Keystone logo
Bar-Ilan University

Bar-Ilan University

Bar-Ilan University

Представление

За университета

Bar-Ilan University , един от най-големите университети в Израел, предлага на студентите широк спектър от уникални академични и социални възможности, които не се намират в никоя друга израелска образователна институция.

От създаването си през 1955 г. над 130 000 студенти са се възползвали от примерните академични и изследователски съоръжения на Bar-Ilan и от своята отдаденост на интегрирането на еврейската култура и традиция във всички програми за обучение. Чрез осигуряване на най-добрите изследователи и преподаватели в Израел и предоставяне на възможност на студентите да изследват еврейските си корени, Bar-Ilan University предоставя на студентите си ресурси и опит, за да успеят на работното място и да увеличат своя принос в обществото като образовани и социално осведомени граждани.

Студентите от цял ​​свят се обръщат към Bar-Ilan всяка година, за да учат в нашите водещи програми. Под ръководството и ръководството на нашите спечелили награди професори, те са преподавани критично мислещи и аналитични умения, необходими за изследване на техните области на интерес и академичен растеж. Bar-Ilan University предлага богат избор от бакалавърски, дипломирани и докторски програми, които са признати в световен мащаб, включително редица международни степени, които се преподават на английски език.

Местоположения

  • Ramat Gan

    Ramat Gan, Израел

Въпроси