Най-добрите университети за Право Програми в Сърбия 2023

Брой институции: 15
  • Niš

  Разчитайки на половинвековна традиция, изградена върху знанията, работата, енергията и ентусиазма на предишните поколения визионери на настоящата и бъдещата академична общност, която е култивирала интелектуалния елит не само в тази част на Сърбия, но и в целия регион, за нас е чест, но също така имаме голяма отговорност да продължим и да следваме пътя, прокаран от най-добрите сред нас. Не е лесно да следвате този път.

  • Belgrade

  Университетът Юнион е създаден през 2005 г. Три факултета го основават; факултет по строително управление, училище по дизайн и училище по индустриален мениджмънт (по-късно факултет по бизнес и индустриален мениджмънт). Скоро след това като съоснователи се присъединяват следните висши учебни заведения: Белградската банкова академия - Факултет по банково дело, застраховане и финанси, Факултет по компютърни технологии, Юридически факултет на Университета на Съюза (бивш Факултет по бизнес право), Факултет на Управление на недвижими имоти, Факултет по бизнес и предприемачество и Колеж по екологично инженерство.

  • Novi Sad

  Novi Sad School of Business е акредитирано държавно училище с повече от 50 години традиция в обучението на професионалисти по икономика и компютърни науки. Училището е успяло да се утвърди като една от водещите държавни институции в приложния бизнес, икономиката и информатиката.

  • Belgrade

  Evropski Univerzitet е частна институция, чийто основател и собственик е професор д-р Милия Зечевич, редовен професор и ректор на университета. Evropski Univerzitet е автономна институция за висше образование, която извършва дейността на висшето образование и обединява образователна и научноизследователска работа.

  • Kragujevac

  University of Kragujevac издига от основите на Лицея на Сръбското княжество, първото висше учебно заведение в съвременна Сърбия, създадено в Крагуевац с указ на княз Милош Обренович на 1 юли 1838 г. Първият му ректор е Атанасий Николич (1803 - 1882 ).

  • Novi Sad

  С около 50 000 студенти и 5000 служители, University of Novi Sad е един от най-големите образователни и изследователски центрове в Централна Европа. Той принадлежи към групата на всеобхватните университети, характеризиращи се с осигуряване на почти всички области на науката и висшето образование.

  • Belgrade

  Юридическият факултет на Юнион Университета е известен с модерния си подход към преподаването на право, който обединява теорията на правото и практическото му приложение. Нашият Юридически факултет се различава от другите подобни институции, тъй като заедно със стандартните предмети, свързани със закона, ние преподаваме и съвременни дисциплини като право на ЕС, медийно право, медицинско право, правна етика, право на екологията, право на информационните технологии, права на децата и др ...

  • Sremska Kamenica

  Университетът Educons си сътрудничи с висши учебни заведения в чужбина, които допринасят за развитието на науката и академичното образование както в регионален, така и в международен план. От основаването си през 2008 г., Университетът Educons е изцяло посветен на създаването, напредъка и подобряването на международното сътрудничество със своите партньорски институции. Имайки предвид потенциала си, Университет Едуконс планира през следващите пет години от 2016 до 2020 г. да продължи традицията на отвореност към света, да активизира дейността си и да реализира поставените цели, които биха довели до по-нататъшно развитие на международна сцена, особено по отношение на обмена на студенти, академичен и административен персонал.

  • Göttingen
  • Innsbruck
  • Rome
  • + 5 Още

  Основан през 1737 г., Georg-August-Universität Göttingen е изследователски университет с международна известност със силен фокус в ръководеното от изследвания обучение. Университетът се отличава с богатото разнообразие от предметния си спектър, особено в хуманитарните науки, отличните си възможности за научни изследвания и изключителното качество на областите, които определят неговия профил. От 2007 до 2012 г. Georg-August-Universität Göttingen беше награден с финансиране от Инициативата за върхови постижения на германските федерални и провинции с нейната институционална стратегия за бъдещето, озаглавена „Göttingen.Tradition - Innovation - Autonomy“. Университетът успя да реализира всички мерки на концепцията. Сега Университетът в Гьотинген разработва успешно установените мерки за непрекъснато напредване на положителното развитие на университета в научните изследвания и преподаването.

  • Belgrade

  Megatrend University , академичен семеен комплекс с 12 факултета и един институт, и тази година отваря широко вратите си за завършилите средно образование и предлага вход в света на образованието, провеждано според най-новите педагогически стандарти. Формите на преподаване - лекции, практически работи, семинари, симулации, оценка и оценка на знанията - се адаптират към чувствителността, ритъма, нуждите и способностите на младите хора, които са нетърпеливи да научат нещо ново.

  • Novi Sad
  • Niš

  ???????????? ???????? ?? ?-? ????? ???????? ? ???????????? ?????????? ?? ????? ???????????, ??????????? ???????? ? ???????? ?? ???????????? ?? ?????, ????????? ????, ????????? ? ??????????? ? ?????? ??????????. ??? ? ???????? ???? ?? ????????????.

  • Belgrade

  Singidunum University is a higher education institution that offers its students modern curricula and teaching methods resembling those of the renowned university centers. Our goal is to empower young people to be competitive in the market and keep pace with contemporary tendencies and business trends.

  • Maribor
  • Belgrade

  We are a fully accredited modern European business school dedicated to individuals who are interested in improving their knowledge and competitiveness through online and face-to-face learning. Our high-quality study programmes, available in four different languages, follow the standards and requirements of the current European and global business environment.

  • Northampton
  • Bahrain Online
  • Jordan Online
  • + 37 Още

  Stafford е създадена през 1993 г. в ОАЕ, като единственото намерение е да предостави помощ за обучение на дистанция на бизнес професионалистите в Близкия изток за постигане на качествени международно признати квалификации, които да ги бележат като сериозни мениджъри и да продължат своята кариера. Започвайки със 7 студенти през 1993 г., след десетилетие по-късно ние участваме със средно 1000 студенти годишно с дистанционно обучение. Всички са сериозно настроени заети мениджъри, доказващи на света, че искат да успеят. Stafford е изцяло съсредоточена върху подпомагането на специалисти на пълно работно време в бизнеса с качествена дистанционно обучение за ускоряване на тяхната кариера чрез независимо проучване. Stafford работи в региона на Близкия Изток и Леван, предлагайки дистанционно обучение на MBA, докторанти, бакалаври, дипломи и др. Гордеем се с ангажимента си към академичния и бизнес успех на нашите студенти, отличните ни отношения с нашите университети в Обединеното кралство, нашата почтеност и високото качество на нашия академичен и административен помощен персонал.

  • Serbia Online
  • Newcastle upon Tyne
  • Belgrade
  • + 2 Още

  <strong>Royal Business College </strong> is an educational centre accredited by ABE (UK). At RBC all lectures are in English. The degrees are UK accredited and the program is delivered Online.