American University Washington College of Law

American University Washington College of Law

American University Washington College of Law

Представление

American University Washington College of Law е основан през 1896 г. от Елън Спенсър Муси и Ема Джилет в момент, когато жените са до голяма степен изключени от адвокатската професия. С онлайн програмата "Магистър по правни науки" Колежът по право спазва завещанията на основателите си, като предоставя висококачествено юридическо образование, което дава възможност на специалистите да използват своята правна сила, за да се върнат в общността.

Програмата е предназначена за не-адвокати, които могат да се възползват от основно юридическо обучение, но не искат да стават адвокати. Студентите участват в онлайн часовете по интернет, където сътрудничат с факултета и учат правни процедури и концепции, които могат да подобрят способността им да изпълняват своята работа. Учебният план се съсредоточава върху правни теми като спазване на законодателството, право в областта на здравеопазването, кибер право и бизнес право, за да подготвят студентите да прилагат юридически умения в различни отрасли.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

  • Washington

    Nebraska Avenue Northwest,4300, 20016, Washington

Въпроси