Keystone logo
Юридическо училище

Търсене на програма LLM

Какво искате да учите?
Къде искате да учите?

LLMили магистър по правое степен, присъждана на тези, които вече притежават професионална степен по право, които са завършили напреднало образование и изследвания в определена област на правото. Адвокатите могат да изберат да следват LLM програми, за да придобият опит в конкретен сектор, за напредък в кариерата и за изграждане на професионална мрежа.

Някои примери за LLM програми са в правни сектори като информационни технологии, данъчно право, финансови услуги, международно право, екологично право и търговско право. Някои университети също позволяват на студентите да разработят свои собствени специализирани LLM програми, специфични за техните професионални интереси. Програмите за LLM обикновено отнемат минимум една година за завършване и докато някои програми се състоят предимно от научни изследвания, други също изискват курсова работа. От студентите по LLM програми може да се очаква да завършат дисертация, за да получат степента.

Разнообразието от различни LLM програми може да бъде огромно - не позволявайте да ви спре! Започнете търсенето си, като разгледате най-популярните LLM програми, изброени по-долу.

Най-популярни полета

Новодобавени програми