Съединени Американски Щати

Най-добрите университети за Право Програми в Съединени Американски Щати 2023

Брой институции: 4028
  • Arlington County, Съединени Американски Щати

  Marymount е всеобхватен католически университет, ръководен от традициите на Религията на Свещеното сърце на Мария, който набляга на интелектуалното любопитство, служенето на другите и глобалната перспектива. Образованието Marymount се основава на свободните изкуства, насърчава подготовката за кариера и предоставя възможности за личен и професионален растеж. Учебна общност, ориентирана към студентите, която цени разнообразието и се фокусира върху образованието на целия човек, Marymount ръководи интелектуалното, етично и духовно развитие на всеки индивид.

  • Mequon, Съединени Американски Щати
  • Ann Arbor, Съединени Американски Щати

  Основан през 1881 г., главният кампус на университета Конкордия в Уисконсин е разположен на 200 акра от красивия бряг на езерото Мичиган в Мекуон, Уисконсин. Университетът е дом на повече от 7000 студенти и докторанти от цял свят. Университетът предлага повече от 90 бакалавърски специалности, 50+ дипломирани/магистърски програми и шест докторски степени по физикална терапия, трудова терапия, фармация, медицинска сестра, образование и наскоро стартиралата докторска степен по бизнес администрация.

  • Boston, Съединени Американски Щати

  Повече от 100 години Симънс поставя нуждите на нашите ученици на първо място. Чрез образование, което съчетава интелектуално лидерство с професионална подготовка, ние помагаме на учениците да водят смислен живот и да изградят успешна кариера за 21-ви век.

  • Washington, Съединени Американски Щати

  Училището по инженерство на А. Джеймс Кларк в Университета на Мериленд служи като катализатор за висококачествени изследвания, иновации и обучение, изпълнявайки обещанието, че всички завършили ще си тръгнат готови да повлияят на големите предизвикателства на 21-ви век. Разположено само на няколко мили от Вашингтон, окръг Колумбия, училището Clark е в центъра на съзвездие от високотехнологични компании и федерални лаборатории, предлагайки на студентите и преподавателите достъп до уникални възможности за професионално развитие с индустриални и правителствени партньори.

  • Richmond, Съединени Американски Щати

  Независимо дали кариерните ви цели включват участие в организации с нестопанска цел, висше образование, K-12 или държавни организации, академичните програми на VCU School of Education извеждат обучението на ново ниво. Като 16-то най-добро държавно висше училище и 10-то най-добро онлайн магистърско образование в областта на образованието въз основа на US News and World Report (2023), ние правим нещата по различен начин.

  • New York, Съединени Американски Щати

  Pace University е частна институция с кампуси, разположени в Ню Йорк и окръг Уестчестър. С разнообразен студентски корпус и ангажимент да предоставя на студентите цялостно образование, Pace University предлага над 100 програми в редица дисциплини, включително бизнес, право, образование, здравни науки и изкуства. В допълнение към своите академични предложения, Pace University може да се похвали и с процъфтяващ живот в кампуса с множество клубове, организации и отбори по лека атлетика. С акцент върху ученето чрез преживяване и подготовката на учениците за успешна кариера, Pace е посветен на предоставянето на своите ученици на необходимите инструменти и ресурси за постигане на техните цели.

  • Port Angeles, Съединени Американски Щати

  В Peninsula College нашата уникална среда ви насърчава да изследвате нови възможности. Колежът е иновативен и ориентиран към студентите с отлични преподаватели и малки класове. Нашите учебни съоръжения се отличават с удивителна архитектура и класни стаи с модерна технология и оборудване за обучение. Ние предлагаме международен опит в обучението и сме активно включени в нашата местна общност. Нещо повече, ние предоставяме много извънкласни възможности: шампионски атлетически отбори, студентски клубове и дейности, както и набор от културни и изящни изкуства събития през цялата година.

  • Cambridge, Съединени Американски Щати

  Над 3000+ курса

  • Daytona Beach, Съединени Американски Щати

  Попитайте който и да е от нашите студенти защо са избрали Daytona State College и те ще ви разкажат за нашите най-високо класирани програми и степени, качествени преподаватели и служители, които се грижат, изобилна академична подкрепа, плавен преход към университетите, нашите 12 изключителни бакалавърски степени програми, както и забавни дейности в кампуса.

  • Chicago, Съединени Американски Щати

  Чикагското училище по бизнес Буут е второто най-старо бизнес училище в Съединените щати и първото, което обучава ръководители. Като интелектуална дестинация, Chicago Booth привлича учени и студенти от цял свят в своите кампуси в Чикаго, Лондон и Хонконг. Програмите за Executive Education на Chicago Booth предоставят лично, на живо и онлайн обучение от световна класа за глобални лидери по теми, включително финанси, лидерство, стратегия, иновации и управление. Програмите се преподават от известния факултет по MBA и експерти от индустрията на Booth и включват изследванията на училището, спечелили Нобелова награда. Програмите на Booth дават трансформиращи преживявания за лидерите и техните организации. В Booth ще научите не какво да мислите, а как да мислите – ще се появите с трайни рамки и нагласи, които да ви помогнат да процъфтявате през цялата си кариера. И като завършите програма за Executive Education, вие ще се присъедините към мрежата Booth Executive Education, която представлява над 27 000 ръководители в 130 държави.

  • Columbus, Съединени Американски Щати

  Програмата LLM в Ohio State Moritz College of Law е предназначена за чуждестранни дипломирани юристи и юристи за напредък в правното образование и перспективите за кариера в едно от най-добрите училища по публично право в САЩ Moritz College of Law е класиран на #1 в Охайо и най-добрият 30-то юридическо училище в САЩ Правното училище също е високо класирано в „специализирани“ програми от US News & World Report: Alternative Dispute Resolution- #1; Наказателно право- #12; Договори/Търговско право- #27; Конституционно право – №21.

  • Washington, Съединени Американски Щати

  Американският университет използва силата и целта на стипендията, обучението и общността, за да повлияе на нашия променящ се свят. От устойчивостта през социалната справедливост до науките, преподавателите, студентите, служителите и възпитаниците на AU са създатели на промени. Основан през 1893 г., Американският университет е известна частна институция, разположена в столицата на страната Вашингтон, окръг Колумбия. С конкурентно силен интердисциплинарен фокус, ръководени от политики академични програми и въздействащи студентски активисти и възпитаници, AU предлага повече от 135 магистърски програми от седем училища. Университет, достатъчно малък, за да ви позволи да се почувствате забелязани, и достатъчно голям, за да привлече исторически личности в кампуса, за да ангажира нашата общност по важни въпроси. Американският университет е известен с това, че подготвя поколения учени, които стават национални и международни обществени лидери и агенти на промяната в нашата глобална общност.

  • Mesa, Съединени Американски Щати

  Какви са вашите бъдещи мечти и цели? Независимо дали се интересувате от изучаване на английски, придобиване на асоциирана степен или прехвърляне в четиригодишен университет, нашият приоритет №1 е да ви помогнем да успеете! Признат като един от 150-те най-добри обществени колежи в Съединените щати, Mesa Community College е гостоприемна глобална общност, привличаща студенти от близо 60 страни по света!

  • Orlando, Съединени Американски Щати

  Бизнес колежът на Университета на Централна Флорида (UCF) е водещ в следващото поколение бизнес и образование. Създаден през 1968 г., UCF College of Business предлага степени на бакалавърска, магистърска, докторска и ръководна степен, всички от които са акредитирани от Международната асоциация за развитие на колежите по бизнес (AACSB) и Южната асоциация на колежите и училищата (SACS). ).

  • Utica, Съединени Американски Щати
  • Albany, Съединени Американски Щати

  Политехническият институт на Държавния университет на Ню Йорк (SUNY Poly) предлага първокласни, достъпни академични програми, които са изцяло онлайн. Разширяващият се каталог от онлайн дипломни програми на SUNY Poly е проектиран с оглед на гъвкавостта, така че студентите да могат да вземат часове, където и когато има смисъл според техния график. Ние предлагаме много онлайн програми с голямо търсене, включително MBA, счетоводство, киберсигурност, анализ на данни, здравна информатика, технологии за информационно проектиране и др. Известен с иновативната си подготовка за кариера, SUNY Poly непрекъснато се класира високо в категориите Регионални университети Север на годишната класация на US News & World Report. Студентите на SUNY Poly не само имат достъп до образование от световна класа, но и курсове са достъпни за тях на достъпна цена, включително намалена цена извън щата за много студенти, които са записани в нашите онлайн програми.