Чехия

Най-добрите университети за Право Програми в Чехия 2023

Брой институции: 77
  • Prague 3, Чехия

  Факултетът по международни отношения (FIR) е един от най-големите факултети в Пражкия университет по икономика и бизнес. Има две основни направления както в преподаването, така и в научните изследвания: Международен бизнес и Международна политика и дипломация. Други програми, фокусирани върху бизнеса и правото, международната политика и дипломацията или туризма, също играят неизбежна роля. Ключовата отличителна черта на FIR е високото ниво на интернационализация на всички етапи със силен акцент върху езиковите познания на студентите. FIR е първият факултет в Чешката република, който е постигнал акредитация на учебна програма от EFMD.

  • Prague 4, Чехия

  NEWTON University е частно бизнес училище с най-висок рейтинг в Чехия. Нашите курсове ще ви дадат знания и опит, за да дадете тласък на вашата глобална предприемаческа или управленска кариера.

  • Mlada Boleslav, Чехия
  • Prague, Чехия

  Ние сме модерен, прогресивен и динамично развиващ се университет, който има тясна връзка с автомобилната индустрия и други световни лидери. Ние сме основани от голяма мултинационална компания – ŠKODA AUTO. Ние предлагаме специални бакалавърски и последващи магистърски програми с уникален фокус - комбинация от обучение по икономика с качествена техническа основа, солидно езиково обучение и практически знания, които ще придобиете по време на стажа си, ще ви насочат извън училище!

  • Prague 1, Чехия

  Academy of Performing Arts in Prague (AMU) е най-голямото художествено училище в Чешката република. Благодарение на широкия си обхват, вариращ от театър, музика и танци до телевизионна и филмова продукция, AMU се счита за разнообразно и подхранващо пространство за младите художници да откриват, овладяват и развиват допълнително всички таланти, които могат да притежават.

  • Prague, Чехия

  Prague School of Creative Communication е частен колеж, който ще ви подготви идеално за кариера във всички области на творческата индустрия. Нашите учебни програми/специализации: - Творчески маркетинг и комуникация (Дигитален маркетинг и комуникация, Творчески маркетинг, Мениджмънт в творческата индустрия) - Литературни изкуства (Литературни изкуства, Писане на реклами в медиите) - Визуални изкуства (Фотография и аудиовизуални изкуства, Анимация и визуални ефекти, графичен и медиен дизайн) са свързани с практическата работа на рекламни агенции, графични студия, издателски компании и медийни институции. По време на обучението си ще работите по реални поръчки.

  • Pilsen, Чехия

  Машиностроителният факултет е един от най-старите факултети в Пилзен и е доказал своята незаменима позиция в този индустриален град в продължение на повече от 70 години.

  • Prague, Чехия

  Ние сме най-големият частен колеж в Чешката република с над 7000 студенти в 2 места в градовете Прага и Бърно. Основана през 2001 г. като първата частна колежска институция, тъй като сме подготвили повече от 20 000 студенти за кариера в корпоративния и публичния сектор.

  • Ceske Budejovice, Чехия

  Факултетът по здравни и социални науки към Университета на Южна Бохемия (FHSS USB) има уникална позиция в Чешката република, особено поради взаимосвързаността на здравните грижи и социалните теми. Нашата цел е завършилите да разберат и прилагат холистичен подход, подход, който разглежда човека като цяло и по този начин гарантира, че както тялото, така и душата получават подкрепа. Хармоничната комбинация от тези перспективи предлага възможности за обучение на професионалисти, които могат да изпълняват професията си като мисия. Това представлява голямо предимство за факултета в сегашния свят - хора, обучени по този начин, винаги ще са необходими на работното място. Факултетът е образователна институция, която е съсредоточена в областта на здравеопазването и социалните грижи. Той извършва творчески дейности в сферата на приложение, в рамките на конкретни проекти, и насочва клинична и теренна работа с хора в неравностойно положение както в здравно, така и в социално отношение. Развива научна и изследователска дейност и международно сътрудничество с важни институции и професионални центрове.

  • Brno, Чехия

  Университетът по ветеринарни науки в Бърно е основан през 1918 г. В момента университетът се състои от три факултета - Факултет по ветеринарна медицина, Факултет по ветеринарна хигиена и Факултет по екология. VFU Brno е единственият университет в Чешката република, специализиран във ветеринарна медицина, ветеринарна хигиена и екология, и само един от двата университета, които преподават фармацевтични науки. Намира се в рамките на град Бърно в градския район на Бърно - Кралово поле, в университетския кампус, където се намират всички образователни и изследователски съоръжения.

  • Prague 6, Чехия

  Czech Technical University in Prague е най-старият технически университет в Европа, основан през 1707 г. и понастоящем е водещ университет за технически изследвания в региона и в Пражкия изследователски клъстер. CTU предлага студенти, докторанти и докторантури в 8 факултета: Факултет по строителство, машиностроене, електротехника, ядрени науки и физическо инженерство, архитектура, транспортни науки, биомедицинско инженерство, информационни технологии и програми в бизнес училището на MIAS. Освен това CTU предлага безплатни спортни курсове, можете да посетите и да се обучавате в Националната технологична библиотека и да почувствате международната общност в Campus Dejvice в сърцето на Европа.

  • Nancy, Франция
  • Metz, Франция
  • + 6 Още

  Université de Lorraine е френски държавен университет, който предлага на своите близо 52 000 студенти пълен набор от изследвания във всички области и в съответствие с модела на Болоня (бакалавър / магистър / доктор).

  • Prague, Чехия

  Пражкият университет по икономика и бизнес (VŠE) е един от най-престижните университети в областта на управлението и икономиката и многократно е бил сред най-добрите училища в класацията на European Business School на Financial Times.

  • Prague, Чехия
  • Dubai, Обединени Арабски Емиерства

  Европейският център за кариерно обучение предоставя практическо обучение под формата на уникални програми в областта на правото, международния бизнес, информационните технологии, архитектурата и дизайна, устойчивостта и инженерството. Нашата цел е да образоваме млади и талантливи студенти за това как наистина работи професионалният свят.

  • Liberec, Чехия

  Резултатите от най-високо ниво в научните изследвания и науката, отличните постижения в преподаването и интердисциплинарното сътрудничество са за Technical University of Liberec от 1953 г. Около 7000 студенти учат в седем факултета и един специализиран институт.

  • Prague, Чехия

  ARCHIP е прогресивно ново архитектурно училище, хибрид на глобални и местни мащаби, на концептуално и техническо обучение и философско пространство, съчетаващо най -доброто от европейската и американската традиция на архитектурното образование.