Keystone logo
Съединени Американски Щати

Проучване Право в Съединени Американски Щати 2024

Учете в Съединени Американски Щати

Адвокатски Degrees в щатите на САЩ Най-САЩ изискват от кандидатите да притежават Juris Doctor (JD) степен от акредитиран юридически факултет. Тази тригодишна курс на обучение следва завършването на четири години университетско проучване на всякакви теми. Тази система се различава значително от много други страни, където учениците незабавно започват училище по право, след завършване на средното училище; считан за професионален академична област, на JD е равна на завършил образование. Докато по-рядко, някои училища предлагат едногодишен магистър по право (LLM), който предлага възможности за специализация, както и престижната академична докторска степен по право от Doctor от Юридическия Science (SJD). Преди да бъде позволява да практикува право, повечето студенти са необходими от страна на държавата, в която те практика да премине бар изпит и докаже стандарти характер. Защото членки управляват бара, може да е полезно да посещават училище по право в областта, където имате намерение да практикува.Закон за висше образование в САЩ Според Американската асоциация на юристите (ABA), има общо 202 Аматьорска одобрени юридическите факултети в САЩ през първата година от компетентността Доктора обикновено се фокусира върху основните теми по право, докато вторият години могат да бъдат приспособен към студентските интереси. Въпреки че много адвокати неофициално специализират, няма законово разграничение между видовете практика. Отличителен белег на обучение юридическия факултет в САЩ е използването на Сократ метод, в който учениците са директно призова да отговори на въпроси, вместо основните лекции. Таксата за обучение варират в зависимост от училището ви посещават, със средната Обучението частно училище в размер на малко над $ 40 хиляди според US News и World Report. За пореден път, таксите могат да се различават от една институция в друга страна. Графикът следва стандартният US график на учебния процес за висше образование от септември до май. При излизане в училище по право в САЩе силно конкурентен, международни студенти са все в търсенето. Работа в закона по принцип се считат както доходна и удовлетворяваща. Освен това изследванията показват, че адвокатът на заетостта през последните десет години изпреварва повечето други професии. Голям брой абсолвенти изберете да не работят като адвокати, вместо да търси кариера в бизнеса, правителството и други индустрии.

Смяна на валута

Основни месечни разходи за живот

 • Отдаване под наем в общ апартамент

  944
 • Дял на комуналните услуги

  65
 • Абонамент за интернет

  65
 • Местен транспорт

  64

Примерни разходи за начина на живот

 • Комбо за бързо хранене

  9
 • Билет за кино

  12
 • Чаша местна бира

  5

Относно Съединени Американски Щати

Съединените щати на Америка се намира в северното полукълбо в Северна Америка, на юг от Канада и на север от границата с Мексико. Той се състои от 50 държави: 48 съседни държави, а също и в Аляска и Хавайските острови. Обществото на САЩ е толкова разнообразна, колкото и самата страна. Не е кастов система обаче може да се твърди, че точка, като се има предвид сегашната икономика. Има много предприемачи и богати хора, които са направили своя собствен късмет, а има и фабрични работници правят минималната заплата. В САЩ е голяма страна с много свободи за тези, които решат да го мястото им да учат или да живеят направи. Проучване в САЩ предлага много вълнуващи възможности. Високо в списъка на атрибутите на US 'S е извънредно система за висше образование, което го прави толкова желаната дестинация за чуждестранни студенти, включително и тези, които търсят по право градуса прави. The US правната система на САЩправна система се състои от взаимосвързана система от проверки и баланси, с участието на съдебни, регулаторни и държавни органи. Взети заедно, тези лица управляване и изпълнение законите на страната през федералните, щатските и местните нива. Конституцията на САЩ дарява конкретни правомощия на своя федерално правителство, което има компетентност по някои случаи - като например тези, свързани с федералните закони, чужди правителства и конфликти между държави. Освен това, всяка държава има свой управителен лица. Всяка от страните има право на съдебен процес, състоящ се от 12 граждани, които оценяват доказателствата и да стигнат до присъда. Повечето съдебни дела в САЩ са решени, преди да достигнат опити чрез правна движение или уреждане, преди да достигнат опити. Адвокатите са съществена част от правната система на САЩ и са отговорни за застъпничество от името на своите клиенти. Те са лицензирани от държавата, в която те практикуват.

Изисквания за виза

1) Виза F - Този тип виза е за международни студенти, които възнамеряват да придобият академична степен в акредитиран американски колеж или университет или да учат английски език в университет или институт за интензивно изучаване на английски език. Има три вида F визи:

 • F-1 визи за редовни студенти;
 • Визи F-2 за лица на издръжка на притежатели на виза F-1 (съпрузи и несемейни деца на възраст под 21 години, включително семейни двойки от един и същи пол);
 • F-3 визи за „гранични пътуващи“ – мексикански и канадски студенти, които пребивават в страната си на произход, докато посещават почасово или редовно училище в САЩ.

2) M виза – Този тип виза е за международни студенти, които искат да участват в неакадемично или професионално обучение или обучение в институция в САЩ. Има три вида визи M:

 • M-1 визи за студенти, участващи в професионални или неакадемични обучения;
 • Визи M-2 за лица на издръжка на притежатели на виза M-1;
 • Визи M-3 за „гранични пътуващи до работното място“ като визи F-3, но за професионални или неакадемични обучения.

3) Виза J – Този тип виза е за посетители по международен обмен, участващи в програми в САЩ, които насърчават културния обмен. Всички кандидати трябва да отговарят на критериите за допустимост на въпросната програма и да бъдат спонсорирани от частен сектор или правителствена програма. Притежателите на J визи обикновено остават в САЩ за кратък период от време, може би един или два семестъра. Притежателите на виза J-1 ще трябва да се върнат в родината си за най-малко две години в края на тяхната програма за обмен на посетители. Има два вида J визи:

 • J-1 визи за обмен на студенти по съответна програма за обмен;
 • Визи J-2 за лица на издръжка на притежатели на виза J-1.

Какъв тип Visa се нуждаете?

Име на виза

F виза; М виза; J виза

Цена и валута

USD 200

Трябва да заплатите таксата SEVIS (US $200), която покрива цената на компютърната система, използвана за записване на престоя ви в САЩ. Отидете на https://fmjfee.com/index.html , за да платите таксата и се уверете, че сте отпечатали копие от разписката си и я донесете на интервюто за виза. Трябва да заплатите таксата SEVIS поне три дни преди датата на вашето интервю за виза.

Освен това ще трябва да заплатите допълнителни 160 щатски долара за таксата за кандидатстване за виза във вашата страна в посолството или консулството на САЩ или в банка, посочена от посолството.

Кой може да кандидатства за виза?

Всички чуждестранни студенти, които идват да учат в САЩ, трябва да кандидатстват за F Visa, J Visa или M Visa.

Къде можете да направите заявлението?

На линия

Всяко посолство на САЩ има уебсайт, предоставящ инструкции как да си уговорите час за интервю за виза и друга информация относно процеса на кандидатстване за виза.

Уебсайт:http://www.usembassy.gov/

Как да направите заявлението?

 1. Първо, вашето училище или университет ще ви изпрати формуляр, потвърждаващ, че сте приети в институция, упълномощена от Службата за гражданство и натурализация на САЩ (USCIS) да записва студенти, които не са имигранти
 2. Второ, ще трябва да си уговорите час за интервю за виза и да заплатите някои необходими такси.
 3. Трето, Съединените щати използват нов формуляр за кандидатстване за неимигрантска виза, DS-160, който трябва да бъде попълнен онлайн. Тази форма замества всички останали форми.
 4. Четвърто, подгответе се за вашето интервю за виза. От решаващо значение е да кандидатствате за виза достатъчно предварително, тъй като това ще ви даде допълнително време, ако има закъснения в посолството или ако искате да обжалвате решение в случай на отказ. Важно е какво носите, а бизнес облеклото е подходящо.

Документите, необходими за вашето интервю за виза, може да включват:

 • Паспорт, валиден поне шест месеца след периода на престоя ви в САЩ. Може също да се наложи да носите всичките си настоящи и стари паспорти.
 • Подписан SEVIS формуляр I-20 или DS-2019 (включително индивидуални формуляри за съпруга/деца)
 • Формуляр DS-7002 (само за кандидати за J-1 Trainee и Intern виза)
 • Квитанция за такса SEVIS
 • Страница за потвърждение на приложението DS-160 с баркод и идентификационен номер на приложението
 • Разписка за потвърждение на плащането на MRV такса
 • Печатно копие на писмо за назначаване на интервю за виза
 • 1-2 снимки във формата, описан в изискванията към снимките.

Трябва също така да сте готови да предоставите следните документи:

 • Преписи и дипломи от присъствали предишни институции
 • Резултати от стандартизирани тестове, изисквани от образователната институция като TOEFL, LSAT, GRE, GMAT и др.
 • Финансови доказателства, показващи, че вие или вашият спонсор (т.е. родители или държавен спонсор) разполагате с достатъчно средства, за да покриете вашите разходи за обучение, пътуване и живот по време на престоя ви в САЩ.

Можете също така да донесете отделен писмен списък на всички ваши предишни работодатели и училища, които сте посещавали за справка.

Кога трябва да кандидатствате?

Кандидатстването за студентска виза за САЩ може да бъде дълъг процес, така че се уверете, че започвате да се подготвяте достатъчно предварително – поне три до пет месеца преди курсът ви да започне. Студентски визи могат да бъдат издадени до 120 дни преди датата на вашия формуляр I-20. Визите за обмен на посетители могат да бъдат издадени по всяко време преди датата на DS-2019.

Време за обработка

3 Months

Възможности за работа

Визите F1 и J1 позволяват възможността за работа в САЩ по време на престоя ви, докато визата M1 не позволява. Студентите с визи F-1 могат да работят в кампуса за 20 часа седмично или по-малко. Студентите, които желаят да работят по-дълго време и извън кампуса, трябва да получат предварително разрешение от Службите за гражданство и имиграция на САЩ (USCIS). Притежателите на виза J-2 могат да поискат разрешение за работа от USCIS. Притежателите на F-2 и M-виза нямат право да работят и трябва да си осигурят подходяща работна виза, ако търсят работа.

Часове на седмица

0

Защо имате нужда от този вид виза?

Най-честата причина за отхвърляне на кандидатурата за студент или посетител на обмен е, че лицето, кандидатстващо за виза, не е доказало на визовия служител, че ще се върне в страната си, след като завърши обучението си в САЩ. Ако Ви бъде отказана виза може да има нещо, което можете да направите, за да отмените отказа и можете да обжалвате решението. В повечето случаи ще трябва да предоставите допълнителна документация, която не е била представена с първоначалното заявление.