Тайланд

Най-добрите университети за Право Програми в Тайланд 2024

Брой институции: 58
  • Thon Buri, Тайланд
  • Pattaya City, Тайланд

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Manchester, Великобритания
  • Budapest, Унгария
  • + 62 Още

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Pratu Chai Sub-district, Тайланд

  มหาวิทยาลัยราชภัฏพระนครศรีอยุธยา Произхожда от училището за обучение на учители в Стария град, което крал Чулалонгкорн (Рама V) с милост и милост се радва да предостави сумата от 30 000 бат на Министерството на Дхарма за създаване на училище за обучение на учители. 1 юли 1905 г., след което се развива в Учителско училище за учители Phra Nakhon Si Ayutthaya и съответно учителския колеж Phra Nakhon Si Yuthaya на

  • Khlong Nueng, Тайланд

  Valaya Alongkorn Rajabhat University под кралския патронаж е основан от Нейно Кралско Височество Somdetch Phra Raja Pituchha Chao Fa Valaya Alongkorn, Krom Luang, принцесата на Phetchaburi. Н. Пр. Принцеса Валая Вайгхаркорн беше силно загрижена за образованието на млади тайландски жени.

  • Khok Khian, Тайланд

  в шкафа На срещата на 8 юли 2003 г. по принцип беше одобрено създаването на университети в провинциите Наративат и Накхон Фаном. чрез сливане на образователни институции, които вече съществуват в провинцията за да използваме ресурсите заедно за максимална полза Има възможно най -малко инвестиции. без да противоречи на образователната философия и мисия на бившата образователна институция

  • Tha Sut, Тайланд

  Mae Fah Luang University (MFU) е създаден като автономен публичен университет, съгласно Кралската харта, през 1998 г., с щедра подкрепа от Кралското тайландско правителство. Университетът е създаден, за да отговори на нуждите на хората в северната част на Тайланд и да отбележи милостивия принос на майката на краля, Нейно Кралско Височество Принцеса Сринагариндра, с любов известна на своите поданици като „Mae Fah Luang“.

  • Pa O Don Chai, Тайланд

  วิทยาลัยเชียงราย Одобрен за създаване от Министерството на университетите на 18 юли 2003 г., позволяващ управлението на бакалавърска степен под надзора на Министерството на образованието. Съгласно Закона за частните висши училища (№ 2) B.E. 2535

  • Thai Buri, Тайланд

  Walailak University е на 26 години на 29 март 2018 г. Въпреки това, движението на местните за създаване на университет в провинция Nakhon Si Thammarat започна преди около 50 години, през 1967 г. Но това отне 12 години преди членовете на парламента от Nakhon Si Thammarat първо предложи на парламента през 1979 г. законодателство за създаване на университет в провинцията.

  • Lak Hok, Тайланд

  Rangsit University : Разположен в двеста деветдесет и две (292) стафиди Lak-Hok подрайон, на Paholyothin Road, провинция Pathumthani, на разстояние само три (3) километра от летище Don Muang. Общността Muang-Ake с 4000 раи заобикаля университета.

  • Bang Phli District, Тайланд

  Свързани училища в Сарасас Признато е като двуезично училище в челните редици на ученици с чужд езиков потенциал. особено английския език, докато не стане очевидно Наред с академичните знания в различни области от 1964 г. досега, възможността е разширена до висше образование, а именно „ สถาบันเทคโนโลยีแห่งสุวรรณภูมิ “ (SUVARNABHUMI INSTITUTE OF TECHNOLOGY -SVIT).

  • Lam Sai, Тайланд

  През 1887 г. (BE 2430 г.) Негово Величество крал Чулалонгкорн (крал Рама V) основава първия колеж Сангха в Тайланд, наречен „Махадхату Виттаялай“, който се намира във Ват Махадхату в Банкок. Той е предназначен да бъде място, където монаси, послушници и миряни идват да учат Типишака и висшето образование.

  • Dusit District, Тайланд

  Rajamangala University of Technology Phra Nakhon е създаден на 27 февруари 1975 г., когато Законът за „Професионалното образование и технологичен колеж“ е обявен в „Кралски вестник“ и влезе в сила. Законът имаше за цел да създаде професионални учители с бакалавърска степен, които да преподават професионално образование на професионално ниво, бакалавърско ниво и ниво на професионално свидетелство за напреднали.

  • Bang Toei, Тайланд

  През 1996 г. Shinawatra University започва с инициативата на д -р Таксин Шинаватра и проф. Д -р Пура Чай Пиамсъмбун. Да се ​​създаде частен университет За да се подпомогне развитието на съседните страни и региони, в съчетание с идеята за разработване на модел на Университета е приятелски настроен към околната среда на д -р Sunthorn Boonyathikarn до 1999 г., университетските бюра позволяват създаването на Shinawatra University . Shinawatra University има за цел да бъде водещ международен университет, фокусиран върху академични изследвания. Университетът се стреми към върхови постижения в обучението и преподаването, иновации, лидерство. Развитие на предприемачеството Ангажиране и обслужване на Общността Тя работи с най -високите етични стандарти и дава приоритет на социалната отговорност.

  • Pathum Wan District, Тайланд

  Създадена през 1982 г. чрез сътрудничество между университета Chulalongkorn, Училището по мениджмънт Kellogg и The Business School от Wharton, Училището по мениджмънт Sasin е първото акредитирано AACSB и EQUIS бизнес училище в Тайланд. През 2019 г. The Times Higher Education / Wall Street Journal (THE / WSJ) класира Sasin # 43 в света за 2-годишни MBA програми, единственото бизнес училище в Югоизточна Азия, включено в тази класация.

  • Chatuchak, Тайланд

  Kasetsart University посвещава на задачата да натрупва и развива интелектуални знания. Той процъфтява за растежа на академичната мъдрост, включително етични и морални постижения. Освен това той носи отговорност да играе водеща роля в поддържането на нашето тайландско наследство и да гарантира, че то продължава да расте, за да обогати цивилизацията на идеята.