Keystone logo
Южноафриканска Република

Проучване Право в Южноафриканска Република 2024

Учете в Южноафриканска Република

Какво е завършил право в Южна Африка? Получаването диплома по право в Южна Африка е необходимо за хората, които желаят да практикуват в страната. The LL.B. степен е необходимо квалификационна степен за лица, които желаят да се запишат като адвокат или адвокат в страната. Студентите, които желаят да се започне да се въвежда директно в тези програми на равнище бакалавърска степен, че програмата се предлага и като план за следдипломно и висшето образование в страната. Закон? Работи като адвокат или адвокат в Южна Африка изисква придобиване на висше образование в областта на правото. В повечето случаи, това се прави като бакалавър "е степен в страната. Програми трае между две и в продължение на години, за да получат бакалавърска степен по право. Това не е задължително, но е окуражен, че студентите работят за създаването на магистър програма при получаването бакалавър "и степен им. Освен това, доктор на юридическите науки и докторски програми са достъпни и извън магистърските програми 'S.Студентите учат право в Южна Африка, за да работят в тази област, тъй като това е изискване. Техният курс на обучение включва акцент върху практически и учебник образование, това е начинът да се работи като адвокат, както и начина на функциониране на правната система в страната. История на правото Court е на фокус. Адвокатите могат да работят като нотариус или Адвокат по недвижими имоти, както и след като получи своята специализирани обучения. Учениците ще трябва да се явят на и пропуска необходимия лицензиране изпит да бъде член на адвокатската колегия. Това е изискване, че всеки, който продава своите услуги като адвокат в страната е член на адвокатската колегия. Обучението на правото на училище тук варира значително. Тя се определя от някоя от многобройните заведения осигуряват акредитирани програми. Като цяло, програми траят в продължение на четири години. Международните студенти по право са добре дошли в по-голямата част от университетите в страната.Въпреки това, прилагането на тези програми трябва да бъде направено директно от международната ученика в училището и е вероятно одобрение само при наличие в рамките на програми съществуват. В някои колежи и университети тук, това е трудно да се намери свободно място. След като се дипломира, учениците могат да продължат образованието си да получи докторска степен или друго по-високо ниво на образование в областта. Много студенти влизат в работната сила и предоставя правни услуги на потребителите. Въпреки това, други могат да продължат да учат в областта, или да работят в съдебни длъжности (след получаване на опит в областта.) Често пъти, студентът ще продължи своето проучване заедно с изграждането на кариера в тази област.

Смяна на валута

Основни месечни разходи за живот

 • Отдаване под наем в общ апартамент

  229
 • Дял на комуналните услуги

  30
 • Абонамент за интернет

  39
 • Местен транспорт

  36

Примерни разходи за начина на живот

 • Комбо за бързо хранене

  4
 • Билет за кино

  5
 • Чаша местна бира

  2

Относно Южноафриканска Република

Южна Африка е държава, разположена в южната част на континента Африка. Той седи по Южния Атлантик и Индийския океан и е в близост до Намибия, Зимбабве и Ботсвана. Той е 25-ти по големина страна в света по площ е е дом на повече от 53 милиона души. Южна Африка е много мултиетническа държава с различни езици и култури. Повече от 11 езика присъстват тук, включително английски и африкаанс. В тази горна средна икономика доходи, има изобилие от възможности за тези, които искат да учат право. Какво е законът система в Южна Африка? Южноафриканският правната система е смес от различни стилове. Има елемент на гражданското право, което произтича от системата на холандското законодателство. Общата закон също присъства тук, и е много подобен на този намерен във Великобритания. Система обичайно право да съществува. Като цяло, страната следва наказателна и гражданска структура закон с конституционното право.Съдебната система в страната включва магистратски съдилища ", върховните съдилища, конституционни съдилища и Върховния касационен съд.

Изисквания за виза

 1. Южноафриканска студентска виза (по-рано наричана разрешение за обучение в Южна Африка)
 2. Южноафриканска виза за обмен – ако сте на възраст над 25 години и искате да дойдете в Южна Африка по програма за културен, икономически или социален обмен, организирана между образователна институция или държавен орган в Южна Африка и такъв в чужда държава.

Какъв тип Visa се нуждаете?

Име на виза

южноафриканска студентска виза; Обменна виза за Южна Африка

Цена и валута

USD 47

Таксите за кандидатстване за студентска виза в Южна Африка зависят от вашата страна на произход, но са около 47 щатски долара.

Кой може да кандидатства за виза?

Международен студент, който иска да остане и да учи в Южна Африка за курс с продължителност 3 месеца (90 дни), ще трябва да кандидатства за студентска виза. Тази виза се издава на онези студенти, които вече са били приети за прием от признат образователен институт в Южна Африка.

За да се квалифицира за виза за обучение в Южна Африка, самото училище или колеж трябва първо да се квалифицира като „учебна институция“. Това означава, че трябва да бъде регистриран или в Министерството на основното образование, или в Министерството на висшето образование. Така че, ако искате да посещавате частно езиково училище или училище, предлагащо само краткосрочни технически курсове, може да не отговаряте на изискванията за виза за обучение в Южна Африка.

Моля, обърнете внимание: Не можете да дойдете в Южна Африка с посетителска виза и след това да продължите да кандидатствате за южноафриканска студентска виза. Не можете да дойдете в Южна Африка с посетителска виза и след това да продължите да кандидатствате за южноафриканска студентска виза.

Къде можете да направите заявлението?

Върховна комисия, консулство или посолство на Южна Африка

За да получат виза за Южна Африка, студентите трябва да се свържат с южноафриканската Върховна комисия, консулство или посолство в страната си на пребиваване.

Уебсайт:

Как да направите заявлението?

Първо, трябва да бъдете приет като студент от регистрирано южноафриканско училище, колеж или университет и да получите писмо за приемане на бланката на институцията и подписано от или от името на директора или регистратора.

След това трябва да попълните формуляра за заявление за разрешение за временно пребиваване B1-1738 и да го занесете лично в южноафриканското посолство, консулство или висша комисия във вашата страна.

Следните документи трябва да бъдат представени с формуляра за кандидатстване BI-1738:

 • Паспорт с валидност не по-малко от 30 дни след изтичане на планираното посещение
 • Плащане на предвидената такса
 • Сертификат за ваксинация, ако се изисква от закона
 • Доказателство за финансови средства за покриване на предвидените разходи за живот по време на престоя в републиката, както и за заплащане на таксите за обучение. Това трябва да бъде под формата на банкови извлечения / налични пари в брой / пътнически чекове
 • Доказателство за медицинско покритие
 • Паричен депозит, еквивалентен на стойността на двупосочен билет.
 • В случай на африкански студенти, ангажимент от съответното правителство да поеме пълната отговорност за студента и да заплати всички разходи, ако се наложи депортирането на студента
 • Медицински и радиологични доклади
 • Несъкратен акт за раждане в случай на непълнолетни.
 • В случай на непълнолетно лице, данните за лицето в Република Южна Африка, което ще действа като настойник на учащия, и писмо от такова лице, потвърждаващо настойничеството
 • Съгласие от двамата родители за престоя ви в Южна Африка или от родителя, който има еднолично попечителство, заедно с доказателство за еднолично попечителство
 • Официално писмо от учебното заведение, в което възнамерявате да учите, потвърждаващо временния прием и продължителността на курса.
 • Доказателство за медицинско покритие, подновявано ежегодно за периода на обучение с медицинска схема, регистрирана по смисъла на Закона за медицинските схеми.
 • Ако сте навършили 18 години, се изисква удостоверение за полицейско свидетелство от всяка държава, в която сте пребивавали 12 месеца или повече след навършване на 18 години.

Кандидатствате за разрешение за обмен (обменна виза за Южна Африка), като използвате същия формуляр за кандидатстване B1-1738.

Кога трябва да кандидатствате?

Времето за обработка на кандидатстването варира в различните държави, но отнема около шест седмици.

Студентската виза е валидна за цялата продължителност на курса на студента, алтернативно 36 месеца за училища и 24 месеца за други институции.

Южноафриканска виза за обмен - тази виза се издава за срока на обмена, обикновено не повече от 12 месеца. Обменната виза за Южна Африка не може да бъде подновена или удължена. След като сте получили този вид разрешение, можете да кандидатствате за разрешение за временно или постоянно пребиваване само след като сте живели поне една година извън Южна Африка.

Време за обработка

6 Weeks

Възможности за работа

Ако притежавате студентска виза за Южна Африка и учите на висше ниво, имате право да работите на непълен работен ден за не повече от 20 часа седмично по време на семестъра и на пълен работен ден по време на ваканциите.

Часове на седмица

0

Защо имате нужда от този вид виза?

Има много причини, поради които вашата кандидатура за студентска виза за Южна Африка може да бъде отказана, като например:

 • Оставяне на празни места във вашите формуляри
 • Лъжа за каквото и да е в молбата ви
 • Имате остарял паспорт без празни страници
 • Неправилно изписване на името ви в документи
 • Не предоставя доказателства за достатъчно средства