Keystone logo
Канада

Проучване Право в Канада 2024

Учете в Канада

Какво е закон степен в Канада? За да стане адвокат в Канада, частни лица, трябва да се запишат в съответните образователни формати и работи чрез поредица от програми, докато се постигне желаното ниво на образование. В повечето случаи, юридическото образование в Канада ще отнеме около четири години, за да завърши в рамките на програма за висше образование. Вие също ще трябва да се получи, като минимум бакалавърска степен по Право и тя трябва да дойде от училище на закона, че "е призната. Образователния процес закон е този, който се основава на получаване на обучение за практическо използване. Учениците ще трябва да се явят на тест LSAT, тест, който гарантира, студентът има пълно разбиране на частите на канадското законодателство, за да работят в тази област. Закон за висше образование в Канада, за тези, които искат да получат диплома по право в Канада, добрата новина е, че е възможно да се направи това. Има много канадски юридическите факултети и повечето от тях се даде възможност за чуждестранни студенти да се запишат.Преди разглеждането на това, обаче, лицата трябва да се фокусират върху това, което "ще научите. Първо, има конкуренция, за да се получи в уважавани юридическите факултети в Канада. Поради тази причина, хората ще трябва да имат точка средно висок клас и се доказват като достоен избор за най-добрите училища. The LSAT е стандартизиран тест, който се приема за измерване на някои умения, които са необходими за учениците да имат, за да влезе в юридическия факултет. Тя често е показател за определяне дали трябва да се разглежда на студента. Участието на Общността, лични изявления, както и професионален опит всички могат да допринесат за това дали училището ще приеме ученика.След като студентът е записан, той или тя ще завърши на четири години от образованието на всеки от страната "и множество правни факултети, Някои от тях включват McGill University, Монреалския университет, Университета на Манитоба, Университета на Британска Колумбия, и Queen "и Университета, всички от които имат специални правни факултети, наречен на Юридическия факултет. Студентите ще завършат образованието в училището закон, постигане на необходимата кредити за да премине на изискванията на училището. След това, той или тя ще трябва да се явят на приемен изпит. Това е тест за много трудно закон се прилага от канадската асоциация на юристите. Тя също така изисква проверка за произход. Студентите трябва да премине този тест, за да има лиценз да упражняват професията си в страната. С поглед към бъдещето на закона в страната, има нарастваща нужда от добре образовани и посветени адвокати в страната.За тези чуждестранни студенти, които желаят да се включат в този вид на училището, добрата новина е, че има много възможности, които съществуват по програмата. Важно е да се получи студентска виза, за да се запишат в тези програми, но самия университет може да помогне на учениците за постигане на тези необходими документи.

Смяна на валута

Основни месечни разходи за живот

 • Отдаване под наем в общ апартамент

  624
 • Дял на комуналните услуги

  47
 • Абонамент за интернет

  58
 • Местен транспорт

  67

Примерни разходи за начина на живот

 • Комбо за бързо хранене

  9
 • Билет за кино

  10
 • Чаша местна бира

  5

Относно Канада

Канада е голяма държава, че "е модерна в повечето аспекти на ежедневния живот. Страната, вторият най-голям по площ в света, граничи на юг от САЩ. Като един от най-богатите страни в света, площта е може би един от най-интригуващите варианти за тези, които желаят да упражняват професията в модерна, разнообразна страна. Канада, в англоезична страна и на френски език, предлага изобилие от възможности за образователни туристи, които искат да разширят своите хоризонти и да постигнат своята диплома по право. Основните факти за Канада - столицата на Канада е Ottawa, намиращ се в провинция Онтарио. - Канада има два официални езика - английски и френски език. Близо 60 на сто от канадците говорят английски, а 20 на сто се говори френски. Други езици често се говорят в Канада поради високото си ниво на мултикултурното разнообразие са кантонски, немски, Пенджаб и италиански.- Правната система в Квебек се основава на система от граждански закони, поддържани от френския закон; останалата част от Канада се придържа към системата English обичайното право. - Канада съдържа около два милиона езера, които обхващат около осем процента от общата му земна маса. - Крилото на клен е "национален символ S и се показва на видно място в страната " Канада флаг ите. - The Royal канадецът конна полиция (разговорно, наречена "The Mounties ") са на национално и федерална полиция, която е известна с езда декорирани коне, тъй като те патрулни райони на Канада. Какво е законът система в Канада? The Canadian правната система е изградена върху системата за British обичайното право. Тъй като Канада, след като бил колония на Англия, много от влиянието на този период се намират в системата разнообразна право Канада 'S. Това е двупосочен правораздавателна система и има компоненти на настоящото публично и частно право.Федералното правителство има юрисдикция върху специфични области на правото, докато повечето закони са засегнати от правилата провинцията. Страна The лидер конституция е върховен закон. Канада има един парламент, който много прилича това, което присъства във Великобритания. Има апелативен процес присъства, както добре.

Изисквания за виза

За да учите в Канада повече от 6 месеца, трябва да получите канадско разрешение за обучение, което служи като канадска студентска виза за периода на вашия престой.

Какъв тип Visa се нуждаете?

Име на виза

Разрешение за обучение в Канада

Цена и валута

CAD 150

Кой може да кандидатства за виза?

Повечето чужди граждани трябва да кандидатстват за разрешение за обучение. Разрешението за обучение, след като бъде издадено, позволява на чужд гражданин да учи в Канада в одобрен институт за продължителността на определения курс или програма. В някои случаи не ви е необходимо разрешение за обучение, за да отидете на училище в Канада:

 1. Ако курсът или програмата, която възнамерявате да изучавате, е с продължителност по-малка от 6 месеца.
 2. Ако сте член на семейството или персонал на чужд представител в Канада.
 3. Ако сте член на чужди въоръжени сили. Все пак ще ви трябва електронно разрешение за пътуване (eTA), за да летите до Канада.

Къде можете да направите заявлението?

Онлайн/хартиено приложение

Можете да кандидатствате за разрешение за обучение в Канада онлайн или чрез заявление на хартиен носител, което можете да получите от уебсайта на Citizenship and Immigration Canada (CIC).

Уебсайт:https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/study-canada/study-permit/apply.html

Как да направите заявлението?

1. Първо трябва да получите стандартизирано писмо за приемане от признат доставчик на висше образование.

2. Следващият етап е да получите пакет за кандидатстване за канадска студентска виза или от уебсайта на CIC (http://www.cic.gc.ca), или като се свържете с местния визов офис или с канадското посолство или консулство във вашия дом държава.

3. За да получите своя пакет за кандидатстване, ще трябва да отговорите на няколко въпроса за себе си на уебсайта на CIC. Тези въпроси ще определят дали имате право да кандидатствате онлайн за разрешение за канадски студент и какви документи ще трябва да предоставите. Ако се установи, че отговаряте на условията, ще получите личен код за контролен списък, валиден за 60 дни, който ще ви е необходим, за да подадете своята кандидатура онлайн. Уверете се, че сте отпечатали страницата, съдържаща вашия код, за бъдещи справки. Страницата ще включва също ръководство за кандидатстване, приблизителна сума на таксата за обучение, списък с документи, които трябва да изпратите с вашата кандидатура, и насоки за следващите ви стъпки.

4. Когато сте готови да кандидатствате, създайте акаунт в MyCIC, където ще въведете личния си код за проверка. След това ще получите вашия личен списък с документи, който ви позволява да качвате и изпращате вашите документи до CIC.

5. След като сте подготвили документите и формуляра за кандидатстване и сте платили таксите си, можете да изпратите попълненото си заявление до CIC.

6. Някои кандидати може да трябва да се явят на интервю в местния визов офис.

7. Когато кандидатурата ви бъде одобрена, ще получите представящо писмо, докато на студенти от страни, които изискват електронно разрешение за пътуване (eTA) и/или виза за временно пребиваване, те ще бъдат издадени, ако е необходимо. eTA ще бъде свързан с вашия паспорт. Важно е да пътувате с паспорта, който сте използвали, когато сте кандидатствали за разрешение за обучение. eTA ще бъде валиден пет години или до изтичане на паспорта ви, което от двете настъпи първо.

8. Представете ги заедно с вашия паспорт, доказателство за вашите финанси и вашето писмо за приемане (и всички други документи, които сте били посъветвани да вземете) на Канадската агенция за гранични служби (CBSA) в Канада, която след това ще ви издаде канадския разрешение за обучение и ви позволява достъп до Канада. Необходимите документи за студентска виза в Канада включват:

 • Попълнен формуляр за кандидатстване;
 • Оригинално писмо за приемане от университета;
 • Валиден паспорт/документ за пътуване, който също ви позволява да се върнете в родината си. Ако живеете в САЩ, това не е необходимо;
 • Две скорошни снимки в паспортен формат с указания за име и дата на раждане на гърба;
 • Доказателство за финансова подкрепа по време на вашето обучение, което представлява: такса за обучение + 833 CAD/месец (за всички провинции, с изключение на Квебек) или такса за обучение + 917 CAD/месец (Квебек);
 • Писмо с обяснение;
 • Ако възнамерявате да учите в Квебек, ще ви е необходим също Certificat d'acceptation du Québec, превод на английски и френски за вашия документ, декларация от преводача и заверено копие на оригиналните документи;
 • Доказателство, че сте платили таксата за разрешение за обучение (150 CAD).

Кога трябва да кандидатствате?

Времето за обработка варира. Зависи от вида на молбата, която подавате, и от това къде се обработва. Хартиените заявки обикновено отнемат около два пъти повече време от онлайн заявките. Винаги се препоръчва да проверявате времето за обработка много предварително: http://www.cic.gc.ca/english/information/times/temp.asp

След като получите разрешение за обучение в Канада, можете да кандидатствате за подновяването му от Канада, ако решите да продължите обучението си.

Време за обработка

Възможности за работа

Можете да работите в или извън колежа до 20 часа по време на университетските семестри и на пълен работен ден по време на почивките като зимните или летните ваканции, без да е необходимо разрешително за работа. За да се класирате, трябва да имате валидно разрешение за обучение и да сте редовен студент. Ще ви е необходим също социалноосигурителен номер (SIN) от Service Canada, за да работите в Канада или да получавате обезщетения и услуги от правителствени програми. Разрешителното ви за обучение ще стане невалидно 90 дни след като сте завършили учебната си програма, така че ще трябва да получите разрешение за работа след дипломиране, ако искате да останете в Канада след следването си и да търсите работа. Това е валидно за три години.

Часове на седмица

20

Защо имате нужда от този вид виза?

Канадска студентска виза може да бъде отказана, ако визовият служител подозира, че целта на кандидата да отиде в Канада е била представена погрешно - ако курсът на обучение не е истинската причина, поради която лицето кандидатства. Още по-вероятно е доказателството за предоставените средства да е недостатъчно за очакваните разходи за обучение, храна, наем и т.н. или може да не е ясно адекватно за претендиран курс на обучение.