Arden University

Arden University

Arden University

Представление

Присъединете се към Arden, най-бързо развиващият се университет в Обединеното кралство

В Arden University ние вярваме, че всеки, навсякъде има право да получи ползите от живота и кариерата, които висшето образование може да донесе. Ние сме посветени на това да направим университетското изживяване удобно и достъпно за амбициозни и мотивирани хора като вас, поради което сме най-бързо развиващият се университет в Обединеното кралство*.

Нашата мисия е да свържем възрастни учащи се като вас с възможности за обучение във висше образование, които ви дават инструментите, от които се нуждаете, за да изпълните вашите кариерни и житейски цели. Ние предизвикваме конвенционалните възприятия за обучение в степен, като предоставяме гъвкави професионални курсове с графици и възможности за обучение, които отговарят на вашите житейски ангажименти.

*Повече студенти първа година в Обединеното кралство през 2015-2021 г., отколкото всеки друг университет (данни на HESA)

Регионална оферта

Наскоро стартирахме специална оферта, която позволява на жители и граждани на повече от 115 държави да получат 25% отстъпка от таксите за бакалавърски курс или 40% отстъпка от таксите за следдипломен курс, когато изберете да учите онлайн! Запитване по-долу за пълни подробности. Университет Арден ","author_url":"","source":""}" />

189690_Facebook-CoverPhoto-820x312-GREEN.jpeg

Акредитации

Като част от нашия ангажимент за отлични постижения в преподаването и непрекъснато подобряване на качеството на съдържанието, което предоставяме на нашите курсове, курсовете Arden University са получили акредитация и сертификат от много от най-признатите и уважавани професионални организации в Обединеното кралство. Чрез включването на възпитаници, експерти от индустрията и преподаватели в създаването на нашите учебни материали, това означава, че научавате ключови практически умения, много ценни на работното място.

Всички наши програми са одобрени от QAA и широка гама от нашите програми са акредитирани от професионални органи като Chartered Management Institute (CMI), Британското психологическо общество (BPS) и Асоциацията на дипломираните дипломирани счетоводители (ACCA) и други от 20 други акредитиращи професионални организации. Тези акредитации не са просто знак за качество; те са търсени от работодателите, като ви помагат да напреднете в кариерата си, като се откроите и увеличите бъдещите си перспективи.

Защо да уча с Arden?

Фокусирайте се върху пригодността за заетост

Нашите онлайн програми са създадени с оглед на вашата кариера. Нашите преподаватели са инвестирани във вашия успех както във, така и извън нашите курсове, а нашите програми включват възможности за прилагане на практически умения в отделни модули и завършване на независим изследователски проект. Като студент на Arden можете да се възползвате от ресурсите в нашия специален портал за кариери:

 • CV строител
 • Интервю симулатор
 • Глобална машина за търсене на работа
 • Съвет на работодателя
 • Бонус курсове за бизнес умения

Приложни умения

Когато завършите своята степен в Arden University , ще:

 • Показахте способността си да учите и решавате проблеми във вашата фокусна област
 • Разберете задълбочено вашата тема
 • Можете да вземете решение как да управлявате планирането на кариерата си в резултат на вашите модули
 • Имате преносими умения, които ще увеличат максимално вашата пригодност за заетост и потенциал за кариера

Първокласно онлайн програмиране

 • Над половин милион книги и списания са налични в нашата онлайн библиотека
 • Материали за лесно изтегляне
 • Достъпно на всяко устройство, дори офлайн
 • Със собствено темпо изучавайте съдържанието

184044_manservice700.jpg

Характеристики на кампуса

Обучението онлайн ви дава пълен контрол (плюс това е по-достъпно).

След като бъдете записани, ще изучавате степента си чрез ilearn, нашата платформа за цифрово обучение и университетски кампус в облака. Освен това всеки, който учи при нас, получава безплатен абонамент за Microsoft Office 365.

ilearn, вашата виртуална класна стая

 • Пълен достъп 24 часа в денонощието, 365 дни в годината
 • Учете у дома, на път за работа или на кафе. Няма ограничение кога и къде можете да учите.
 • Над половин милион книги, списания и ресурси, на всяко устройство, по всяко време.
 • Ангажирайте се и общувайте в нашата онлайн общност Unitu.

Отлична подкрепа за студенти

 • Индивидуална поддръжка с преподаватели
 • Треньори на успеха
 • Незадължителни семинари за академични умения
 • Редовно онлайн работно време на офиса
 • 24/7 достъп до поверителни ресурси за психично здраве, като Togetherall
 • Кариерен център със специален кариерен екип за подготовка на вашето CV и кандидатури за работа
 • Над 80 преподаватели и помощен персонал, посветени на вашия успех
 • Ангажирайте се и общувайте в нашата онлайн общност Unitu.

Онлайн режимът на обучение на Arden отваря вратата към неговия кампус в облака. Студентите използват iLearn, виртуалната персонална класна стая, която съдържа над половин милион книги и списания за изследвания и учене, заедно с лесно изтегляеми материали за всяко устройство. Всички ваши ресурси могат да бъдат намерени тук на едно място, включително услуги за подкрепа на кариерата, задания и материали за курса.

Тези курсове се предлагат 100% онлайн, така че можете да поддържате кариерата и семейния си живот, докато учите.

  Препоръки на учениците

  Стипендии и финансиране

  Регионална оферта за избрани страни

  • 25% намаление на таксите за бакалавърски програми.
  • 40% намаление на таксите за следдипломни програми.
  • Регионалната стипендия е отворена за жители на отговарящи на условията държави - попитайте за пълните правила и условия.

  Оферта за ранно записване

  Arden UniversityОфертата за ранно записване на Early Bird дава на чуждестранни студенти, които учат една от нашите основни курсове, бакалавърска или следдипломна квалификация онлайн, възможността да получат £1000 отстъпка от таксите си за обучение. Всичко, което трябва да направите, е да бъдете приети в отговарящия на условията курс и да заплатите таксата за задържане преди крайния срок. Толкова е просто. Моля, обърнете внимание, че офертата за ранно записване не може да се използва с допълващи програми или кратки курсове и не може да се комбинира с други оферти. В сила са правила и условия, моля, попитайте за дати и подробности.

  Опции за финансиране

  В Arden вярваме, че разходите не трябва да ви пречат да спечелите ценно образование. Нашите дипломни програми струват по-малко от средната квалификация в Обединеното кралство, но ние поддържаме конкурентен академичен стандарт на висше образование.

  Ние предлагаме гъвкави възможности за финансиране за нашите програми, за да гарантираме, че студентите могат да се съсредоточат върху обучението си, вместо да се стресират заради финансите. Вашите такси за курс се определят въз основа на вашето местоживеене и вида на програмата, която изучавате.

  Arden University предлага частични стипендии на жители на широк кръг от страни по света, когато изберат да учат онлайн. Тази стипендия осигурява 25% намаление на таксите за бакалавърски програми и 40% намаление на таксите за обучение за следдипломни програми.

  Тази стипендия е отворена за всички жители на отговарящи на условията държави.

  Статистика на възпитаниците

  Приемане

  Кандидатстването е безплатно и лесно

  Започнете тук, като попитате и един от нашите образователни съветници ще се свърже с вас, за да ви преведе през процеса на кандидатстване, като го направи възможно най-ясен и гладък.

  Нестандартен вариант за влизане

  Ако се интересувате от изучаване на една от нашите програми, но не отговаряте на стандартните академични изисквания, може да отговаряте на условията за кандидатстване чрез нашия нестандартен път за влизане, който дава по-цялостен поглед върху вашите квалификации и професионален опит по време на прегледа на вашата кандидатура процес.

  Защо да учите в Arden University

  Arden е световен лидер в онлайн обучението. Те предлагат несравнима поддръжка, включително индивидуални сесии с възможност за резервиране с академичен персонал и незадължителни сесии за виртуално кафе, за да опознаете своите преподаватели и съученици.

  Тази богата онлайн общност включва и студентски конференции, провеждани виртуално, където можете да общувате, да представяте своите изследвания и области на интерес и да създавате ценни професионални връзки.

  Студентите също ще се възползват от гостуващи лектори от тяхната индустрия, за да споделят прозрения от работното място, за да сте сигурни, че вашето образование се превръща директно в умения за вашата кариера.

  Награди и акредитации

  Институт по чартърен мениджмънт (CMI)

  акредитиран

  Асоциация за управление на проекти (АПМ)

  акредитиран

  Британското психологическо общество (BPS)

  акредитиран

  Асоциация на дипломираните дипломирани счетоводители (ACCA)

  акредитиран

  Карентен институт по маркетинг (CIM)

  акредитиран

  Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD)

  акредитиран

  Живот в кампуса и съоръжения

  Незадължителни семинари за умения за учене и индивидуални сесии с възможност за резервация, предназначени да ви подкрепят напълно по време на вашето академично пътуване, да ви помогнат да постигнете целите си и да гарантират, че ще извлечете максимума от времето си в Arden.

  Връстници, които вече са проучили вашия материал за курса и са тук, за да споделят своя опит и да ви помогнат да ви насочат успешно през живота в университета.

  Редовно онлайн работно време, за да се свържете с вашите преподаватели и да зададете всякакви въпроси, които може да имате относно материала на вашия курс.

  Специализиран център за кариерно развитие, за да помогне на студентите да прецизират автобиографията си, да практикуват процеса на интервю и да открият мечтаната си работа.

  Огромна онлайн библиотека от над половин милион ресурси, които могат да бъдат достъпни навсякъде, на всяко устройство, дори офлайн.

  Обучението онлайн ви доближава повече от всякога до вашите връстници и преподаватели чрез iLearn, вашата онлайн класна стая. Ще имате възможността да присъствате на виртуални кафе сутрини с вашите състуденти и преподаватели, където можете да чуете гласа си и да получите отговори на въпроси в непринудена и приветлива обстановка.

  Можете да се присъедините към годишни студентски конференции, провеждани виртуално, така че всеки да може да присъства, където можете да представите своите тематични и изследователски интереси, да покажете работата си и да създадете ценни професионални връзки.

  Има и редовни онлайн работни часове, за да се свържете с вашите преподаватели и да зададете всякакви въпроси, които може да имате относно материала на вашия курс.

  Arden University е сред 10-те най-добри държави за обучение в чужбина

  educations.com Top 10 Europe rankings 2023 badge
  educations.com Top 10 Global rankings 2023 badge
  educations.com Top 10 Europe rankings 2022 badge
  educations.com Top 10 Global rankings 2022 badge
  educations.com Top 10 Europe rankings 2021 badge

  English Language Requirements

  Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

  Местоположения

  • Coventry

   1A Brandon Lane Coventry CV3 3RD, , Coventry

  • London

   London, Великобритания

  • Birmingham

   7 Hill Street Birmingham Study Centre Centre City, B5 4UA, Birmingham

   • Manchester

    Linley House 2Nd Floor, Dickinson Street, M1 4LF, Manchester

    Въпроси