Най-добрите университети за Право Програми в Катар 2023

Брой институции: 18
  • Al Jazirah Al Hamra
  • Dubai
  • Sharjah
  • + 7 Още

  Ascencia Business School предоставя на студентите възможност да учат международни университетски програми, докато живеят в ОАЕ. Нашата основна цел е да предоставим на всички наши студенти качествено, рентабилно образование и се гордеем с поддържането на най-високите академични стандарти. Ascencia Business School има добро разбиране за местния пазар и огромен опит в управлението на образованието от 2006 г. Ние проучихме пазара в Близкия Изток и намерихме начини за успешно предлагане на пазара на напълно акредитирана, одобрена и призната учебна програма. Нашите курсове се провеждат от западни квалифицирани преподаватели, притежаващи докторантури и извлечени от учени и притежаващи съответния индустриален опит.

  • Doha

  Колежът на Северния Атлантик – Катар (CNA-Q) е създаден, за да постигне амбициозните и визионерски цели на Националната визия на Катар (QNV) 2030. CNA-Q е партньорство между Щат Катар и Колежа на Северния Атлантик в Канада .

  • Doha

  Джорджтаунският университет в Катар (GU-Q) е допълнително място на Джорджтаунския университет, базиран в Образователен град в Доха. Университетът предлага четиригодишна бакалавърска програма по международни въпроси, водеща до степен бакалавър по външни работи (BSFS). Студентите имат възможност да изберат една от четирите специалности и един от трите сертификата.

  • Manchester
  • Accra
  • Budapest
  • + 62 Още

  World-class university preparation qualifications designed by universities for international students to succeed at university.

  • Doha

  Международният университетски колеж Al Rayyan (ARIU) е наследник на първия частен университет в щата Катар, който отвори врати през септември 2000 г. и в продължение на повече от 20 години се специализира в предоставянето на степени, свързани с бизнеса, с фокус в областта на туризма, гостоприемството и международния бизнес. . През този период университетът работи под егидата на Al Rayyan International Education (ARIE) и NHL Stenden University of Applied Sciences в Холандия. От септември 2021 г. институцията отваря нова вълнуваща глава в своето съществуване и влиза в стратегическо партньорство с University of Derby в Обединеното кралство. Чрез това партньорство ARIU ще предложи акредитирани в Обединеното кралство бакалавърски и следдипломни степени, международно хотелиерство, международен мениджмънт на туризъм и международно управление на бизнеса. ARIU в партньорство с Университета в Дерби ще продължи своето наследство като висше учебно заведение с високи постижения и водещ доставчик на университетско образование в Катар, региона на GCC и в международен план. ARIU е много добре разположен, за да предостави на студентите страхотни възможности за обучение и кариерно развитие. Местоположението му в оживения град Доха и региона на GCC е жизненоважно за идентичността и успеха на институцията като училище.

  • Doha

  Qatar Finance And Business Academy е специализирана в обучението и развитието на сектора на финансовите услуги. Ние вярваме, че подобна инвестиция е ключова стратегия за подпомагане на модерна, ориентирана към услуги икономика, основана на знанието.

  • Al Rayyan Municipality

  Студентите от северозападен Катар, преподаватели и служители представляват близо 60 националности. Нашите възпитаници се присъединяват към нарастваща мрежа от креативни, предприемчиви възпитаници от Северозападен Катар, както и десетки хиляди възпитаници от Северозапад в ръководни и творчески роли по целия свят.

  • Al Rayyan Municipality

  Повече от век Университетът Карнеги Мелън предизвиква любопитните и страстни да си представят и доставят работа, която има значение. Частен, най-високо класиран и световен университет, Carnegie Mellon задава свой собствен курс с програми, които вдъхновяват творчеството и сътрудничеството.

  • Baaya

  „Пустинна роза“ е името, дадено на подобни на рози образувания от кристални клъстери, открити в безводните пустинни райони на Катар. Красивият, сложен дизайн на пустинната роза създава „венчелистчета“, които се разтварят в лъчи, излъчващи сплескани кристални клъстери. Този сложно оформен природен феномен се превърна в културна икона в Катар, страна, в която се ценят изкуството и дизайнът. Подобно на пустинна роза, всеки студент от университета в Калгари в Катар е уникален. Нашите ученици са централният фокус на всичко, което правим, и са ядрото на уникално вплетен набор от цели и приоритети, които ще ръководят нашия растеж през следващите пет години.

  • Doha

  Като част от значителна национална инвестиция в човешкото развитие и в частично изпълнение на образователните цели, формулирани в Катарската национална визия 2030 г., Министерството на образованието и висшето образование в щата Катар създаде Обществен колеж на Катар (CCQ). Целта на CCQ е да осигури разнообразен набор от образователни възможности, които включват: 2-годишни академични програми, които подготвят студентите за трансфер в четиригодишни университети, 2 + 2 академични програми, както и 2-годишни програми, ориентирани към кариерата, за да отговорят на страната критични потребности от работна сила и труд.

  • Amman
  • Dubai
  • Manama
  • + 5 Още

  Divan International ???????? ????? 18 ??????. ???? ? ???????????? ? ??????????? ?????????, ????? ???? ?? ? ???-??????? ?????? ??????????? ?? ???????? ?????, ???????????, ???????? ? ?????????, ?????? ???????? ? ???????????? ?? ?????????? ?? ????? ???? ?? ????????? ?????? ? ????? ????.

  • Al Khobar
  • Riyadh
  • Jeddah
  • + 5 Още

  Marconi University is a world-class university engaged in significant international research and innovation. The University looks beyond the traditional academic learning setting, promoting the use of innovative learning methodologies by merging advanced technological solutions with traditional activities like lectures, workshops, and seminars.

  • Doha

  От есента на 2003 г. Texas A&M University at Qatar предлага бакалавърска степен по химическо инженерство, електроинженерство, машинно инженерство и петролно инженерство. Texas A&M в Катар също предлага две дипломи по химическо инженерство от есента на 2011 г.: магистър на науките (MS) и магистър по инженерство (M.Eng.). В допълнение към инженерните курсове, Texas A&M в Катар предоставя инструкции по природни науки, математика, свободни изкуства и хуманитарни науки. Учебната програма, предлагана в Texas A&M в Катар, е идентична с тази, предлагана в главния кампус в College Station, Тексас. Курсовете се преподават на английски език и в среда за съвместно обучение. Репутацията за отлични постижения е същата, както и ангажиментът за обучение на инженери, оборудвани да ръководят следващото поколение инженеринг в целия свят.

  • Derby
  • Doha
  • London
  • + 1 Още

  We coach train and mentor individuals to become leaders of change in driving towards a leaner, innovative and continuously improving organisation. We have a proven track record of helping clients significantly reduce costs whilst sustaining performance in Safety, Quality, Cost, Delivery, Productivity and Morale.

  • Northampton
  • Bahrain Online
  • Jordan Online
  • + 37 Още

  Stafford е създадена през 1993 г. в ОАЕ, като единственото намерение е да предостави помощ за обучение на дистанция на бизнес професионалистите в Близкия изток за постигане на качествени международно признати квалификации, които да ги бележат като сериозни мениджъри и да продължат своята кариера. Започвайки със 7 студенти през 1993 г., след десетилетие по-късно ние участваме със средно 1000 студенти годишно с дистанционно обучение. Всички са сериозно настроени заети мениджъри, доказващи на света, че искат да успеят. Stafford е изцяло съсредоточена върху подпомагането на специалисти на пълно работно време в бизнеса с качествена дистанционно обучение за ускоряване на тяхната кариера чрез независимо проучване. Stafford работи в региона на Близкия Изток и Леван, предлагайки дистанционно обучение на MBA, докторанти, бакалаври, дипломи и др. Гордеем се с ангажимента си към академичния и бизнес успех на нашите студенти, отличните ни отношения с нашите университети в Обединеното кралство, нашата почтеност и високото качество на нашия академичен и административен помощен персонал.