Латвия

Най-добрите университети за Право Програми в Латвия 2023

Брой институции: 9
  • Liepāja, Латвия

  Изберете да учите в Liepaja University в Liepaja University - това е ключът към вашето развитие!

  • Riga, Латвия

  Университетът на Латвия е основан през 1919 г. и в момента, със своите повече от 14 000 студенти, 13 факултета и над 20 изследователски института и независими учебни центрове, е един от най-големите всеобхватни и водещи изследователски университети в Балтийските страни. Университетът предлага повече от 130 държавно акредитирани академични и професионални учебни програми.

  • Riga, Латвия

  EKA се намира в Рига, ул. Ломоносова. 1, сграда 5 - улицата е кръстена на големия учен, чиято дейност съчетава творчески, академични и професионални традиции. Сградата, в която днес се намира EKA, е построена през 1909 г. Сега сградата е напълно реновирана, а техническото й оборудване напълно отговаря на стандартите на висшите учебни заведения в Европа.

  • Riga, Латвия

  Turiba University е най -големият частен университет в Прибалтика, специализиран в образованието по бизнес и туризъм. Университетът предлага образование в областта на бизнеса, туризма, комуникациите, логистиката и IT. Turiba получи признание на работодателите и се класира на челната позиция на най -признатите университети. 99,61% от завършилите са заети - това е най -високият процент на заетост сред латвийските университети, освен това повече от 80% студенти работят по време на обучението си.

  • Riga, Латвия

  Латвийският държавен институт по физическа култура (LVFKI) започва своята дейност на 1 януари 1946 г. с решение на Съвета на народните комисари на LSSR.

  • Jelgava, Латвия

  Латвийски университет за науки за живота и технологии е висше учебно и научно заведение на Република Латвия, където се провеждат научни изследвания, както и академични и професионални учебни програми.

  • Riga, Латвия

  TSI е модерен динамичен технически университет по приложни науки, разположен в Рига, Латвия, предоставящ висококачествено образование на латвийски и английски език с фокус върху приложните изследвания. Латвия е разположена в североизточна Европа с брегова линия по протежение на Балтийско море, със столица Рига, един от европейските метрополиси с активен социален живот, зашеметяваща архитектура, зелени паркове и приятелски настроени хора. TSI създава жизнена образователна среда с високо ценени лектори от цял свят. TSI е общност от страстни, упорити и всеотдайни хора, които осигуряват индивидуален подход към учениците с цел създаване на дълготрайни взаимоотношения. TSI създава жизнена образователна среда с високо ценени лекции от цял свят.

  • Ventspils, Латвия

  Ventspils University of Applied Sciences (VUAS) е основан през 1997 г. като самоуправляващ се държавен университет и научна институция. Основната му дейност е да извършва научни изследвания и да прилага академични и професионални учебни програми.

  • Rēzekne, Латвия

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...