Обединени Арабски Емиерства

Проучване Право в Обединени Арабски Емиерства 2024

Учете в Обединени Арабски Емиерства

Какво е завършил право в Обединените арабски емирства? Лицата, които желаят да работят в тази област, ще трябва да получат подходящо образование за това. В Обединените арабски емирства, началната степен е бакалавър "и диплома. Има няколко магистърски програми на разположение 'S, както и докторски програми. Районът право градуса 'S са доста високи, по качество и много като тези в западните области като САЩ, Великобритания и Канада. Широки възможности за обучение са на разположение за тези, които желаят да упражняват тази степен на висшето образование образование. Право в Обединените арабски емирства Изборът на всяко училище изисква разглеждане на възможностите за настоящето. Страната предлага широка гама от юридическите факултети. Някои от тях предлагат много специализирани области на изследване. Други са по-малко специфични. Има известна конкуренция за класирането им на добре пазени училища в областта на правото.И все пак, има тенденция да бъде отвори разположение всяка година за тези, които са добре квалифицирани, с високи оценки от предишни изследвания. Това включва международни студенти. Студентите са склонни да учат в една или повече от различните отдели на закона. Това е съборена от университета, но има тенденция да се включва цех за частното право, цех за шериата и ислямски изследвания и отдел на частното право. Повечето студенти ще се запишат в областта те са най-вероятно да се практикува в, след като те напуснат училището. След като учи за четири до шест години, в зависимост от областта на фокусиране, учениците са в състояние да вземе лицензиране изпит от адвокатската колегия. Това е един много труден тест и много студенти не преминават първоначалното време. Изпитът е изискване за гражданите да извършват която да им позволява прием в колегията. Това е изискване за физически лица, които желаят да упражняват професията в областта.Международните студенти често са приветствани да учат в много от университетите, намиращи се в Обединените арабски емирства. Все пак, това започва с молба до училището избор на първоначално. След това, студентът може да получи необходимата документация за пътуване. При напускане на училище, много студенти ще прекарват времето си, работещи в областта чрез програми за чиракуване. Това им осигурява работни познания на терена и дава възможност на студентите да получат важна информация за процесите. Най-често, има възможности за студенти, включително и добре обучени и специализирани международни студенти, за да могат да работят в рамките на правните кантори и чрез различни служебните позиции. Макар предизвикателство, процес на превръщане на адвокат тук може да бъде много възнаграждаване.

Смяна на валута

Основни месечни разходи за живот

 • Отдаване под наем в общ апартамент

  673
 • Дял на комуналните услуги

  53
 • Абонамент за интернет

  91
 • Местен транспорт

  68

Примерни разходи за начина на живот

 • Комбо за бързо хранене

  7
 • Билет за кино

  11
 • Чаша местна бира

  9

Относно Обединени Арабски Емиерства

Обединените арабски емирства, е държава, разположена в югоизточната част на Арабския полуостров в Персийския залив. Той е близо до Саудитска Арабия, Иран, и Пакистан. Страната разполага с разнообразно културно грим, включително такава, която е разделена на различни емирства, или началства, всички от които са доста по-различно от етична гледна точка. Известен като един от най-богатите части на света се дължи на запасите от петрол, присъстващи там, тази площ се увеличава по отношение на правните нужди. За тези, които искат да учат и да се учат на правната система тук, там често са ключови работни места на разположение. Какво е законът система в Обединените арабски емирства? Правната система на Обединените арабски емирства, е тази, която се основава на Конституцията на страна. Има компоненти в тази Конституция за повечето нужди, включително свободата на комуникация, религия, движение, и становище. Конституцията е потвърдено от страната Федералния Върховен съд 'S. Има шериата съдилища и гражданските съдилища, присъстващи тук.Тези закони регулират брак, развод и попечителство над дете и всички да варира от една област в друга.

Изисквания за виза

Студентите, които искат да учат в ОАЕ, трябва да кандидатстват за студентска виза за ОАЕ. Предлагат се студентски визи за редовни програми. Има краткосрочни и дългосрочни визи.

Какъв тип Visa се нуждаете?

Име на виза

Студентска виза за ОАЕ

Цена и валута

Цената на разрешението за пребиваване за студент зависи от спонсора (родител или университет), юрисдикцията на спонсора (в случай на университет), дали кандидатът е в или извън ОАЕ и дали молбата се обработва по нормален или ускорен начин.

Кой може да кандидатства за виза?

Законът на Обединените арабски емирства изисква всички чуждестранни студенти (с изключение на гражданите на GCC) да получат „разрешение за влизане на студент“, последвано от „виза за пребиваване на студенти“ за срока на тяхното обучение. Държавите-членки на GCC (Съвета за сътрудничество в Персийския залив) са Бахрейн, Кувейт, Оман, Катар, Саудитска Арабия и Обединените арабски емирства.

Къде можете да направите заявлението?

университети в ОАЕ

Студентската виза за ОАЕ за международни студенти се улеснява от самите университети в ОАЕ. Студентите могат да изпращат документите си директно в университета.

Уебсайт:

Как да направите заявлението?

След като университетът ви изпрати писмо с оферта за програмата и вие го приемете, той ще започне процеса на кандидатстване за виза. Студентската виза за ОАЕ не изисква чуждестранните студенти да се явят на отделно интервю за виза.

Въпреки че процесът на документиране може да варира от университет до университет, някои от често изискваните документи за студентска виза за ОАЕ са:

 • Цветно копие на паспорт, валидно поне седем месеца.
 • Цветна снимка паспортен формат
 • Попълнени университетски формуляри
 • Копие от квитанцията за таксата за обучение и виза
 • Попълнена медицинска застраховка

Кога трябва да кандидатствате?

В идеалния случай процесът на студентска виза трябва да започне поне 1-2 месеца преди началото на семестъра, така че те да могат да се погрижат за другите аспекти на контролния списък за заминаване. Обикновено отнема около 15-20 дни за обработка на визата, но това варира от университет до университет. Международните студенти също имат възможност да изберат експресна обработка, която струва повече от нормалната обработка. При експресна обработка студентите могат да получат студентска виза за ОАЕ в рамките на 10 дни.

Студентските визи за ОАЕ са валидни за период от 12 месеца. Международните студенти трябва да подновят студентската си виза в края на 12-месечния период, ако програмата им е по-дълга от този период. Студентите ще бъдат таксувани за подновяване на виза и такса за здравно осигуряване за подновяването. Чуждестранните студенти трябва да подадат своите документи за подновяване на виза най-малко един месец преди датата на изтичане на визата.

Време за обработка

20 Days

Възможности за работа

Чуждестранните студенти в ОАЕ могат да работят както в кампуса, така и извън него. Те обаче ще изискват разрешение от своя университет за това. Ако студентите имат университетско спонсорство, те могат да се обърнат към отдела по труда на ОАЕ, за да получат разрешение за работа на непълно работно време в ОАЕ.

Приблизителната цена на разрешение за студентско пребиваване е 2500 Dh, без гаранционен депозит (ако е приложимо), такси за отваряне на файлове (ако е приложимо), легализация на документи и превод (ако е необходимо). Ще се прилагат допълнителни такси от Dh500 за разрешение за студентска работа.

Часове на седмица

0

Защо имате нужда от този вид виза?

Обикновено има три причини, поради които вашата студентска виза за ОАЕ може да бъде отхвърлена:

 1. Имиграционният орган може да го отрече.
 2. Регистраторът на университета може да го отхвърли.
 3. Студентът може да не успее да премине медицинския тест (изисква се съгласно процеса на кандидатстване за студентска виза).