Унгария

Най-добрите университети за Право Програми в Унгария 2023

Брой институции: 46
    • Budapest, Унгария

    MOME е университет за художници, дизайнери, творци и иноватори, вдъхновени от Ласло Мохоли-Наги, които работят за справяне с глобалните предизвикателства. В духа на модернизма Ласло Мохоли-Наги застъпи ролята на изкуството в оформянето на обществото и преплитането му с технологичните иновации. Ние се фокусираме върху възприемането на цялостен индивидуален подход чрез наставничество и създаване на екосистема за изкуство и дизайн, ориентирана към ценностите в региона на ЦИЕ (Централна и Източна Европа).

    • Budapest, Унгария

    Достигнете целите си, разширете ума си и бъдете успешни! Учете бизнес, мениджмънт или туризъм в бизнес училище номер едно в Унгария! 78% от нашите студенти получават предложение за работа преди дипломирането. Присъединете се към 18 000 студенти от 83 държави и придобийте най-доброто преживяване в живота си!

    • Budapest, Унгария

    Унгарският университет по спортни науки е един от най-старите, най-успешните и професионално аплодирани университети за образование и спортни науки в Централна Европа. Ние много уважаваме и ценим нашето наследство, пазим нашите традиции и непрекъснато изследваме иновативни методи в образованието и научните изследвания. Последните отговарят на очакванията на 21-ви век за висше образование, както и на очакванията на нашите студенти за твърди познания, качествени преподаватели и услуги, заедно със страхотни извънкласни преживявания.

    • Nyíregyháza, Унгария

    Университетът в Nyíregyháza е една от изключителните институции на университетите за приложни науки в страната, където изследванията, висококачественото образование и личното внимание са съчетани с отлична инфраструктура.

    • Miskolc, Унгария

    Основан през 1735 г., като институт за обучение на специалисти за минно дело и металургия, служещ като модел на много политехнически институти по света, University of Miskolc винаги е заемал значителна позиция в култивирането на науките, в професионалното образование и обучение. През последните няколко десетилетия на 20-ти век Институцията се развива в пълноценен цветен университет с традиционните три технически факултета (Науки за Земята, Материалознание, Машинно инженерство и Информатика) и новите факултети по икономика, право, изкуства и Хуманитарни науки, здравеопазване и музика, също така курсове за продължаващо образование или професионално обучение от по-високо ниво. Университетът има приблизително 10 000 студенти и близо 600 академичен персонал, подпомаган от приблизително равен брой технически и административни служители.

    • London, Великобритания
    • Helsinki, Финландия
    • + 5 Още

    Програмите на EIT Digital Summer School са отворени за бакалавърски и магистърски студенти, млади професионалисти и други, които искат да се потопят задълбочено в нововъзникващите цифрови технологии, да научат как да превърнат технологията в бизнес и евентуално да стартират дълбокотехнологични стартиращи компании. Учете се от преподавателите и персонала на нашите водещи технологични партньорски университети в ЕС. Придобийте практически опит чрез фирмени случаи, работа по проекти и сътрудничество. Обучение на конкурентни цени. Забавлявайте се, срещайки се и работейки в мрежа със студенти с подобно мислене от цял свят!

    • Sopron, Унгария

    Основните цели на University of Sopron са допълнително да увеличи своите изследователски възможности и да насърчи интернационализацията. Университетът възнамерява да предлага повече учебни програми чрез обучение на английски език.

    • Budapest, Унгария

    Като се вземат предвид и законовите си предшественици, Óbuda University е 140-годишна институция. Днес тя е ключов играч в унгарското висше образование и водеща институция, ориентирана към практиката, предоставяща техническо образование в Унгария, където над 12 000 студенти следват своето обучение. На 1 януари 2010 г. Óbuda University е създаден като правоприемник на Budapest Tech. Óbuda University се характеризира с подхранване на традиции и наблюдение на напредъка и развитието. От август 2021 г. Óbuda University работи при нови условия, в по-гъвкава рамка. Фондация Рудолф Калман за Óbuda University прави всичко възможно, за да даде възможност на университета да предостави качествени и конкурентоспособни компетенции и възможности за обучение на своите студенти в областта на техническите, ИТ, природните и икономическите науки и обучението на учители. "Превръщаме идеите в инженерство." Като базиран на практика университет, той предлага пълен набор от академични програми на унгарски и английски език. Програмата включва 4 висше професионално обучение, 17 бакалавърски програми, 11 магистърски програми, 3 докторски програми, както и специализация в редовно, вечерно и дистанционно обучение. Студентите от ÓU имат възможност да провеждат основни и приложни изследвания в множество области, за да отговорят на предизвикателствата на Индустрия 4.0 и в съответствие с университетската стратегия, която се основава предимно на четири стълба: роботика, здравна информатика, изкуствен интелект и киберсигурност, които се преплитат цялата инженерна палитра от областите на класическата електротехника, машиностроенето, архитектурата до творческата индустрия. За качеството на образованието говори фактът, че Институцията притежава сертификат за качество съгласно изискванията на стандарта ISO и е носител на най-високото признание - Награда за качество на висшето образование. Според университетите с развиващи се икономики, класацията на Times Higher Education Óbuda University е класирана между 351-400. през 2022г.

    • Budapest, Унгария

    От училище, основано през 1991 г. като първият частен висш колеж в Централна Европа, International Business School се превърна в наистина модерно и динамично бизнес училище. Горди сме, че работим в сътрудничество с престижен британски университет, Университета в Бъкингам, който е най -високо оценен по отношение на заетостта на завършилите и е водещ в Британското национално проучване на студентите в удовлетвореността на студентите.

    • Budapest, Унгария

    Wekerle Business School - като престижна образователна институция - счита за своя мисия да осигури изключително образование в системата от Болоня. Целта му е да създаде условия за образование, които да подобрят академичното и личностно развитие на студентите чрез обединяване на академични знания на високо ниво с практическо обучение, основано на корпоративни партньорства извън институцията.

    • Budapest, Унгария
    • Székesfehérvár, Унгария

    Kodolanyi Janos University (KJU) е държавно акредитиран университет с нестопанска цел, академични програми в областта на туризма и хотелиерството, бизнес мениджмънта, масовите медии и комуникацията, социалните науки, историята, културата и езикознанието. Освен академичните програми, KJU предлага и широка гама от курсове за средно образование, магистърски програми за обучители и стажанти, както и международни семестри, летни курсове, учебни пътувания и стажантски програми.

    • Paris, Франция
    • Angers, Франция
    • + 6 Още

    ESSCA е глобално бизнес училище с тройна корона. Ние сме бъдещи творци, овластяващи и вдъхновяващи нашите етично мислещи ученици да изразят таланта си. ESSCA е мястото, където отговорните лидери развиват уменията за критично и креативно мислене, за да превъзхождат някои от най-динамичните сектори на съвременния бизнес.

    • Budapest, Унгария
    • Baja, Унгария

    University of Public Service (Ludovika - UPS) е единствената институция в Унгария, която предлага програми за степен в публичната служба с цялостен подход, фокусиран върху нуждите на правителството. Той обучава следващото поколение военни, правоприлагащи органи, публично управление и експерти и лидери по международни отношения. Специализиран факултет в университета обхваща областта на водните науки, което е актуален въпрос за бъдещето на цялата международна общност. Следователно нашият университет работи в сътрудничество с национални заинтересовани страни и международни участници.

    • Budapest, Унгария

    Semmelweis University е водеща институция за висше образование в Унгария и региона на Централна Европа в областта на медицината и здравните науки. Основният му ангажимент се основава на целостта на образованието, научните изследвания и лечението, което прави Semmelweis University международно известен център на знанието.

    • Budapest, Унгария

    McDaniel College Budapest Campus е регистриран в Унгария като чуждестранно висше училище с разрешение на унгарския министър на образованието. За студентите, ориентирани към либералните изкуства, тя предлага стандартна американска четиригодишна бакалавърска програма в Унгария с бакалавърска степен по изкуства, валидна за САЩ и ЕС.