (US$135) за многократна виза.

Кой може да кандидатства за виза?

Ако сте гражданин на ЕС или ЕИП (включително Исландия, Норвегия и Лихтенщайн), не се нуждаете от студентска виза за Ирландия, за да учите в Ирландия. Има редица други държави, които не изискват ирландски студентски визи или входни визи и те са изброени тук: http://www.citizensinformation.ie/en/moving_country/moving_to_ireland/coming_to_live_in_ireland/visa_requirements_for_entering_ireland.html

За гражданите на държави извън ЕИП, които идват да учат в Ирландия, те трябва да бъдат записани в редовен курс по Програмата за образователни степени (за висше образование) или Езиковата и недипломната програма на Ирландия.

Независимо дали имате нужда от студентска виза за Ирландия или не, ако сте студент от страна извън ЕИП, трябва да се явите на служител по имиграцията при влизане в Ирландия, за да получите разрешение за влизане. Трябва да направите това в района, в който възнамерявате да живеете.

Моля, обърнете внимание: Ирландия не е член на Шенгенското споразумение. Следователно ще трябва да кандидатствате за ирландска виза, дори ако имате виза за страна от Шенген.

Къде можете да направите заявлението?

AVATS онлайн съоръжение

Трябва да подадете своето заявление за виза онлайн, като използвате онлайн инструмента AVATS. Механизмът за онлайн кандидатстване за виза е достъпен в целия свят и трябва да се използва от всички кандидати.

Уебсайт:https://www.visas.inis.gov.ie/avats/OnlineHome.aspx

Как да направите заявлението?

Трябва да кандидатствате онлайн за виза. Когато завършите процеса на онлайн кандидатстване, трябва да следвате инструкциите на обобщения формуляр за кандидатстване, който се създава от онлайн системата. Обобщеният формуляр ще съдържа информация за това къде трябва да изпратите подкрепящата си документация. Обобщеният формуляр, който трябва да отпечатате, подпишете и поставите дата, трябва да бъде подаден с вашата подкрепяща документация.

Ще трябва да предоставите следното с молбата си за виза (необходими са оригинални документи, които трябва да бъдат на английски или придружени от нотариално заверен превод):

 • Писмо за приемане от признато училище/колеж/университет в Ирландия, потвърждаващо, че сте приети в курс на обучение. Този курс на обучение трябва да е редовен (с продължителност една академична година) и да има минимум 15 учебни часа на седмица.
 • Доказателство за вашата академична способност да следвате избрания курс чрез английски език (освен ако не е курс по английски език).
 • Доказателство, че таксите за курса са платени в пълен размер.
 • Доказателство, че имате достатъчно средства (€7000), за да се издържате през началната част от престоя си.
 • Доказателство, че вие или спонсор имате достъп до най-малко €7000 за всяка следваща година от вашето обучение, в допълнение към таксите за курса за всяка от тези години.
 • Доказателство, че имате частна медицинска застраховка.
 • Обяснение на всякакви пропуски в образователната ви история.
 • Потвърждение, че възнамерявате да се върнете в страната на постоянно пребиваване, когато напуснете Ирландия.

Кога трябва да кандидатствате?

Можете да кандидатствате за учебна виза до 3 месеца преди датата на пътуване до Ирландия. Ще трябва да подадете молба за студентска виза поне няколко месеца преди да пътувате до Ирландия.

Студенти от страна извън ЕИП, които възнамеряват да учат в Ирландия за период от повече от 3 месеца, трябва да се регистрират, след като пристигнат, при местния имиграционен служител за областта, в която живеят. Паспортът им ще бъде заверен с условията и периода от време, за които имат разрешение да останат. Студентите, които не се нуждаят от виза, трябва да имат €3000, когато се регистрират за първи път.

Имайте предвид, че ирландската студентска виза не позволява автоматично многократно влизане в страната. Ако смятате, че ще трябва да напуснете страната и да се върнете по време на обучението си, ще трябва да кандидатствате за виза за повторно влизане.

Време за обработка

3 Months

Възможности за работа

Ако посещавате курс от Временния списък на допустимите програми (ILEP), ще имате печат номер 2, потвърден в паспорта ви, когато се регистрирате при вашия местен имиграционен служител. Ще ви бъде позволено да поемете случайна заетост до 20 часа работа на непълно работно време седмично в срок или до 40 часа седмично по време на ваканционните периоди в колежа, тоест от юни до септември включително и от 15 декември до 15 януари .

Ако не посещавате такъв курс, няма да имате право да работите на непълно работно време или да се занимавате с бизнес или професия. След това ще получите печат номер 2A в паспорта си.

Часове на седмица

20

Защо имате нужда от този вид виза?

Някои от причините, поради които може да бъде отказана студентска виза за Ирландия, са следните:

 • Ако няма достатъчно средства за покриване на цялото посещение/учене в Ирландия.
 • Ако предложеното изследване не е имало логична пътека.
 • Ако има несъответствия, подвеждаща информация или фалшиви документи.