American University

American University

American University

Представление

American University използва силата и целта на стипендията, обучението и общността, за да повлияе на нашия променящ се свят. От устойчивостта през социалната справедливост до науките, преподавателите, студентите, служителите и възпитаниците на AU са създатели на промени.

Основана през 1893 г., American University е известна частна институция, разположена в столицата на нацията Вашингтон, окръг Колумбия. С конкурентно силен интердисциплинарен фокус, ръководени от политики академични програми и въздействащи студентски активисти и възпитаници, AU предлага повече от 135 магистърски програми от седем училища.

Университет, достатъчно малък, за да ви позволи да се почувствате забелязани, и достатъчно голям, за да привлече исторически личности в кампуса, за да ангажира нашата общност по важни въпроси. American University е известен с подготовката на поколения учени, които стават национални и международни обществени лидери и агенти на промяната в нашата глобална общност.

Мисия

За напредване на знанията, насърчаване на интелектуалното любопитство, изграждане на общност и овластяване на живот с цел, служба и лидерство.

Визия

American University е водещ изследователски университет, насочен към студентите, където страстни учащи, смели лидери, ангажирани учени, новатори и активни граждани отприщват силата на съвместните открития. Ние си партнираме с ключови организации във Вашингтон, окръг Колумбия, региона и по целия свят, за да подобрим човешкото състояние, да се учим от огромен набор от опит и стажове, да създадем значима промяна и да се справим с настоящите и възникващи предизвикателства на обществото.

Характеристики на кампуса

  Приемане

  Международни студенти

  Владеене на английски език

  Местоположения

  • Washington

   4400 Massachusetts Avenue, NW, 20016, Washington

  • Constitution Ave NW & 9th St NW

   4400 Massachusetts Avenue NW, DC 20016, Constitution Ave NW & 9th St NW

  Въпроси