Keystone logo
© BIMM University
Aston University Online

Aston University Online

Aston University Online

Представление

Aston Online се стреми да бъде водеща дестинация за онлайн образование в Обединеното кралство, давайки възможност на глобална общност от учащи да успее в работата и живота чрез гъвкаво, ориентирано към студентите обучение.

Нашето портфолио от програми в областта на науката, технологиите и предприемачеството ще стимулира пригодността за заетост и социалната мобилност, като се справя с работни места с високо търсене и с недостига на умения на местно, национално и световно равнище.

Чрез новаторска педагогика и най-съвременни технологии Aston Online ще подготви завършващите в световен мащаб с лидерски, управленски и предприемачески умения за цифровата икономика.

Запознайте се с разнообразни програми, пригодени за учещи в световен мащаб. Възползвайте се от гъвкаво онлайн обучение, експертни преподаватели и образование, разработено така, че да отразява изискванията на проблемите от "реалния свят".

Бяхме включени в краткия списък за Бизнес училище на годината в наградите на Times Higher Education 2023.

Aston University е университетът на годината, който се класира на второ място по заетост на завършилите в The Times and Sunday Times University Guide 2024.

Aston Business School е част от елитна група световни бизнес училища, които притежават златния стандарт на "тройна корона" - акредитация от AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business), AMBA (Association of MBAs) и EQUIS (EFMD Quality Improvement System).

Университетът Aston получи тройно злато за бакалавърските си програми - най-високата възможна оценка в рамките на Teaching Excellence Framework (TEF).

Онлайн степени на Aston

С онлайн обучението в Aston University можете да учите навсякъде по света, със собствено темпо и да получавате специална подкрепа през цялото време. Проектирани с оглед на гъвкавостта, те са идеални за тези, които искат да учат в съчетание с професионалните и житейските си ангажименти.

Ще бъдете част от динамична онлайн учебна общност, към която ще се присъединят ученици от цял свят. Нашите специално разработени цифрови платформи означават, че можете да получите помощ от експертни преподаватели, когато имате нужда от нея, да получите достъп до учебни материали и да получите комбинация от лекции, събития на живо и онлайн взаимодействие с колеги и служители.

Приемане

**Еквивалентна диплома в чужбина, призната от университета Астън**

Изискванията за влизане в бакалавърски програми обикновено са:

- BBB (стандартна оферта)

- BBC (с EPQ или Core Maths минимален клас B)

- BBC (контекстуална оферта)

Изискванията за влизане в следдипломни програми обикновено са:

- Обединено кралство 2:2 (по-нисък втора степен отличие) степен или международен еквивалент

* Знанията по английски език се оценяват по време на приема. Ако се нуждаем от доказателство за вашите умения по английски език, може да ви помолим да вземете един от признатите тестове, като IELTS.

How to Apply

Нашият ангажимент за облекчаване на процеса на учене се отразява в нашите рационализирани и ускорени

процес на кандидатстване.

Стъпка 1: Говорете със съветник по набиране на студенти

Нашият опитен екип ще ви помогне да преведете процеса на кандидатстване и ще отговори на всички въпроси, които може да имате относно учебното натоварване, подробности за еквивалентни квалификации във вашата страна, такси или как работи онлайн обучението. Обадете се на: +44 (0) 121 824 6374

Стъпка 2: Предоставете вашите документи

Ние ще ви посъветваме относно документите, които трябва да предоставите, за да обработим вашата кандидатура, като например награди за предишна квалификация или текущата ви автобиография. За улеснение документите могат да се изпращат по имейл директно до вашия специален съветник.

Стъпка 3: Разберете дали имате място

Ще завършим вашата кандидатура и ще вземем решение въз основа на критериите за участие. Кандидатите могат

обикновено очаквайте решение в рамките на три работни дни.

Стъпка 4: Приемете вашата оферта

Успешните кандидати ще получат официално писмо с оферта, което предоставя информация преди договора.

Тази информация позволява на кандидатите да вземат информирано решение дали да приемат или не предложение за обучение при нас.

Стъпка 5: Осигурете си място

За да си осигурите място в програмата, ще трябва да платите депозит, който ще бъде приспаднат от общата такса за обучение.

Стипендии и финансиране

We offer a range of scholarships to ensure that anyone qualified to come to Aston University can do so, regardless of their financial circumstances. We are committed to supporting the most talented and hardworking students to achieve their potential through schemes that help lower tuition and living costs. Scholarships awarded by Aston are discounted from your tuition fees.

Scholarships for UK students are listed below:

 • Aston Achievement / Vice Chancellor's Achievement Scholarship
 • Aston Forward Scholarships
 • Aston Support Scholarship
 • Aston Mature Adult Learners Scholarship
 • Aston Aspiration Scholarship
 • Aston Extra Scholarship
 • Aston Placement Scholarship
 • The Ernest Edward Scholarships for Asylum Seekers
 • Mercedes HPP Scholarships
 • MSc Motorsport Scholarship Programme
 • MSc Applied Artificial Intelligence Scholarship

Класации

Тройно злато:

Aston University е награден с Triple Gold – най-високата възможна оценка за рамката за отлично преподаване (TEF) 2023.

Рамката за високи постижения в преподаването (TEF) е национална схема, управлявана от Службата за студенти (OfS). Той оценява и оценява университетите и колежите за високи постижения над набор от минимални изисквания за академично качество и стандарти. Aston University постигна възможно най-добрия рейтинг на TEF – Златен като цяло и Златен за двата основни аспекта: Студентски опит и Резултати от студентите.

Подгласник за дипломирана работа:

Aston University е университет на годината, подгласник за заетост на висшисти в The Times и Sunday Times University Guide 2024. The Times и Sunday Times Good University Guide сега класира Aston University на 38-мо национално място, подобрение със седем места в сравнение с 2023 г. Университетът е класиран на 18 за перспективи за висше образование и на 22 за процент на продължаване.

Топ 25 университета в Обединеното кралство:

Университетът Астън е класиран на 25-то място в Обединеното кралство в Guardian University Guide, 2024.

Сред най-добрите в света за бизнес и управление:

Aston University has risen to 66th place in the world (and into the top 10 in the UK) in the 2024 QS World Rankings by Subject for Business and Management Studies.

Изключителни приходи след дипломиране:

Завършилите университета Астън са сред най-добре платените в страната пет години след дипломирането си, според нови данни, публикувани от Министерството на образованието.

Данните за дългосрочните образователни резултати (LEO) за 2022 г. показват, че наетите възпитаници на университета Астън имат 16-ата най-голяма средна заплата общо пет години след дипломирането си от £33 400.

Топ 30% от глобалните институции:

Aston University е класиран на 446-то място в 2024 QS World University Ranking, поставяйки университета в топ 30% от глобалните институции и 46-то място на национално ниво.

Основните отличия през последните няколко години включват:

Университет на годината, 2020 (The Guardian)

Изключителен университет за предприемачество, 2020 г. (Награди за висше образование на Times)

Награда Gold Athena SWAN за въздействие върху равенството между половете

Акредитации

Акредитирано по EFMD EquisАкредитирано по AMBAАкредитирано по AACSB

Местоположения

 • Birmingham

  Aston Street, B4 7ET, Birmingham

Въпроси