Най-добрите университети за Право Програми в Мексико 2023

Брой институции: 259
  • Monterrey
  • Aguascalientes
  • Chihuahua
  • + 22 Още

  Tecnológico de Monterrey е основана през 1943 г. благодарение на визията на Дон Еухенио Гарза Сада и група предприемачи, които сформират асоциация с нестопанска цел, наречена Enseñanza e Investigación Superior, AC Tecnológico de Monterrey е частна, независима институция с нестопанска цел без политически и религиозни пристрастия.

  • Campeche

  Universidad Internacional Iberoamericana ( UNINI México ) е замислен като институция за висше образование за бакалавърска и следдипломна степен, чиито цели и ръководни принципи гарантират равни възможности за обучение за всички хора.

  • Jumeirah
  • Guadalajara
  • London

  Професионално, акредитирано филмово училище с независим дух, Raindance преподава както начинаещи, така и опитни режисьори от 1992 г. Нашият етос е фокусиран върху независимостта, а нашите курсове са предназначени за вас, за да развиете уменията си по ваш начин, във вашия стил.

  • Mexico City

  В Universidad Ítaca сме пионери в предлагането на дистанционно обучение в Мексико. Нашият университет ви предлага да завършите бакалавърска степен онлайн или лично, както и магистърска степен, за да използвате професионалните си умения и да се развивате бързо на работното място.

  • Tlaquepaque

  ITESO е Йезуитският университет в Гвадалахара. Основана през 1957 г., тя принадлежи към мрежа от над 228 йезуитски университети по целия свят. Всички те споделят 450-годишна традиция на йезуитското образование, традиция, която исторически е била в центъра на световната мисъл, известна с образованието на лидери във всички области на науката и изкуството.

  • Mexico City

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Mexico City
  • Monterrey
  • Guadalajara
  • + 2 Още

  EGADE Business School в Tecnológico de Monterrey е изградило глобално призната репутация на водещата латиноамериканска институция за бизнес образование, решена да овладее всепроизводствени лидери, които създават споделена стойност и трансформират обществото.

  • Mexico City

  Международното училище по хотелски мениджмънт и туризъм Vatel е призната институция по целия свят, която подготвя учениците да придобият знанията и уменията, необходими за отговорно заемане на ръководни позиции в заведения за хранене, като хотели, ресторанти, агенции. пътувания, агенции за услуги, болници, развлекателни центрове и др. Академичният план на Vatel предлага официална двойна степен (Мексико-Франция), която отваря възможността за директно присъединяване към професионалния свят.

  • Naucalpan de Juárez

  Осъзнавайки необходимостта от подготовка на по -добри хора и професионалисти за по -успешно изправяне пред предизвикателствата на „ново нормално“, в UVM решихме да стартираме нашия нов образователен модел Certeza.

  • México

  Ние сме университет, ангажиран с предаването на подходи, насочени към бизнеса и човешкото развитие, които предоставят изключително успешни стратегии. Имаме твърдото убеждение, че функцията на подготовката е да превърне индивида в човек на знания и ценности, които си сътрудничат с нашето общество на положително ниво на опит. Ние предлагаме ученето като инструмент, който изисква ангажираност, водеща до големи постижения и удовлетворения, подчертаваме избора на нашите професионалисти, които при влизането си вече имат обогатяващ профил в областта, което им позволява да допринесат за опита на своите съученици и преподаватели в класната стая. , защото знанието се прилага с ентусиазъм, истинност, честност и актуализиране. Нашият университет позволява развитие и растеж на нашите възпитаници и нашия преподавателски състав, както и удобни съоръжения, където използването е приоритет.

  • Puebla City

  Политехническият университет в Пуебла се ангажира да постигне и непрекъснато да подобрява ефективността на своята система за управление на качеството, чрез установяване, преразглеждане и периодична оценка на целите за качество, които са насочени към укрепване на образователните услуги, предоставяни от университета, за пълно обучение на компетентни специалисти, които отговарят нуждите на производствения и социалния сектор.

  • Mexico City

  В Технологичния университет на Мексико сме убедени, че всеки има право да получи качествено образование. Ето защо, за да изучавате вашата гимназия, бакалавър или завършил, ние ви предлагаме достъпно обучение, академични стипендии и банка за работа. Нашата цел е да станете професионално подготвени, за да подобрите качеството си на живот.

  • Cortazar

  Ние сме университет от световна класа, работещ чрез цялостна система за управление на качеството, която: Интегрирано обучава хора, чрез различни образователни програми, признати за тяхното качество и уместност, въз основа на модела на политехническите университети. Разполага с висококвалифициран персонал. Той насърчава културата на научни изследвания, технологично развитие и иновации, с устойчив подход и с международна прогноза.

  • México

  Университетът Мичоакана де Сан Николас де Идалго е публична и светска институция за висше и висше образование, наследник на хуманизма на Васко де Кирога, идеалите на Мигел Идалго, Хосе Мария Морелос, Мелхор Окампо; по инициатива на Паскуал Ортис Рубио, Първият автономен университет в Америка, чиято мисия е: Принос към социалното, икономическото, политическото, научното, технологичното, художественото и културното развитие на Мичоакан, Мексико и света, формирайки изправен, компетентен, и водещи човешки същества, които генерират промени в своята среда, ръководени от етичните ценности на нашия университет, чрез подходящи и качествени образователни програми; провеждане на изследвания, свързани със социалните нужди, които насърчават научния и технологичния напредък и художественото творчество; установяване на дейности, които спасяват, съхраняват, увеличават и разпространяват универсални ценности, демократични практики и устойчиво развитие чрез разпространение и разширяване на университетите.

  • Acapulco

  Университетът Лойола дел Пачифико е образователна институция от по-високо ниво, родена в Акапулко през 1992 г. През 2008 г. висшето средно ниво започва с откриването на бакалавърския университет в Лойола дел Пачифико: Prepa Loyola. Десет години по -късно, през 2018 г., той започва основното ниво в гимназията Лойола. Днес нейното предложение за обучение на по-високо ниво е 9 семестри и 3 семестъра. Ето как с разширяването на своите академични предложения тя се конституира като образователна система Loyola del Pacífico.