Keystone logo
Нова Зеландия

Проучване Право в Нова Зеландия 2024

Учете в Нова Зеландия

Закон за висше образование в Нова Зеландия да учи право в Нова Зеландия, учениците трябва да се прилагат за един от страната университети 'S, която предлага правни изследвания. Степента отнема около четири години редовно обучение, за да завършите. След успешното завършване на степента и практически курс, студентите трябва да се прилагат при преобръщане на Barristers и адвокати на Върховния съд на Нова Зеландия, преди те да могат да упражняват професията. Те също така трябва да подаде заявление и да притежават сертификат New Zealand Правното общество. Правна програма New Zealand "и предлага няколко предимства. Страната приветства чуждестранните студенти, и градове като Отаго, където са разположени големи университети, имат достатъчно удобства за студенти. Всеки студент учи на пълен работен ден в Нова Зеландия е автоматично право да работят в страната, на пълно работно време в летата и на непълно работно време по време на учебната година. Също така, хората на Нова Зеландия се знае, че са приятелски настроени и приемане.Студентите също имат гъвкави изисквания да бъдат допуснати до програмата закона. Студентите могат да преследват първата година на обучение, след което са допуснати до останалата част от програмата на базата на първата си година на хартия. Това им позволява да се види дали учи право е подходящ, преди да скочи в пълна юридическа програмата. Нова Зеландия жители, които се записват в степен по право плащат 5798 $ за една година на обучение. Тъй като държавните субсидии не могат да бъдат на разположение за международни студенти, тези такси може да се увеличи, за тези, които учат от друга държава. За да получите най-актуалната предвидените такси, студентите трябва да се свържете с избрания от тях университет. При успешно завършване на правото на образование на Нова Зеландия, учениците ще могат да практикуват право в Нова Зеландия, или те могат да се възползват от обучения за практикуване на друго място. Програма за висше образование New Zealand "и дава на международните студенти шест разрешения за месец работа след дипломирането да се даде време, за да си намерят работа и да кандидатстват за пребиваване, ако желаят.Правно обучение също може да отвори вратата за работа като съдебни секретари, юридически секретар, правна изпълнителната или съдебната регистратор. Студентите, които желаят да имат надмощие в постигането на работа след завършване на образованието може да желаят да упражняват отличие или следдипломно обучение в областта на правото на избрания от тях университет. Това допълнително обучение предоставя по-големи възможности за заетост.

Смяна на валута

Основни месечни разходи за живот

 • Отдаване под наем в общ апартамент

  580
 • Дял на комуналните услуги

  44
 • Абонамент за интернет

  49
 • Местен транспорт

  108

Примерни разходи за начина на живот

 • Комбо за бързо хранене

  8
 • Билет за кино

  10
 • Чаша местна бира

  6

Относно Нова Зеландия

За Нова Зеландия Често фон за приключенски или фентъзи филми, Нова Зеландия е известна с тучни зелени планини и спиращи дъха пейзажи. Нова Зеландия е остров в югозападната част на Тихия океан на изток от Австралия. Това биоразнообразие островна държава е известна с богатата си полинезийски културата и изкуството и културата на местните Маори, както и износът й вълна и млечни. Какво е System както закона в Нова Зеландия? Нова Зеландия получава голяма част от своята правна система от системата на общото право, използван в Обединеното кралство. Въпреки това, някои райони са различни, като Нова Зеландия е разработила собствена форма на обичайното право. Жителите на Нова Зеландия също следват писан закон, който се отнася до законите, създадени от своя парламент. Какво е закон степен в Нова Зеландия? Адвокати, практикуващи в Нова Зеландия трябва да притежават бакалавърска степен по Право от един от университетите в страната 'S ,Това е последвано от практически курс се прилага от Колежа по право Нова Зеландия или на Института на професионалните правни изследвания. Студентите често получават двойна диплома или преследват следдипломно обучение по право, но това не е изискване.

Изисквания за виза

Студентска виза (за обучение, което е по-дълго от три месеца)

Ако вашият курс е три месеца или по-малко, нямате нужда от студентска виза, а само от посетителска виза.

Какъв тип Visa се нуждаете?

Име на виза

Студентска виза; Посетителска виза

Цена и валута

NZD 250

Таксите за кандидатстване варират в зависимост от вашата страна на произход и могат да бъдат около $250.

Можете да проверите разходите за студентска виза за Нова Зеландия тук:

https://www.immigration.govt.nz/about-us/policy-and-law/how-the-immigration-system-operates/visa-application-process/how-much-visa-applications-cost-and- кога-да-платя

Кой може да кандидатства за виза?

Студентска виза е необходима за всички хора, идващи в Нова Зеландия, за да учат за повече от три месеца. Проучването трябва да бъде основната цел на вашето посещение. Ако вашият курс е до 3 месеца, може да сте в състояние да учите с посетителска или работна виза.

Не се нуждаете от студентска виза, за да учите редовно, ако:

 1. вие сте гражданин или жител на Нова Зеландия
 2. вие сте австралийски гражданин
 3. имате виза за постоянно пребиваване или виза за връщане на пребиваващ за Австралия — без условия.

Къде можете да направите заявлението?

Онлайн / Консулство или посолство на Нова Зеландия

За да кандидатствате за студентска виза за Нова Зеландия, можете да кандидатствате онлайн или лично преди пътуване.

За да кандидатствате лично във вашата страна, ще трябва да се свържете с местното консулство или посолство на Нова Зеландия, за да получите формуляр за кандидатстване и/или среща. Като алтернатива можете да кандидатствате онлайн, като посетите официалния уебсайт www.immigration.govt.nz и създадете акаунт.

Уебсайт:https://www.immigration.govt.nz/

Как да направите заявлението?

За вашата кандидатура за виза ще ви трябва:

 • Писмо за приемане от одобрен доставчик на образование в Нова Зеландия.
 • Доказателство за достатъчно средства - Ще трябва да покажете, че разполагате с достатъчно средства, за да платите таксите си за обучение (това може да включва доказателства за покритие на заем, стипендия или други средства) и доказателство за средства за покриване на разходите ви за живот, докато учите в Нова Зеландия ( чрез спонсор, заем, стипендия, държавна подкрепа или достатъчен банков баланс). Трябва да докажете, че имате поне 15 000 новозеландски долара (~10 870 щатски долара) за всяка година, ако курсът ви е по-дълъг от девет месеца.
 • Доказателство за по-нататъшно пътуване - Това може да бъде доказателство за вече платени по-нататъшни билети, доказателство за допълнителни средства или съгласие от спонсор да плати за по-нататъшно пътуване. Въпросът е да покажете, че възнамерявате и можете да си позволите да напуснете страната, след като завършите обучението си.
 • Застраховка за пътуване.
 • Медицински сертификати - Ако планирате да учите в Нова Зеландия за повече от 12 месеца, ще трябва да предоставите общо медицинско свидетелство, сертификат за рентгенова снимка на гръдния кош и евентуално да преминете преглед за туберкулоза.
 • Ако сте под 18 години, ще трябва също да предоставите доказателство за уредено настаняване, а ако сте на 17 или повече години, полицейско свидетелство за „добър характер“.
 • Двуцветни паспортни снимки.
 • Паспорт, валиден най-малко три месеца след датата, на която планирате да напуснете Нова Зеландия.
 • Доказателство, че сте заплатили таксата за кандидатстване за виза.

Кога трябва да кандидатствате?

Трябва да кандидатствате поне шест седмици преди да планирате да пътувате до Нова Зеландия. Обработката на студентски визи, за които се кандидатства онлайн, обикновено отнема 20 дни, докато обработката на студентски визи, за които се кандидатства чрез хартиения формуляр, отнема 25 дни.

Вашата студентска виза обикновено е за същата продължителност като обучението, за което сте платили, и нейната продължителност може да бъде до 4 години.

Време за обработка

20 Days

Възможности за работа

На международните редовни студенти със студентска виза е законно разрешено да работят в Нова Зеландия до 20 часа седмично по време на семестъра и могат да работят на пълен работен ден през всички планирани празнични периоди като Коледа, Великден и лятна ваканция. Спецификите зависят от условията на вашата виза. Трудовият опит, изискван по време на обучението ви, не се зачита към ограничението от 20 часа. Чуждестранните студенти не могат да бъдат самостоятелно заети.

Магистър по научни изследвания и докторска степен. студентите могат да работят толкова часове, колкото пожелаят.

Часове на седмица

20

Защо имате нужда от този вид виза?

Някои от причините, поради които може да бъде отхвърлена студентска виза за Нова Зеландия, са:

 1. Ако имате досие на лишаване от свобода през последните 10 години и/или сте осъждани и осъждани на лишаване от свобода.
 2. Ако имате досие за депортиране и/или ако сте обект на период на забрана за влизане в Нова Зеландия.
 3. Ако има погрешно представяне на информацията, която сте предоставили, при което имиграционният служител смята, че информацията, декларирана във вашата молба, не е истинска.
 4. Ако сте подали заявление, което не е попълнено
 5. Ако изискванията за здраве и характер не са изпълнени
 6. Ако не можете да демонстрирате, за да покриете разходите за таксата за обучение, разходите за живот и пътуването в Нова Зеландия
 7. Ако няма ясна пътека за курса, който възнамерявате да учите в Нова Зеландия
 8. Ако имиграционният служител види, че не сте истински студент от документите и информацията, които сте предоставили, както и след телефонното интервю, вие дори не можете да отговорите на част от информацията относно информацията за курса, информацията за институцията, наред с други
 9. Ако средствата не са законни или не могат да бъдат потвърдени