Най-добрите университети за Право Програми в Коста Рика 2023

Брой институции: 29
  • San José

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Monterrey
  • Buenavista
  • Mexico City
  • + 62 Още

  Tecnológico de Monterrey е частна, независима институция с нестопанска цел, която не е свързана с политически и религиозни партии. Основан е през 1943 г. благодарение на визията на мексиканския бизнесмен Eugenio Garza Sada. Той има 31 кампуса и 21 централни и международни офиси за връзка. Неговата цел е да обучава лидери с предприемачески дух, човешко чувство и високо ниво на конкурентоспособност.

  • Cuesta de Moras

  Universidad Panamericana е роден в Коста Рика през 1988 г. като петият частен университет, надлежно упълномощен пред управителния орган на частните университети CONESUP (сесия № 125-88 от 17 декември 1988 г.), като важна алтернатива, която се дава на костариканците да развиват се като истински професионалисти. В нашето академично предложение ние предложихме инструкции на професионалисти, които днес се открояват като големи служители на частния или публичния сектор в кариерата на ниво бакалавър, бакалавърска и магистърска степен като право, архитектура, медицински сестри, администрация, счетоводство, човешки ресурси, Английски език, предучилищна възраст, системно инженерство, индустриално инженерство, строителство, рекламен дизайн, реклама и др. Гражданско инженерство, Рекламен дизайн, Реклама, наред с други. Гражданско инженерство, Рекламен дизайн, Реклама и др. Днес нашият университет също си проправя път към селските райони, като премества председателя на тези места с откриването на Регионална централа, така че жителите на цяла Коста Рика да имат достъп до нашето академично професионално обучение и този ръст е още един пример за способността и лидерството, които характеризират този образователен център и от своя страна е най-добрият пример за подкрепата и престижа, които получават неговите ученици, е най-добрият пример за подкрепата и престижа, които получават неговите ученици

  • San José

  Във време, когато се потвърждава, че новите поколения избират начин на живот без големи усложнения, където бързото, лесното и простото се превръщат в критерии за избор за вземане на решения, става още по-уместно да се откроят онези, които се противопоставят на тенденциите и, напротив, все повече избират качество, сериозност, консолидирани академични органи или търсене на престиж и солидна инфраструктура при избора на техния университет. В Университета по медицински науки, UCIMED, ние не само се борихме за качеството и високите постижения на нашите студенти, но превърнахме тези ценности в начин на живот и ги включихме в нашето ДНК. Като негов ректор няма нищо, което да ме радва повече от това да имам националното признание на властите, медицинската общност, здравните специалисти, родителите, студентите и завършилите. Това признание е не само на национално ниво, то отива много по-далеч и се потвърждава от нарастващия брой студенти от различни части на региона, които се присъединяват към нашата университетска общност, международните организации, с които подписваме споразумения, или с компаниите, които наемете нашите възпитаници.

  • Heredia

  На 24 април 1986 г. откриването на Международния университет в Америка е одобрено от Националния съвет за частно университетско образование (CONESUP), като е първото частно университетско висше учебно заведение, одобрено от този орган. Започва работата си в сграда, разположена на изток от столицата в Барио Ла Калифорния, където преподава кариерата на бизнес администрация, предучилищно образование, международна търговия, компютърно инженерство, индустриално инженерство, английски език и туризъм. В края на осемдесетте и началото на деветдесетте години е построен новият кампус, където днес се намират съоръженията на главната централа, разположени на 23-та улица и 7 bis avenue в квартал Аранхуес в град Сан Хосе пред сложни културни стари обичаи. В момента Международният университет на Америка има 21 кариери, които покриват областите на здравеопазването, инженерството, архитектурата, икономиката, социалните науки и езиците в бакалавърската, бакалавърската и магистърската степен. Университетът се роди с лозунга да бъде еталон в частното висше образование, което стана очевидно през годините, оставяйки своя отпечатък върху обучението на професионалисти, интегрирани на пазара на труда. Днес искаме да продължим историята, вървейки с оптимизъм към бъдещето, като непрекъснато се обновяваме, приемаме нови методики на преподаване в съответствие с изискванията на времето, разширяваме ресурсите си за изследвания и се проектираме с по-голяма сила на обществото да детонира промяната.

  • Cartago Province

  Получете топло посрещане от университета Флоренсио дел Кастило, който сега ще наричаме UCA. Нашият университет е академична институция, основана през 1995 г., за да задоволи нуждите на населението, което търси различни академични възможности на университетско ниво. Днес, повече от двадесет години по-късно, ние оставаме на пазара като солиден университет, който приема социални и технологични промени със зрялост и отговорност. Нашата философия винаги е била обслужване на клиенти, тоест на млади хора, които са бъдещето на една нация, желаеща да се промени; Поели сме ангажимент да ги подкрепяме чрез тренировъчен процес на върхови постижения, да постигат целите си и по този начин да постигат успех. Считайте, скъпи посетители, това виртуално пространство като ваш дом. Този уебсайт е създаден, за да направи престоя ви при нас по-приятен.

  • Geneva
  • Switzerland Online
  • San José
  • + 2 Още

  Автономен орган на ООН, създаден през 1963 г., Институтът на Организацията на обединените нации за обучение и изследвания (www.unitar.org) е обучителен рамо на системата на Организацията на обединените нации и има мандат да повишава ефективността на ООН чрез дипломатическо обучение и увеличаване на въздействието на националните действия чрез повишаване на осведомеността на обществеността, образование и обучение на служителите в публичната политика.

  • San Pedro

  Нашата цел е да допринесем значително за учебните процеси в дизайна, изкуството, управлението на бизнеса и технологиите, с намерението да подкрепим развитието на творческата индустрия. Чрез прилагане на съвременни образователни програми, ориентирани към учениците и изграждане на съюзи с лидери в бранша, творческите специалисти придобиват необходимите инструменти, за да допринесат за напредъка на иновационното общество.

  • San Pedro

  В свят на постоянна промяна ви каня да тренирате като професионалисти и винаги да сте в крак с непрекъснатото образование. В нашия университет ние винаги насърчаваме нашите студенти да развиват активно мислене, стимулираме креативност, иновативно развитие и работа в екип, така че нашите възпитаници да могат да се справят с предизвикателствата и ускорените технологични промени.

  • San Pedro

  Нашата цел Да обучим, чрез преподаване, изследвания и социални прожекции, силно ангажирани професионалисти, способни да се развиват в национална и международна среда, с висок дух на научни изследвания и иновации, солиден морал, дълбока човешка чувствителност и ясна визия за бъдещето .

  • San José

  Университетът FUNDEPOS е разработен в Коста Рика в резултат на три исторически образователни събития в областта на икономическите науки. Първият от тях с пристигането на Националния университет през 1983 г. със седалище в Сан Диего, Калифорния, САЩ, който създаде първата професионална магистърска програма по бизнес администрация в страната. Вторият исторически момент настъпи през 1993 г., когато тази програма беше прехвърлена от гледна точка на нейното администриране в Университета на Коста Рика (UCR). За тази цел е създадена Фондацията за следдипломно обучение и изследвания в икономическите науки (FUNDEPOS).

  • Heredia

  UNA се предшества от Escuela Normal de Costa Rica (1914), посветена на обучението на учители, и Escuela Normal Superior (1968), чийто ангажимент е обучението на гимназиални учители. От двете институции той наследи не само инфраструктурата, но и педагогическа култура, която по-късно ще повлияе на неговото образователно-преподавателско и хуманистично призвание. Когато UNA беше създадена, Нормалните училища на Перес Зеледон и Либерия станаха регионални секции на новия държавен университет.

  • San José

  Поради своя престиж и траектория, Университетът Кастро Каразо е призован да гарантира на всички хора, без разлика на етнически произход, пол, възраст, различни способности, социално състояние, здравословни условия, религия, мнения, предпочитания или семейно положение, достъп до качествена среда за преподаване и учене. Чрез подходящо и ефективно висше образование, Университетът Кастро Каразо има за цел да допринесе за индивидуалното и колективно благосъстояние, развивайки у своите ученици способността да постигат мечтите си, професионалните си цели и пълния интелектуален потенциал. По същия начин им дава възможност да поемат съвместната си отговорност като предприемчиви, продуктивни, креативни и етични граждани в един променящ се и мултикултурен свят. За това Университетът Кастро Каразо предлага официални и неформални програми за общо образование, професионално образование и опазване на околната среда. Той също така предоставя услуги за развитие и подкрепа на учениците, за да гарантира успеха на своите ученици в техните планове за живот.

  • San José

  Университетът Сан Маркос води началото си от първото търговско училище, създадено в Коста Рика през 1922 г., под името Търговското училище на Мануел Арагон, специализирано в преподаването на счетоводство и търговия, име, което остава в сила дълги години . С течение на времето частната търговска образователна система у нас се е развила и тази първа търговска образователна институция е трансформирана в парауниверситетска институция през 1974 г. с името на Instituto de Profesionalización en Ciencias Accountants Manuel Aragón (IPECCO), запазвайки се такава, каквато е била в произхода си специалността в обучението по счетоводство и бизнес администрация.

  • Curridabat

  UACA отвори врати за студенти през 1976 г. като фондация с нестопанска цел, в съответствие със законодателството на Коста Рика. Това е първият частен университет в тази нация. Нашата визия „Да се превърнем в изключителния университет на Коста Рика в академичните среди, в научните изследвания и в неговата социална прогноза“. Нашата мисия „Да обучаваме професионалисти в рамките на уважение и свобода, с дисциплиниран ум в логическо и творческо мислене и грижовно и хуманистично отношение.“