Keystone logo
Brickfields Asia College

Brickfields Asia College

Brickfields Asia College

Представление

От 1991 г. насам, Brickfields Азия College (BAC) се утвърди като най-бързо и умните начин да UK Адвокатски & Бизнес градуса. След като изпрати повече от 6500 абсолвенти на практика, Комисията определи отлична репутация като доставчик на качествено образование. Неговите възпитаници са много търсени от местни и международни фирми, както в публичния и в частния сектор.

BAC момента има партньорства и принадлежност с повече от 20 чуждестранни университети (предимно в Обединеното кралство) и професионални организации, като предлага на своите студенти достъп до над 70 световно ниво право и бизнес градуса и професионални квалификации, които могат да бъдат завършени на място или в чужбина.

BAC е произвела над 200 световни и национални Top учениците, литературна награда Победителите, 1-ви клас и втора горна част през последните две години само. Успехът на своите студенти витрини ангажимент BAC да осигурява забележителна образователен опит. Като признание за това, BAC е награден с Brand Лауреат-добрата марка в Юридическо образование за 2012 г. и награда за разпознаване на МСП 2013 г. за Service Excellence.

Прочут факултет висококвалифицирани учени и опитни практици BAC е предоставяне на гръбнака да история BAC успех при постигането на най-доброто за своите ученици. Заедно с методично проучени и подготвени учебни материали, портала за електронно обучение дава денонощно подкрепа да се даде възможност на всеки ученик да реализират истинската си потенциал.

BAC е решен да направи всичко студент образователен опит в колежа приятно, възнаграждаване и успешна като същевременно повишава квалификацията си, за да се гарантира бъдещата им успех. BAC очаква да приветства студентите да направят своя образователен опит в колежа приятно, възнаграждаване и успешна.

Местоположения

  • Shah Alam

    Jalan Utara, Section 14, , 46200, Shah Alam

  • Kuala Lumpur

    Jalan Tun Sambanthan 68-2 , 50470 , Kuala Lumpur

    Въпроси